Reklama:

bóle głowy u dzieci (31)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-02-2007, 02:55:00

DLACZEGO PODJALEM TEMATYKE LEKOW ICH LACZENIA. PONIEWAZ CHYBA KAZDY WIE CO TO JEST INTERAKCJA LEKOW. WIADOMO CHODZIAZ NIE WSZYSTKIM ZE LEKI WCHODZA ZE SOBAW INTERAKCJE LEKOWA. INTERAKCJA LEKOWA POLEGA NA SPOSOBIE LACZENIA DZIALANIA LEKOW ICH SYNTEZIE CHEMICZNEJ I BIOLOGICZNEJ. WLASNIE NAUKOWCY BADAJA SPOSOBY ROZNE INTERAKCJI LEKOWEJ. NP JA WYKRYLEM JUZ KILKA CIEKAWYCH INTERACJI LEKOW. SAM SOBIE W POROZUMIENIU Z MOIM LEKARZEM ZLIKWIDOWALEM U SIEBIE PRZY POMOCY INTERAKCJI DWOCH LEKOW : PRIDINOLU I LORAFENU ZLOSLIWY ZESPOL NEUROLEPTYCZNY. BYL TO MOJ STRASZLIWY PROBLEM ZLOSLIWY ZESPOL NAUROLEPTYCZNY CHARAKTERYZOWAL SIE STRASZNYMI STANAMI NAPADAMI PARANOJI LEKOW I GIGANTYCZNEGO STRESU. BIORAC LORAFEN I PRIDINOL LEKI I LACZAC ICH DZIALANIE BIOKATALIZATOREM W FAZE INTERACJI CZESCIOWO SMA SIEBIE W SPOLNIE Z MIM LEKARZEM SAM SIEBIE Z JEDNEGO PROBLEMU WYLECZYLEM I TO BARDZO SKUTECZNIE. METODA JEST TAK PIORUNUJACA JAK PIORUN. JEDEN BLYSK I STRESU LEKOW PARANOJI BRAK. I NIE WYSTEPUJA U MNIE JUZ TAK GWALTOWNE OBJAWY SCHIZOFRENII.DLATEGO INTERAKCJE LEKOWE SA TAK WAZNE.ZROZUMCIE PANSTWO.
gość
05-02-2007, 03:18:00

ODNOSCIE TEJ PANI CO MA CORECZKE Z PROBLEMAMI EMOCJONALNYMI . PROBELMY EMOCJONALNE Z TEGO MOZE ROZWINAC SIE GLEBOKA DEPRESJA LUB COS GORSZEGO. JA MAM Z PROBLEMOW EMOCJONALNYCH GLEBOKA SCHIZOFRENIE PARANOIDALNA NA PODLOZU TLA EMOCJONALNYM.ALE JESTEM BARDZO MADRA OSOBA ZNAM SIE NA WIELU RZECZACH. SA TO TAK ZWANE POZYTYWNE OBJAWY SCHIZOFRENII. SCHIZOFRENIA PARANOIDALNA MA DWA OBJAWY:
NEGATYWNE ORAZ DRUGI OBJAW POZYTYWNY UMNIE NA PRZEMIAN EMOCJONALNIE WYSTEPUJA OBJAWY NEGATYWNE I POZYTYWNE.POCZATEK CHOROBY PANSKIEJ CORKI WYNIKA Z CZEGO DOMYSLA SIE PANI Z DORASTANIA PANSKIEJ CORKI. DORASTANIE DZIECI WIAZE SIE Z ZMIANA ICH STANU EMOCJONALNEGO. A PRZY ZLYM TRAKTOWANIU CORECZKI MOZE DOJSC DO PEWNYCH KOMPLIKACJI EMOCJONALNYCH. MNIE STERRRORYZOWANO 15 LAT ZYCIA MEGO BYLEM TERRORYZOWANY PSYCHICZNIE I FIYZYCZNIE WIEM DOSKONALE WIEM CO ZOANCZA TERORO FIZYCZNY I PSYCHICZNY OZNACZAJA SILNE STANY EMOCJONALNE. SILNE WAHANIA PSYCHIKI.JA RAZ WESOLY JESTEM POTRAFIE W VCIAGU 5 MINUT STAC SIE WREDNYM TYPEM A W CIAGU NASTEPNYCH 5 MNUT PLAKAC OBFCIE. MAM PRZY SCHIZOFRENII NIESTABILNA PSYCHIKE.I TO WLASNIE MOZE GROZIC PANSKIEJ CORCE CALE ZYCIE BEDZIE MIALA NIESTABILNA PSYCHIKE. CHYBA ZE LEKARZ DOSTOSUJE ODPOWIEDNIE LEKI DO STANOW EMOCJONALNYCH PANSKIEJ CORKI.NIESTETY NIE MA LEKOW NA EMOCJE CZLOWIEKA NIKT TAKICH LEKOW JESZCZE NIE WYMYSLIL. SA NATOMIAST LEKI HAMUJACE EMOCJE CZECIOWO. SADZE ZE WASZE DZIECI SA ZBYT WRAZLIWE EMOCJONALNIE.NIEKTORZY LUDZIE NAWET W WIKEU DOROSLYM W WIEKU 30 - 50 LAT SA WRAZLIWI BARDZO NA KRZYWDE LUDZKA NA BIEDE NA CHOROBY KATAKLIZMY. NIKTROYM WRAZLIWOSC POZOSTAJE NA CALE ZYCIE. TAKIE OSOBY MAJA W ZYCIU BARDZO CIEZKO GDYZ W ZYCIU TRZEBA BYC TWARDYM NIE MIEKKIM.ALE WRAZLIWOSC MA SWOJE ZALETY.
gość
05-02-2007, 19:09:00

mam taki sam problem z bolem glowy i wiem jak to meczy, radzilabym jeszcze rtg kregoslupa moze to jest powodem... gdy bylam w wieku pani córki powiedziano mi ze przejdzie jak bede w wieku dojrzewania... owszem przeszlo ale potem wrocilo na nowo... prosze szukac przyczyny... wszedzie. pozdrawiam kasia
gość
21-02-2007, 11:15:00

Mam syna 14 -latka, od kilku lat cierpi na bóle głowy z wymiotami, zrobiliśmy prawie wszystkie badania (okulista, laryngolog, neurolog, stomatolog) wyniki były w porządku i nic nie wykazały, dopiero po konsultacji u alergologa i ścisłej diecie bóle troche ustąpiły a jak są to już bez wymiotów. Nadal jest na diecie i po kilku odczulaniach i jest zdecydowana poprawa.
Ania
gość
03-03-2007, 11:56:00

U mojego syna stwierdzono migrenę. Przez 3 lata miał częste bóle głowy, nawet co tydzień, trwające kilka godzin, często kończące się wymiotami, nie pomagały żadne ogólno dostępne leki przeciwbólowe. Ból umiejscowiony był zawsze z jednej strony głowy. Często po śnie ból ustępował. Wszystkie badania neurologiczne wyszły dobrze.
gość
12-04-2007, 07:24:00

mam podobny problem z córką 13 letnią i żadnej pomocy. czy państwo postawili krok do przedu z leczeniem Waszego dziecka?
gość
09-06-2007, 11:29:00

Idz sie czlowieku lecz a nie wciskaj tu ludziom powaznie chorym swoje rady. Takie rady czlowieka chorego umyslowo sa nic nie warte
gość
09-06-2007, 14:49:00

Może córka ma zapalenie opon mózgowych.
gość
18-09-2007, 02:20:00

Witam!

Potrzebuje pomocy i mam nadzieje ze znajdzie sie osoba ktora bedzie wiedziala co to jest.Otoz zaczelo sie 2 lata temu.
Bardzo czesto mialem sny na jawie.Zawsze mi sie snilo to samo" rozmawiam z kims a po chwili ta osoba znika" i w tym w poteznym szoku uciekam z pokoju i budze sie na srodku korytaza nie umiejacsobie przypomniec co sie stalo.Czesto paralizuje mnie w nocy,nie moge sie ruszac przez kilkanascie sekunt.No i do tego wszystkiego doszedl jeszcze natłok mysli.Nie moge poradzic sobie z wlasnymi myslami.Sa straszne i nie potrafie nad tym zpanowac.Ogolnie jestem w dobrej kondycji i jezeli chodzi o dzien to prosperuje normalnie i nic mi nie dolega.Wszystko zaczyna sie w nocy gdy klade sie spac.Boje sie zebym nie popadl w powazna paranoje a jestem ku temu na dobrej drodze.Zaczalem nawet nie sypiac w nocy i klasc sie o 5-6 nad ranem.Moze ktos z Was mial podobne dolegliwosci i moze bedzie umial mi jakos pomoc.Serdeczne dzieki
gość
18-09-2007, 02:30:00

Witam!

Potrzebuje pomocy i mam nadzieje ze znajdzie sie osoba ktora bedzie wiedziala co to jest.Otoz zaczelo sie 2 lata temu.
Bardzo czesto mialem sny na jawie.Zawsze mi sie snilo to samo" rozmawiam z kims a po chwili ta osoba znika" i w tym w poteznym szoku uciekam z pokoju i budze sie na srodku korytaza nie umiejacsobie przypomniec co sie stalo.Czesto paralizuje mnie w nocy,nie moge sie ruszac przez kilkanascie sekunt.No i do tego wszystkiego doszedl jeszcze natłok mysli.Nie moge poradzic sobie z wlasnymi myslami.Sa straszne i nie potrafie nad tym zpanowac.Ogolnie jestem w dobrej kondycji i jezeli chodzi o dzien to prosperuje normalnie i nic mi nie dolega.Wszystko zaczyna sie w nocy gdy klade sie spac.Boje sie zebym nie popadl w powazna paranoje a jestem ku temu na dobrej drodze.Zaczalem nawet nie sypiac w nocy i klasc sie o 5-6 nad ranem.Moze ktos z Was mial podobne dolegliwosci i moze bedzie umial mi jakos pomoc.Serdeczne dzieki

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: