Reklama:

Depakine- skutki uboczne, dziecko trzyletnie. (12)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-01-2008, 20:17:00

Witam serdecznie! Mam pytanie w imieniu mojej kolezanki. ma ona córeczkę trzyletnią, która bierze od póltora roku Depakine w syropie. Czy skutkiem ubocznym tego leku mogą być zaburzenia w mowie(jeszcze do tej pory nic nie mówi). I jeszcze na dodatek ostatnio ukruszyły się jej córce ząbki, czy to też może być skutkiem ubocznym brania tego leku.
gość
29-01-2008, 16:19:00

bralem depakine jakis czas temu ale mialem wtedy 16-17 lat, nie odczulem zadnych skutkow ubocznych, moim zdaniem Twoja kolezanka musi porozmawiac z lekarzem
gość
09-03-2008, 16:46:00

depakine chrono może powodowac wiele skutkow ubocznych...u mnie np.wypadanie włosów,wzrost masy ciała,sennośc,zaburzenia okresu.jest to jednak sparawa indywidualna.najlepiej zaczerpnąc opinii lekarza
gość
09-03-2008, 19:00:00

Depakina ma wiele skutków ubocznych, ja ją biorę już 8 rok, bo w moim przypadku jest bardzo skuteczna...niestety, skutecznie również niszczy mój mózg..widzę momenty, w których mam czarne dziury w pamięci, zawroty poza tym wysypka i zaburzenia hormonalne...Podobno Keppra jest lekiem nowszej generacji, tylko nie każdemu pomaga - zamierzam się tym zainteresować. Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrowia.
Kasia
gość
09-03-2008, 19:01:00

Depakina ma wiele skutków ubocznych, ja ją biorę już 8 rok, bo w moim przypadku jest bardzo skuteczna...niestety, skutecznie również niszczy mój mózg..widzę momenty, w których mam czarne dziury w pamięci, zawroty poza tym wysypka i zaburzenia hormonalne...Podobno Keppra jest lekiem nowszej generacji, tylko nie każdemu pomaga - zamierzam się tym zainteresować. Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrowia.
Kasia
gość

Kasia
gość

Kasia
gość
23-08-2009, 18:44:00

Ja brałam między 3 a 10 rokiem życia i nie miałam żadnych problemów-wręcz przeciwnie rozwijałam się nad poziom. ten lek bardzo mi pomógł ale pani neurolog sama ostrzegał moich rodziców że u tak małego dziecka to ruletka z wątrobą. Co 3 msc miałam badania wątroby ale na dzień dzisiejszy wszystko jest ok
gość
07-09-2009, 22:16:00

A ile teraz masz lat i ile w sumie brałaś depakine
gość
07-09-2009, 22:16:00

A ile teraz masz lat i ile w sumie brałaś depakine

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: