Reklama:

dostinex (19)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
11-07-2008, 13:34:00

wykryto u mnie gruczolaka przysadki. ma wymiary 4***7mm ustalilismy z lekarzem ze nie bedziemy robic operacji bo jest za maly i moga niechcacy naruszyc inne czesci przysadki i bedzie wiekszy klopot.bylam na dzien w szpitalu robili mi testy krwi przez 6 godzin i wyszly dobre o dzieo prolaktyna tez prawie w normie wiec mam brac ten lek..z wizja przez nastepne kilka lat(do pieciu) czy to mozliwe?tak dlugo? lekarz powiedzial ze po 2 tyg.mleko zaniknie i prolaktyna sie unormuje.podobno bole glowy znikna i wga spadnie..no ciekawa jestem.czy ktoras z was kolezanki to brala? czy sa jakies skutki uboczne bo ulotka jest calkiem optymistyczne. podobno to ma spowodowac zmiazdzenie gruczolaka i jego zanik. czekam na wasze doswiadczenia z brania leku. na noc dzis wezme pierwsze pol tabletki.
gość
16-07-2008, 09:09:00

czesc
ja tez zazywam dostinex od jakiegos misiaca sama jestem ciekawa jak ten lek na mnie zadziala w tym tygodniu zrobie prl i bede wiedziala jak po nim spadla a mialam bardzo wysoka
ja biore dostinex 2x0,5 na tydzien
gość
06-08-2008, 17:12:00

Witajcie,
ja z prolaktyna mecze sie od jakichs 2 lat. Od samego poczatku lecznia, zazywam Dostinex, jest on bardzo dobrym lekiem, ktory nie wywolal zadnych skutkow ubocznych, i bardzo szybko ustabilizowal u mnie poziom hormonu. Niestety, gdy PRL znacznie spadla, zaczela oddzywac sie tarczyca, dlatego nawet jesli nie ma zadnych objawow, zrobcie koniecznie test na hormony tarczycy...Ja mam niedoczynnosc, co bardzo utrudnia mi codzienne zycie.A PRL praktycznie unormowana Pozdrawiam i powodzenia w leczeniu!
gość
06-08-2008, 20:18:00

no wiec ja w pierwszym miesiacu brania mialam odloty. albo zasypialam albo praktycznie tracilam przytomnosc.naszczescie juz jest dobrze..biore sobie i tyle.w listopadzie mam wizyte u lekarza wiec zobacze jaki jest poziom prolaktyny
gość
19-08-2008, 11:27:00

mam pytanie jesli w trakcie zazywania dostinex zbyt obnizy prl to np na jakie obiawy zwrocic uwage pytam bo lepiej dmuchac na zimne.Kolezanka wspomniala tu na forum o tarczycy co to znaczy ?Zrobilam po miesiacu kontrolnie poziom prl i mam 101 przy normie 25 a mialam 181przy normie 25 wiec spada ladnie.
pozdrawiam
gość
12-12-2008, 17:26:00

Cześć, a może któraś z Was potrzebuję Dostinex. Mnie przepisał lekarz, ale okazało się, że się pomylił i nie jest mi już potrzebny. Mam jedno opakowanie w którym brak jest tylko jednej tabletki - czyli jest w sumie 7 tbl x 0,5 mg. Ponieważ lek dość dużo kosztuje dlatego chciałam go odsprzedać. Lek ma oczywiście ważną datę przydatności jeszcze bardzo długo. Cena do dogadania. Mój mail: annasza@poczta.fm
gość
22-09-2010, 12:37:02

Treść zablokowana przez moderatora

gość
06-11-2010, 17:04:24

gość
27-12-2010, 12:30:30

gość
09-03-2011, 12:46:48

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: