Reklama:

kręgarz Poznań (16)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
17-05-2012, 10:44:39

Witam,
Czy ktoś może polecić dobrego kręgarza w Poznaniu lub okolicach? Pozdrawiam.
Wtajemniczony
17-05-2012, 16:34:23

Broń się od kręgarzy rękoma i nogami- jeżeli już to terapeuci manualni. Tak czy inaczej jeżeli jesteś z okolic poznania i masz problemy z kręgosłupem polecam zgłosić się do instytutu McKenziego. Metoda jest bezpieczna, skuteczna i co równie ważne nie trzeba widywać się z terapeutą dzień w dzień. Jest to jednak metoda dla zdyscyplinowanych i chętnych do własnego zaanagażowania osób.
Pozdrawiam
Marcin S.
Początkująca
24-05-2012, 20:55:54

Ja chodzę do kliniki Kręg-Clinic na ul. Strzeszyńskiej. Trafiłam tam z powodu bólów kregosłupa, lekarze nie potrafili mi pomóc, dopiero zabiegi w tej klinice powodują, że ból staje się coraz mniejszy a ja coraz lepiej się czuję. Leczę się tam u prof. Mariusza Posłusznego. Profesor jest rehabilitantem i chiropraktykiem, to świetny specjalista, polecam.
Kręg-Clinic
Ul. Strzeszyńska 192
60-479 Poznań
Tel. (061) 8204-681
www.kreg.com.pl
gość
27-05-2012, 20:36:21

Osobiście radzę ci abyś zapisała się na serię zabiegów w Ośrodku Zdrowia. Potrzebne Ci będzie skierowanie od ogólnego lekarza oraz od lekarza specjalisty. Czeka się na zabiegi 3-4 miesiące , ale masz za darmo.
Powiem Ci,że ja teraz uczęszczam na takie zabiegi. Powiem Ci,że czuję się inaczej.Polecam.
Początkująca
26-07-2012, 07:24:03

Też bylam w Kręg-Clinic. Jest tam dobry chiropraktyk, prof. Posłuszny. Pomógl mi z rwą kulszową.
gość
27-07-2012, 22:45:45

Cieszę się ze zdrowiem już jest lepiej. Powiem Ci,że u mnie też jest poprawa, ale ćwiczenia należy wykonywać mimo wszystko:)
Początkująca
30-09-2012, 16:39:58

jasne, że ćwiczyć trzeba cały czas. W kreg-clinic tez mi tak ciągle mówili i nauczyli specjalnych ćwiczeń. Trzeba ćwiczyć żeby wzmacniać kręgosłup, czasami mi nie chce ale jak sobie przypomnę ten ból towarzyszący rwie to od razu biorę sie do roboty:)
Początkująca
29-09-2013, 10:10:29

Ja za to polecam chiropraktyka z gniezna. Byłam w poznaniu i w gnieznie i uwazam ze w gnieznie jest lepiej. Pan w gnieznie bardzo sie stara się żeby zrozumieć pacjenta. Mi pomógł z bólem kręgosłupa. No i w gnieznie jest taniej niz w poznianiu a robią to samo.
Początkująca
29-09-2013, 10:10:29

Ja za to polecam chiropraktyka z gniezna. Byłam w poznaniu i w gnieznie i uwazam ze w gnieznie jest lepiej. Pan w gnieznie bardzo sie stara się żeby zrozumieć pacjenta. Mi pomógł z bólem kręgosłupa. No i w gnieznie jest taniej niz w poznianiu a robią to samo.
Początkująca
17-09-2014, 16:27:45

profesor Posłuszny z Poznania to dobry kręgarz. Ja osobiście chodziłam tam z corka która była po operacji kolana, nie wytrzymywala z bólu az ciężko było patrzeć ale tam jej pomogli, zalecili ćwiczenia i teraz jest ok dlatego wiem co mowie. Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: