Reklama:

epilepsja a miłość (54)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
08-10-2007, 13:56:00

a jesli chodzi o milosc poznalam chlopaka w wieku 17 lat powiedzialam mu o chorobie po roku znajomosci w wieku 19 lat wyszlam za maz dzis mamy 2 wspanialych dzieci sa zdrowe balam sie wiec zrobilam im badania do dzis jestesmy z mezem razem i tak kochamy sie w 5 ja epi moj maz i dzieci pozdrawiam i zycze kazdemu z was aby spotkal taka milosc
Początkująca
08-10-2007, 14:04:00

a jesli chodzi o milosc poznalam chlopaka w wieku 17 lat powiedzialam mu o chorobie po roku znajomosci w wieku 19 lat wyszlam za maz dzis mamy 2 wspanialych dzieci sa zdrowe balam sie wiec zrobilam im badania do dzis jestesmy z mezem razem i tak kochamy sie w 5 ja epi moj maz i dzieci pozdrawiam i zycze kazdemu z was aby spotkal taka milosc
gość
05-01-2008, 13:34:00

Powiedzcie czy tegretol może zaburzyć wytrysk?
MIałem pare dziewczyn i mi to do tej pory nie przeszkadzało, ale teraz mam kogoś na stałe i ona dojdzie pare razy a ja po całej nocy nic.
gość
02-02-2008, 12:29:00

Jestem płci męskiej i mam epilepsje. Co Do poznania dziewczyny bądź chłopaka – to zależy na kogo , na jaki okaz trafisz , czy jest tolerancyjna tolerancyjny i czy Cię szczerze kocha i pragnie z Toba być. Poznałem się ze swoją KOBIAŁKĄ na studiach i po około 2 miesiącach bycia ze soba powiedziałem jej o swoim drugim wcieleniu. Do tej pory 10 lat po ślubie nie miałem od niej żadnych docinków na temat epi. Choć zdarzyło jej się powiedzieć do mnie „trileptalku” . Ogólnie bycie z moją Kobieta to wyzwanie – straszna hetera- ale każdy facet ma mieć wyzwania . I tak ją kocham. A co do głownego tematu to ja w przeciwieństwie do kolegi wyżej to muszę uważać żeby za szybko się nie skończyło

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: