Reklama:

Neurolog Kraków (24)

Forum: Choroba Parkinsona

gość
22-12-2015, 14:07:20

Witam,
Zwracam się z prośbą o podanie namiarów na dobrych neurologów w Krakowie
zajmujących się chorobą parkinsona.Mój tata zmaga się z tą chorobą już
od ponad 10 lat ale ostatnio stan się pogarsza. Byliśmy już u kilku
neurologów ale nie ma poprawy a nawet jest gorzej. Znalazłem na internecie dobre opinie o:
Dr hab. n. med. Anna Krygowska - Wajs
oraz
dr n. med. Magdalena Łucja Boczarska-Jedynak
Co sądzicie o moim wyborze ??? Może polecicie nam kogoś w Krakowie ??
Wszystkie informację proszę wysłać na PW lub e-mail.
Pozdrawiam
Rafał
Wtajemniczona
23-12-2015, 07:59:46

tutaj znajdziesz dużo neurologów godnych polecenia: [url=http://znajdzlekarza.pl/neurolog/krakow]lista lekarzy neurologów z Krakowa[/url]
gość
22-01-2016, 13:32:56

Tą choroba zajmuje się doc. Monika Rudzińska z Krakowskiej Akademii Neurologii
Początkująca
11-07-2016, 12:04:40

Do neurologa chodzę do Scanmedu, można iść do nich zarówno na NFZ, jak i prywatnie, jednak ja wybieram tą drugą opcję, żeby nie czekać kilka miesięcy na wizytę.
gość
17-09-2016, 17:18:04

Gość 2016-01-22 14:32:56
Tą choroba zajmuje się doc. Monika Rudzińska z Krakowskiej Akademii Neurologii [trzymaj sie z daleka-dobra rada ./CYTAT]
gość
04-11-2016, 01:26:08

W moim przypadku zero skutecznej terapii , owszem pani dr Monika Rudzińska.miła jako człowiek ale nic poza tym, acha jeszcze jedno pierwsza wizyta 150zł za 15 minut rozmowy z wypisaniem recepty, następna wizyta 5 minut 100zł-za zero możliwości jakiejkolwiek rozmowy ale wypisanie recepty na zupełnie inne leki jak poprzednie-porzednie leki do wyrzucenia(cena ich koło 140zł),następna wizyta tym razem tez 5 minut -znowu 100zł i znowu zmiana leków, I to ma być jakieś leczenie..?
Przecież to jest jakieś nie porozumienie mówiąc oględnie.Dla mnie ta pani jedynie jest kolejnym specjalistą od wyciągania kasy i od świetnych wakacji w Grecji, Turcji czy Tunezji a może nawet i w Dubaju bo producenci tych leków to bardzo znane koncerny farmaceutyczne fundujące wczasy takim super naganiaczom na ich specyfiki. Na jednym z portali przeczytałam ze ta pani jest członkiem Amerykańskiego stowarzyszenia Neurologicznego- to po prostu jest kpina. Sadzę że ci ludzie nie wiedzą jaki jest jej poziom leczenia w Polsce ale ponieważ zostałam tak potraktowana przez nią to opiszę moja sprawę i powiadomię to Stowarzyszenie w USA tym sposobem pomogę im dokładniej zapoznać się z wyczynami pani Moniki Rudzińskiej neurologa ich członka od niedawna.
gość
09-12-2016, 07:59:47

dzieki za ten wpis. mnie dr rudzinska doprowadzila do calkowitej ruiny zyciowej i finansowej. oddalam sprawe do sadu. buta arogancja i lekcewazenie to wszystko czego moze sie spodziewac pacjent za swoje pieniadze. brak jakichkolwiek ludzkich odruchow. wiedza fachowa tez nie na najwyzszym poziomie. za to mniemanie o sobie ze ho ho. no i to czlonkostwo jakze zalosnie swiadczy o poziomie amerykanskiej neurologii. napisalam o tym do dr wszolka. jak myslisz co mi odpowiedzial? nic. po prostu sie nie odezwal. tak samo jak profesor slawek i inni ktorych prosilam o pomoc. falszywie pojeta zawodowa so***rnosc ktora prowadzi do tego ze nieuki nadal szkodza swoja dzialalnoscia. nasza polska rzeczywistosc. pozdrawiam
gość
14-01-2017, 10:55:29

A mnie Pani doc.Rudzińska bardzo pomogła, kieruje się fachową wiedzą i służy pacjentom. Przez wiele lat nikt nie potrafił właściwie mnie zdiagnozować i leczyć . Zupełnie nie podzielam poprzednich opinii. Pozdrawiam
gość
14-01-2017, 22:56:42

tobie pomogla i dobrze ale mnie nie i pozostane przy swoim zdaniu. pozdrawiam
gość
11-02-2017, 17:36:33

Witam, Dr hab. Monika Rudzinska to dobry specjalista, prawdziwy lekarz z powolania.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: