Reklama:

O epilepsi i o naszym życiu ;) (5652)

Forum: Padaczka

gość
13-03-2013, 09:29:29

Witam Wszystkich z samego ranka.
Ja tez w tej chwili zalałam sobie kawkę, tak jak Asia, z rozpuszczalną z mlekiem i słodzona podwójnie, bo 1/2 łyżeczki cukru do kawy i jeszcze coś słodkiego do kawy, a raz się żyje
U nas też popadało śniegiem, przyjadę z kościółka (spowiedź, jak mam iść to robi mi się słabo) muszę po odśnieżać chodniki.
Wczoraj jechałam przez most na Wiśle, woda u nas powoli przybiera, niektóre tamy zalane.
Asiu, Twoje błędy to ja widzę , i mam chęć zwrócić Ci uwagę, ale jesteś super dziewczyna i tego do tej pory nie zrobiłam.
Nic nie poradzę, mam nieuleczalną alergię na błędy.
Duszek, sobie smacznie chrapie, myślę, że dla niej byłaby bardzo późna pora na kawkę.
Obłoś tyra ciężko na ten kęs chleba.
Basia, jak zwykle, ancymonki di szkoły/przedszkola, zakupy, obiad, szkoła/przedszkole i tak wkoło, dobrze, że córcie jej pomogą. Ah takie to życie do d..y.
Pozdrawiam Was dziewczęta,będę się zbierać. Ala
gość
13-03-2013, 10:27:03

Obłoś tyra ciężko na ten kęs chleba.
Oj tyra, tyra, bom wiecznie głodna a jak zimno, to podwójnie
Alu nigdzie nie idź, my Cię rozgrzeszymy, a później po odśnieżamy
Mam miłą przerwę na kawę i duże ciacho, a co!
Za oknem paskudnie, sypie i wieje... w pracy cieplutko i w miarę miło, więc siedzę, nie mam wyjścia
U mnie też się zawiesza forum, niech coś wreszcie z tym zrobią!
Miłego dzionka, pozdrawiam Obłoczek
Komentatorka
13-03-2013, 13:04:29

Tak sobie czytam, wszystkie zalatane, ja czekam na mężusia z obiadkiem, ale melduję się choć na chwilkę ;)
Buziaki moje kochane i głowy do góry, będzie dobrze
Marlena
gość
13-03-2013, 15:41:11

Witajcie Sniezynki zasypane dziewczynki
W forumowym swiecie obledne posty znajduje
Wokol zawalone, juz nie widac sciezek
Wszystkie lapia za lopaty, odwalaja sniezek
Poodwalac , poodsniezac, duszek nawoluje !
Malutka ksiazeczke przejrzec przed biala robota
Kiedy juz przeczytane mamy wszystkie hasla
Poodsniezane bedzie jak z uzyciem masla
Poodsniezamy Oblosiu, pomozemy Ali z ochota !
gość
13-03-2013, 16:44:17

Duszku Skarbie,
W małą książeczkę zajrzałam
Bo też takie wątpliwości miałam,
Czy dam radę Ali pomóc poodśnieżać?
Czy właśnie po odśnieżać lub po-odśnieżać!
Nasza druga wersja jest prawdziwna,
Chociaż dla mnie trochę dziwna.
Za to poodsuwałam góry śniegu wokół domu
I poodczepiałam sanki – nie powiem komu,
Ale jeszcze dużo siły dzisiaj miałam
Wszystkie ścieżki jednak po odśnieżałam.
(chociaż nie musiałam…)
gość
13-03-2013, 17:46:48

Dalej szperam, dalej szukam
W słownik patrzę, w necie lukam
Nie ma żadnej poprawnej formy
Chyba zrobię w polszczyźnie reformy!
Word podaje dwie wersje pewnikiem
Jedną oddzielną drugą z łącznikiem.
I tak jak Alę – uczulenie mnie tyka
W oczy mnie kole i błędy wytykam.
Dla mnie poprawne jest łącznie pisane
Logiczne, polskie: „poodśnieżane”
Komentatorka
13-03-2013, 17:49:18

hej jestem zyje ale co to za zycie ...
wiem ze decyzja jak najbardziej sluszna ale to co sie dzieje teraz ze mna to jest nie do pojecia mam tak wymieszane emocje ze glowa boli ...czuje smutek złosc i radosc .....
nawet nie macie pojecia jak mi ciezko
ach szkoda gadac wiem ze jak wszystko poukladam wszystkie sprawy urzedowe itp spakuje te 9 lat w pudełka walizki torby co sie da to z dnia na dzien bedzie lepiej ale narazie serce krwawi bardzo
http://www.youtube.com/watch?v=2vhqJrEE5_g
gość
13-03-2013, 19:46:26

Oblosiu , czasowniki z przedrostkami -po, od, roz , nad, wy, prze , etc piszemy lacznie w czasie przyszlym ot i cala tajemnica, tak nas uczono w szkole.
Joa ucieszylam sie z Twojej wygranej , tylko menowi nie pokazuj tytulu , bo bedzie sie dzialo !
Cuda na kiju , nie do wiary w ptaszkowej torebce krasnoludki pozamienialy pendzelki na pedzelki, portwel na portfel , tylko z bransoletka nie mogly sobie poradzic , widocznie niemowlaczki nie wymawiaja "r"
VIP
14-03-2013, 07:16:37

Hallo hallo, ale tu się działo
Witam z rana, śniadanko zjedzone w piecu napalone.... czas by kawusię chlipnąć i poczytać troszkę.
Miłego dziewczynki dnia całego i każdego wiecie następnego.
Duszku pilnować byków, by nie właziły na tu bo jak Ala wróci, to się z wrażenia przewróci, i w oczy ją będzie kolało, skąd tyle byków się nazbierało.
Majuś zdrówka, uśmiechu i wypoczywaj kochana, bo juz niedługo będziesz niedospana
Basiu kochana otulam Twe serduszko, by mniej płakało i szybciej się zabliźniało.
Duszku śpij i pięknie śnij......
Dani chyba jeszcze śpi, Joa to kto wie co ma w głowie
Obłoś weź mi pogodę wredną w ch o l e r e ..... wiem jakby się tylko dało
Ech idę na kawe
gość
14-03-2013, 08:28:13

witam z rana, wczoraj tak sie zmyłam po angielsku ,meniu zadzwonił na alarm i nawet tej kawki nie dopiłam ,
Musiałam wsiadać w auto i natychmiast zaiwaniać do szpitala,nie interesowało go że śnieg pada i się boję ,stwierdził , że sobie poradzę. chcieli go zatrzymać ,na jeszcze jeden tydzień, niestety jest to niemożliwe,a szkoda. Musi do pracy wracać ,robi co robi i jakby na badaniach okresowych lekarz zobaczył gdzie on był... mógłby go nie dopućcić, a właśnie przed sekundą zadzwonił,że jednak zostaje w szpitalu jeszcze tydzień.
ja dzisiaj zamiast kawy zielona herbata z guaraną i marakują,nawet dobra
Alutka ja wiem , że błędy robie , ale z szybkości i lenistwa to wynika . Ja to widzę,ale po wysłaniu postu dopiero, zauważ jednak że w konkursie gdzzie jest brany pod uwagę styl i składnia błędów u mnie nie ma.
z pisaniem łąsznie lub oddzielnie kłopoty miałam zawsze, spisywałm od koleżanki a ona ode mnie to co ja umiałam jeśli mi wybaczasz błędy to fajnie,choć wiem że w oczy kłują ( bo mnie też)- ale takiej kundzie wszystko undzie -jak mówiła moja koleżanka.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: