Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
11-03-2013, 18:51:56

du250669, autor słów które przytoczyłaś/łeś miał na myśli to, że żadna operacja na kręgosłupie nie gwarantuje oczekiwanej poprawy. Może być super przez wile lat, co każdemu życzę, nawet do kończy życia. Może być nieco gorzej lub bardzo źle. Może też już nie być nic. Jeżeli konsultowałaś/łeś się u specjalisty to są fakty niepodważalne.
miłego,irek
krak62
Początkująca
11-03-2013, 19:05:05

Raf .....a Tobie co?
baszas
gość
11-03-2013, 19:07:24

baszas 2013-03-11 19:46:03 Jestem,jestem i......tylko czytam.Samopoczucie takie sobie..Kurcze,dotarło do mnie,że "po już raczej będziemy bardziej ograniczeni?Czy dobrze zrozumiałam?Mam świadomość,że operacja Nas nie wyleczy,ale ograniczy??
Mam totalny chaos w główce.
Ale póki co pocieszam się,że jeszcze jestem w domku.....jeszcze nie w szpitalu,zatem wszystko może się zdarzyć.
Reniu,waleczna kobieto....jestem z Tobą.Ktoś tu pytał o kołnierz-nie wiem jak gdzie-ja np.muszę zakupić i zabrać ze sobą do szpitala.
Pozdrawiam cieplutko.
Proszę czytać forum ze z r o z u m i e n j e m. Do szpitala
bierzemy piżamę, pantofle, ręcznik kąpielowy oraz bardzo ważne - papiery. Z papierów tj. toaletowy, ręczniki papierowe oraz dowód osobisty.
miłego, irek
krak62
Forumowicz
11-03-2013, 19:10:18

baszas 2013-03-11 20:05:05 Raf .....a Tobie co?
jak to co dyskopatia :D:D:D::D

Do szpitala
bierzemy piżamę, pantofle, ręcznik kąpielowy oraz bardzo ważne - papiery. Z papierów tj. toaletowy, ręczniki papierowe oraz dowód osobisty.
miłego, irek
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Początkująca
11-03-2013, 19:14:16

Irek,dostałam maila ze szpitala z wykazem co mam ze soba zabrać....zatem chyba wiem co piszę.Żeby było śmieszniej,to z papierów jeszcze wszystkie aktualne badania wykonane na 14 dni "przed"
Tak-mam zakupić kołnierz CAMPA .
baszas
Początkująca
11-03-2013, 19:18:47

Aaaa......i jeszcze ....jestem kobietą na diecie,rzucającą palenie....miesiączka własnie mi sie skończyła,zatem ten punkt odpada......oto cała ja....najstraszniejsza bestia ,
Hmm.....mnie tez tak będzie odbijać "po"??
baszas
gość
11-03-2013, 19:27:13

baszas taki kołnierz jest do nabycia w sklepach ze sprzętem rehabilitacyjnym. Przepraszam myślałem, że robisz sobie jaja. Dzisiaj taki wesoły dzień.
raf, tu nikt nie wie o co chodzi. Tak sobie piszemy, jest wesoło. Dojdziesz do siebie to poczytasz
irek
krak62
Forumowicz
11-03-2013, 19:27:52

baszas 2013-03-11 20:18:47
Hmm.....mnie tez tak będzie odbijać "po"??
łooo Tobie to bez porównania
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Początkująca
11-03-2013, 19:33:50

Tak,wiem gdzie to kupić ale dzięki za podpowiedź.
I uwierz,że nie jestem w nastroju robienia sobie jaj
Co szpital to inne wymogi i tego się trzymajmy
baszas
Początkująca
11-03-2013, 19:35:52

Raf....możesz rozwinąć tę twórczą myśl??
baszas

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
Reklama:
Reklama:
Reklama: