jak już ktoś napisał, psycha siada przy nim.
2 miesiące regularnego zażywania i człowiek nie widzi sensu w niczym, roztargnienie, niepokój, rozdrażnienie. mam wrażenie że ciągle mam PMS ;)
biore lamilept ponad tydzien 6 lat nie miałam zadnych napadów ostatnio w przeciagu 2 tyg wystąpiły 2. Źle sie czuje jak juz wezme ten lek jest mi gorąco kręci mi się w głowie kłuje serce a lekarz mówil ze to najlzejszy lek ;/
Brałam laimilept przez ok 17-18 dni w dawce 25mg 1 raz na dobre. po 3 dniach zwiekszenia dawki 25 rano i 25 wieczor dostałam uczulenia. Lamiplept jest super(gdyby nie uczulenie). W przeciwienstwie do topamaxu...
Mam ataki przewaznie po miesiaczce. Nie wiem z czym to ma zwiazek... Lamilept biore od ok. Miesiaca. Na razie okej, ale przez niego mam wrazenie, ze sie wszystkiego boje. Nawet jak dziecku robie mleko, to boje wejsc się do kuchni
Witam, mogę wiedzieć na jakie schodzenie bierzecie Lamilept? Jestem w trakcie diagnozowania ch. afektywnej dwubiegunowej. przez 14 dni 1 taab 25mg wieczorem, od 15stego dnia jedna rano, jedna wieczorem. dzis wzielam 7my raz. Narazie fizycznie chyba ok, ale ni z tego leciała mi krew z nosa, jestem coraz bardziej rozdrażniona, wysypki brak. Zobaczymy.... Pozdrawiam Was.