Reklama:

Czego oczekują uzytkownicy ? (19)

Forum: Neurologia po godzinach

Wtajemniczony
04-10-2009, 10:59:42

Zapraszam do zgłaszania czego oczekuja Panstwo w naszych serwisach ?

Co powinno pojawic sie w pierwszej kolejnosci, galeria, komentarze itp. ?

Z gory dziekuje za odpowedzi.
gość
04-10-2009, 14:43:00

Moje propozycje
1. A więc uważam że powinno być coś takiego jak moje forum lub ulubione fora, i np jak ja lubię sobie popisać na forum założonym przez innego użytkownika wchodzę sobie na zakładkę "moje fora" robię klik i jestem
jeżeli takie coś już istnieje unieważniam pytanie

2. Mam tylko problem z dodaniem zdięcia w żaden sposób mi to nie idzie cały czas błąd błąd i tak cały czas

3. Gdzie mogę odznaczyć informację e mail nie chcę żeby za każdym napisanym wątkiem lub wiadomością przychodziło mi to na skrzynkę

Za odpowiedzi z góry dziękuję
Wtajemniczony
04-10-2009, 17:53:48

elka000 2009-10-04 16:43:00 Moje propozycje
1. A więc uważam że powinno być coś takiego jak moje forum lub ulubione fora, i np jak ja lubię sobie popisać na forum założonym przez innego użytkownika wchodzę sobie na zakładkę "moje fora" robię klik i jestem
jeżeli takie coś już istnieje unieważniam pytanie

2. Mam tylko problem z dodaniem zdięcia w żaden sposób mi to nie idzie cały czas błąd błąd i tak cały czas

3. Gdzie mogę odznaczyć informację e mail nie chcę żeby za każdym napisanym wątkiem lub wiadomością przychodziło mi to na skrzynkę

Za odpowiedzi z góry dziękuję

Dziekuje za wiadomosc, postaram sie krotko odpowiedziec.

1. Na naszych serwisach nazywamy taka funkcjonalnosc: Grupy Tematyczne.

Kazdy moze zalozyc wlasna grupe, okreslic jej miejsce w katalogu grup (np. hyde park - kino, muzyka, teatr), zdecydowac, czy ma to byc grupa zamknieta (tylko dla znajomych), czy otwarta.

Mozna sie do takiej grupy zapisac, a jesli osoba, ktora stworzyla taka grupe uzna, ze jestesmy nieproszonym gosciem, to moze nas usunac...

Prosze kliknac na link: KLIKNIJ MNIE

2. co sie dokladnie dzieje ? zdjecie nie moze byc mniejsze niz 300px w krotszej krawedzi, czyli powinno miec np. 300px na 300px minimum

3. pracujemy nad tym problemem, dla nas jest to tez uciazliwe, serwery dziennie wysylaja ponad 100 tys wiadomosci...
Początkująca
20-02-2010, 01:22:31

Moje oczekiwanie jest bardzo proste.oczekuję zaangazowania pani dr.neurolog.Codziennie zaglądam aby zobaczyc czy jest odpowiedź na nurtujace mnie pytanie i cisza.Nie jest tak,ze pani dr.jest obciązona innymi poradami bo pozwolilam sobie przejrzec.Z reguły padają te same odpowiedzi"proponuje udać sie do specjalisty w swoim miejscu zamieszkania"
ehhh....
dziękuje
Forumowicz
18-06-2014, 11:47:31

Bardzo bym chciał starej szty graficznej bo tego nowego nieogarniam i niewiem jak znależdz ten watek w którym byłem...porazka....
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Forumowicz
18-06-2014, 12:53:08

Proszę poszukać wątku w tym miejscu: http://www.forumneurologiczne.pl/forum.html
Na samej górze widać także "najnowsze na forum".
Link jaki Panu podano zawiera fora tematyczne - te same, które były w poprzedniej wersji serwisu, zmieniliśmy tylko wizualną część.
Kontakt Medforum
gość
21-06-2014, 08:51:47

Poprzednia wersja była bardziej czytelna.
Mniej klikania a więcej informacji.
Niestety. Nowomowa jest teraz na topie.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
21-06-2014, 12:19:03

Jak edytować swój wpis w celu poprawienia lub dopisania?.
gość
24-06-2014, 07:45:27

Nie da się?.
W poprzedniej wersji nie było problemu.
gość
24-06-2014, 07:54:27

Dlaczego emotikon wstawiany w środku tekstu przeskakuje na koniec?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: