Reklama:

BÓLE GŁOWY - nie do wytrzymania !! (38)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-07-2009, 19:42:00

moj chlopak mial potworne bole glowy...3 tyg temu mial operacje na torbiel w samym srodku mozgu!
gość
18-07-2009, 19:48:00

moj chlopak mial potworne bole glowy...3 tyg temu mial operacje na torbiel w samym srodku mozgu!
gość
19-07-2009, 15:08:00

cierpie na migrene od wielu lat. nareszcie znalazlam lek, ktory zazyty w I. fazie bolu moze go cofnac albo zlagodzic na wiele godzin. jest to Sumamigren 50 mg... 2 tabl kosztuja ok 33 zl i jest na recepte. zycze zdrowia. halina
gość
19-07-2009, 15:09:00

cierpie na migrene od wielu lat. nareszcie znalazlam lek, ktory zazyty w I. fazie bolu moze go cofnac albo zlagodzic na wiele godzin. jest to Sumamigren 50 mg... 2 tabl kosztuja ok 33 zl i jest na recepte. zycze zdrowia. halina
gość
29-01-2010, 11:41:50

hej ma 18 lat, od dawna doskwiera mi silny ból głowy. przy nachylaniu się, podczas przejścia z domu na powietrze, po ciężkim dniu w szkole itp. lekarka przypisała mi FLUNARIZINUM, boje sie brać te tabletki ze wzg na skutki uboczne, jedak ból jest zbyt silny, aby nie spróbować i zaryzykować....
gość
11-12-2010, 11:33:28

Mam migere powtarzajaca sie co kazdy cykl miesiaczkowy . Leki przeciwbolowe nie pomagaja , zaczelam brac Sumamigren i Cinie ,ktore pomagaly szybko wrocic do formy .Jednakze ostatnio musialam
wziasc 5 tabletek Cinie100 ,az bol ustapil . To duza dawka ,boje sie ze nastepnym razem trzeba bedzie
znow brac duza dawke leku . Moze znacie jakies bardziej naturalne ,skuteczne sposoby Nie moge sobie pozwolic na przelezenie migreny w lozku, za duzo obowiazkow.Pozdrawiam wspoltowarzyszki niedoli .
gość
30-10-2011, 09:55:07

Moje bóle głowy są koszmarne, od 2 lat głowa potrafi wyłączyć mnie z życia na 2,3 dni. Nie jest to wskazane gdyż ciągle się uczę, a mam zaledwie 18 lat.
Od kilku dni przyjmuje Flunarizinum WZF , ale boję się , że skutki uboczne mogą być bardzo uciążliwe.
W tym momencie nie pogama mi ketonal 50,100 ani 150-inaczej ***, ibuprom - lub ibuprom max , saridon , a lekiem który co lepsze należy do grupy słbaszych który mi pomaga jest Sopladeine - oczywiście 2 lub 3 tabletki rozpuszczalne. Obawiam się , że już za jakiś czas i to przestanie mi pomagać.
Życie człowieka cierpiącego na migreny jest straszne, nigdy nie wiadomo co , kiedy i jak bardzo wpłynie na nasze samopoczucie...
Serdecznie was pozdrawiam, i w 100% rozumiem !
gość
30-10-2011, 09:55:13

Moje bóle głowy są koszmarne, od 2 lat głowa potrafi wyłączyć mnie z życia na 2,3 dni. Nie jest to wskazane gdyż ciągle się uczę, a mam zaledwie 18 lat.
Od kilku dni przyjmuje Flunarizinum WZF , ale boję się , że skutki uboczne mogą być bardzo uciążliwe.
W tym momencie nie pogama mi ketonal 50,100 ani 150-inaczej ***, ibuprom - lub ibuprom max , saridon , a lekiem który co lepsze należy do grupy słbaszych który mi pomaga jest Sopladeine - oczywiście 2 lub 3 tabletki rozpuszczalne. Obawiam się , że już za jakiś czas i to przestanie mi pomagać.
Życie człowieka cierpiącego na migreny jest straszne, nigdy nie wiadomo co , kiedy i jak bardzo wpłynie na nasze samopoczucie...
Serdecznie was pozdrawiam, i w 100% rozumiem !
gość
07-06-2012, 11:52:32

A ja mam bóle głowy ciągle , takie pulsujące w skroniach lub z tyłu głowy , potrafią trwać tydzień lub dwa , nie są bardzo silne ale uciążliwe i ciągłe nawet w nocy . Dostałam flunarizinum ale nie wiem czy pomoże ( biorę 4 dni ) Lekarz nie stwierdził co to za bóle , z kąt są . Czy ktoś tak miał , naprawdę te bóle są uciążliwe :(
VIP
07-06-2012, 12:37:26

Mnie dopada na kilka dni potworny ból głowy nad oczami , miałam robiony rezonans , ale nic nie wyszło, lekarz stwierdził że muszę odstawić tab. hormonalne lub zmienić na inne....
A jak u Ciebie , ciśnienie w normie, bo ono też ma wpływ....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: