Reklama:

Jestem epileptyczka juz 24 lata,,,,,,,moja pamiec jest coraz slabsza...... (11)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
20-04-2007, 21:42:00

Ludzie czy Wy -chorzy ne epi ,tez macie tak juz slaba pamiec?Boje sie tego! Ma coraz gorsza zdolnosc wypowiadania sie,coraz powolniejsze tempo wykonywania czynnosci,gorsza pamiec powoduje,ze sie zalamuje.Pomocy! Malgorzata z Wroclawia.
gość
21-04-2007, 12:58:00

A miałaś robiony tomograf lub rezonans?
Ja tez mam gorszą pamięć ponoć tak jest.
gość
21-04-2007, 15:32:00

TAK MIALAM,ALE NIC NIE "WYKRYLI"!!!!!!!!!juz nie wiem,co robic dalej?????/Malgorzata z Wroclawia.A tez chorujesz na epi?
gość
24-04-2007, 17:30:00

choruję od 17 lat I moja pamięć też jest kijowa. Uczę się wielu rzeczy a potem je zapominam. Wstyd, bo to dotyczy również informacji podstawowych - z literatury, geofrafii, biologii... Na studiach miałam naptrawdę dobre oceny, jednak nic już z nich nie pamiętam, a co gorsza, to mi się chyba pogłębia...
gość
24-04-2007, 18:57:00

Tak mamy bardzo duzy problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest straszne! Malgorzata z Wroclawia
gość
23-06-2007, 19:23:00

JA TEZ MAM PROBLEM Z PAMIECIA I JEST CORAZ GORZEJ JESLI WIECIE JAK Z TYM SOBIE RADZIC TO DAJCIE ZNAC
gość
25-06-2007, 10:52:00

Sama już nie bardzo wiem jak to jest. Mam skroniową padaczke i zaniki korowe. Często dośc mi zdarza sie zapominac różne rzeczy, nie pamiętac miejsc w których byłam. Wówczas wydaję mi sie, że mam w mózgu wielką dziurę.Chociaz miałam zrobiony kontrolny tomograf to zaniki nie postępują z czego jestem zadowolona
Chociaz doktórka ogólna powiedziała mi ,że to jest tak dlatego ,że my nie chcemy danej informacji zapamietac a nawiasem mówiąc to kazdy lekarz mówi inaczej. Sama juz nie wiem co o tych zanikach sądzic. Widze to wyraznie ,że moja pamięc sie pogarsza , aż wstyd sie przyznac.
Początkująca
09-10-2007, 06:11:00

choruje na epi juz 39 lat tez mam klopoty z pamiecia cos mowie i nie moge skonczyc zdania bo poprostu dany wyraz mi wylecial z glowy albo znajomi mowia :a pamietasz jak bylismy jak robilismy a ja niestety nie pamietam nieraz mi glupio i prosze o przypomnienie .nieraz nierazczuje sie samotna wyobcowana choc nie jestem sama jesli ktos zechce pogadac prosze o kontakt gg10687092
gość
09-10-2007, 08:46:00

ja mam tak samo,
gość
10-10-2007, 07:55:00

Może ktoś z was mieszka w Olsztynie? Chętnie spotkam się z taką osobą. Ja nigdzie nie wychodz bo muszę sie wysypiać aby nie dostać ataku. Nie pije alkoholu bo mi nie wolno, no i mam już dość udawania , że wszystko pamiętam. jestem studentką.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: