Reklama:

mrowienie głowy po embolizacji (25)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
13-10-2007, 21:29:00

witam jestem po embolizacji naczyniaka w mózgu z różnych moich dolegliwości związanych z embolizacją najmniej dowiedziałem się o mrowieniu głowy przypomina to ciarki rozchodzące się po plecach tylko umiejscowione w głowie.Nie jest to nieprzyjemne uczucie tylko pojawia w różnych nieoczekiwanych momentach i umiejscowione jest tuż pod włosami ,przynajmniej tak mi się wydaje.Może ktoś wie o co tu może chodzić? z góry dziękuje za odpowiedz
[addsig]
robert29
gość
15-10-2007, 21:02:00

tzn. miałeś otwieraną czaszkę?
Ja miałem operację usunięcia naczyniaka (poprzez otwarcie czaszki), minął rok od operacji a dalej odczuwam mrowienie... brrr... . Najczęściej zdarza się to chyba po wysiłku fizycznym, ale w innych sytuacjach również.
gość
16-10-2007, 12:01:00

czaszki nie miałem otwieranej tylko wprowadzanie kleju do naczyniaka przez tętnice udową (embolizacja) pytałeś się może lekarza o co chodzi z tym mrowieniem? mój email robas29@poczta.onet.pl
gość
17-10-2007, 20:54:00

O mrowienie nie pytałem lekarza. Sam musisz zapytać. Ja się wybieram do lekarza za jakieś 3 miesiące. Ale nie przejmuj się tym zbytnio wydaje mi się że to nic takiego ważnego.
gość
13-11-2007, 21:28:00

Jestem po wewnątrznaczyniowej embolizacji tętniaka od 7 miesięcy. Na szczęście do tej pory nie miałam żadnych poważniejszych atrakcji związanych z tym zabiegiem, jednak ciągle się boję, że każdy, choć by mały ból głowy może stać się ich początkiem ( a może i moim końcem). Takie paranoje
gość
14-11-2007, 13:38:00

to nie paranoje ale normalka że po takim zabiegu każdy ból głowy kojarzy się z wylewem albo czymś jeszcze gorszym ,u ciebie przynajmniej jest ok u mnie występuje drętwienie stopy i dłoni i mam zaburzone czucie w rękach
gość
14-11-2007, 20:51:00

Myślałeś o rehabilitacji? Ja po tym zabiegu miałam tylko lekkie drętwienie nogi po tej stronie co robili „wejście”,ale to załatwiłam na basenie. A gdzie Ci robili?
gość
15-11-2007, 17:20:00

z abieg robili mi w lublinie 8 miesięcy temu pod koniec miesiąca jade znowu bo się kawałek prawdopodobnie odetkał co do rechabilitacji to możesz mi odpisac oco chodzi robas29@poczta.onet.pl
gość
05-01-2008, 18:39:00

Tak miałem rehabilitację i chciałem podziękować rehabilitantce pani Katarzynie za pomoc w dochodzeniu do zdrowia.
gość
05-01-2008, 19:08:00

Tak miałem rehabilitację i chciałem podziękować rehabilitantce pani Katarzynie za pomoc w dochodzeniu do zdrowia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: