Treść zablokowana przez moderatora
naaatii 2014-11-26 23:54:45
a co mam sobie wszystkiego domawiac? skoro alkohol na mnie zle nie wplywa to dlaczego mam nie pic ? ahh tak na depakine moze byc napisane ze nie mozna laczyc z alkoholem ale na jakim leku pisze ze mozna ? :)
Gość 2014-12-04 10:48:52Młoda dziewczyno, jesteś arogancka, butna, prostacka i bez krzty rozsądku.naaatii 2014-11-26 23:54:45
a co mam sobie wszystkiego domawiac? skoro alkohol na mnie zle nie wplywa to dlaczego mam nie pic ? ahh tak na depakine moze byc napisane ze nie mozna laczyc z alkoholem ale na jakim leku pisze ze mozna ? :)
Wklejam ci ponownie twój post w którym piszesz wyraźnie, że alkohol na ciebie "źle nie wpływa to dlaczego mam nie pić".
Na tym forum mogą pisać wszyscy pod jednym warunkiem, że są chorzy na padaczkę lub mają w rodzinie osoby chore na padaczkę, pozostali, nie doświadczeni chorobą nie maja pojęcia czym ta padaczka jest, jakie są jej objawy. Tu piszą osoby które chcą zaczerpnąć wiedzy na temat padaczki, skontaktować się pocztą elektroniczną z osobami które z tą chorobą się zmagają, bo nawet jeżeli ta choroba jest "uśpiona" to znaczy, że dobrze dobrane są leki, ale w każdej chwili ta choroba może dać znać o sobie. Znam to z własnego doświadczenia, 9 lat ciszy i nagle nie wiadomi skąd, jak złodziej, atak przyszedł w nocy w trakcie snu.
Tak, że weź to sobie pod rozwagę, jeżeli naprawdę jesteś chora na padaczkę.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.