Reklama:

Józef z Krępy (15)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Wtajemniczony
15-01-2020, 08:23:14

to jakiś cudotwórca od kręgosłupów?
gość
15-01-2020, 16:45:51

taki sam znawca jak ty rysiek , udajesz specjaliste a na 100 % nie wiesz co to jest epi , ani paraplegia i tematyka innych 9 postow w ktore sie wcinasz chlopku, a spiaczka to napewno wedlug ciebie spanie po samogonie w stodole, hehehe wez lepiej czas wykorzystaj zadaj krowom tego siana
gość
18-05-2020, 09:31:49

Treść zablokowana przez moderatora

gość
18-05-2020, 10:15:28

Byłem kilka razy u pana Józka, powiem tak jest bardzo dobry jeśli chodzi o wybite palce kostki czy wybity bark. Nie pomoże oczywiście osobom z dużymi zmianami zwyrodnieniowymi bo nie jest cudotwórcą. Jeśli ktoś boryka się z dużymi przepuklinami i towarzyszą temu zaburzenie neurologiczne mrowienia i zaburzenia czucia to też zdecydowanie odradzam tego człowieka. Prosze mi wierzyć jestem weteranem urazów ortopedycznych:))
Natomiast jeśli ktoś jest ogólnie zdrowy i mial malą przygodę wybicie czy skręcenie to najnajbardIej polecam pana Józka.
Co do różnych opinie na jego temat moje zdanie jest takie że przez szereg lat pomógł wielu ludziom i pewnie wielu zaszkodził. Zaszkodził w mojej opinii tym którzy przychodzili do niego ze zmasakrowanym kręgosłupem. Tym którzy powinni być bezwzględnie operowani a zamiast tego przyszli do Józka i kłamali że boli ich od wczoraj licząc na cud...
gość
25-07-2020, 09:08:57

Treść zablokowana przez moderatora

Reklama:
Reklama:
Reklama: