Reklama:

dobry neurolog w Krakowie? (19)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
10-03-2008, 15:32:00

Czy ktoś mógłby polecić mi dobrego neurologa w Krakowie? Nie istotne czy prywatny czy państwowy, bylebym miała pewność że należycie się zajmie moim zdrowiem.... Sprawa raczej pilna, dziękuję. :)
gość
10-03-2008, 20:41:00

jezeli mozna zapytac => na co sie leczysz ??
gość
10-03-2008, 23:08:00

na razie na nic... wczoraj na pół godziny straciłam wzrok w prawym oku (już drugi raz) , do tego dołączyło drętwienie twarzy i ręki (pojawiają się od rou), zawroty głowy, osłabienie, mdłości, ból głowy... Trafiłam na SOR, tam lekarz stwierdził że nie wymagam hospitalizacji bo nie miałam żadnych objawów neurologicznych, ale muszę znaleźć się pod opieką specjalisty... 2 miesiące temu miałam robione TK w maju 2007 - rezonans - wyniki idealne... Wydaje mi się że przydałby się tu naprawdę dobry specjalista, bo nie ukrywam że trochę się przeraziłam objawami... Dlatego proszę o jakieś informacje o sprawdzonym neurologu w Krakowie...
gość
11-03-2008, 10:55:00

z tego co wiem to najlepsi neurolodzy w Krakowie (nie mowie o jakiejs konkretnej specjalizacji neurologicznej) lecza w szpitalu Kopernika, oddzial neurologiczny miesci sie przy ulicy Botanicznej
gość
11-03-2008, 11:01:00

jezeli na botanicznje nic nie wskuraja to sproboj w szpitalu wojskowym na ulicy Wroclawskiej (niedaleko nowego kleparza)
gość
28-05-2008, 22:32:00

na necie można znależć informację, że dobrym specjalistą jest dr Grażyna Zwolińska przyjmująca w klinice na ul. Dwernickiego 8
gość
10-01-2011, 11:29:42

Lecze sie u neurologa stale i polecam wylacznie dr Kubik, przytjechala do Krakowa z Gdanska, jest specjalista od neurologii dzieciecej, ale doroslych tez.rzetelna, przemila i pomocna!Nie polecam zdecydowanie dr Kanskiej - w czasie wizyty za `120 zl wyjdzie z pokoju 3 razy, odbierze 2 komorki i da ci adres do kogo innego.To wszystko w ciagu 6 minut.Znerwicowana i caly czas gdyba.:-
gość
27-08-2012, 20:30:24

Ja nie znam żadnego.Tzn znam ale żadnego dobrego. W Krakowie moja 24 letnia siostrę skazali na śmierć. Inni lekarze potrafili znalezc dla niej pomoc. teraz ma małego synka i jest po naswietlaniach w Paryżu.Ma szanse a juz jest 5 lat po pierwszej diagnoziie. Mam same złe doświadczenia z kontaków z krakowskimi "wspaniałościami". . Polecam , Sosnowiec, Lublin, Warszawa... maja wiele wad , ale nigdzie nie jest tak koszmarnie, jak w Krakowie.
Polecam dr Markiewicz, prof. Trojanowski Lublin,
dr Ładziński Sosnowiec, dr Kunicki Warszawa
ullao@wp.pl
gość
09-04-2014, 11:39:44

Zgadzam sie w 100% w Krakowie nie ma dobrych specjalistów neurologów.
gość
14-05-2015, 15:55:30

nieprawda, są! Dr Zwolińska jest wspaniała, leczę się od 1999 i jest coraz lepiej, a inni mówili, że bedzie gorzej

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: