Reklama:

Bolą mnie oczy gdy nimi ruszam!! (24)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-05-2016, 10:06:43

Mnie często przy bólu głowy bolą oczy. Generalnie mam wrażenie, że wtedy boli mnie absolutnie wszystko, nawet zęby, bo ból jest tak silny. Za każdym razem przy takim ataku bólu muszę wziąć pyralginę, a czasami dwie, żeby głowa przestała boleć. A na oczy z reguły mi pomaga jak sobie zakroplę starazolin niebieski, bo niesamowicie kojąco działa i też ból oczu odpuszcza
gość
20-05-2016, 08:57:59

a nieprościej wyleczyć przyczynę
gość
14-01-2017, 22:18:47

Witam tesz tak mam co jakiś czas bolał nie oczy i nie mogę spać czuję ze soł cieszkie i cieszko mi nimi poruszać masakra nie wiem co robić lekarz nie wiem hyba jakieś krople na nawilżenie albo ze zmęczenia mam 2dzieci i popalić dajoł szkraby
gość
29-01-2017, 16:45:49

Niby temat z 2007 roku a jednak jeszcze ludzie z tym walczą :D Mam to samo katar, ból głowy i kaszel i właśnie ból gałek ocznych przy ruchu.
gość
19-02-2017, 04:56:54

Witam.mam podobnie.najpierw w nocy mnie dosłownie trzesło z godz czasu z zimna,a w domu prawie sauna.rano myślałem,że umrę-ból wszystkiego(miesni i stawów na stojąco,leżąco czy stojąco) do tego potworny ból glowy i oczu,otępienie itp.czułem się jak naćpany.ZERO KATARU,ZERO KASZLU.
wizyta u lekarza,powiększony migdał,wydzielina w gardle ból oczu -zwłaszcza przy zmianie kierunku w ktorym patrzę i dotyku powiek.ból głowy przy jakimś gwałtowniejszym ruchu,uczucie "naćpania"
diagnoza-zapalenie zatok,antybiotyk,paracetamol 500 trzy razy dziennie.
Trzeci dzień biorę antybiotyk i po nim jest po prostu tragicznie.nic nie pomaga.paracetamol też nic nie daje.jedyne co mi pomaga to ibuprom zatoki.
Nie mam ani kataru,ani kaszlu tylko czasem śluz czy flegma w gardle.nic totalnie tylko ten ból oczu i głowy.tragedia.
gość
20-02-2017, 10:09:37

może i to zła diagnoza
gość
15-03-2017, 09:04:34

Aktualnie mam to samo glowa a w srodku grzechotka.i bol oczu w gornych strefach.moze wiesz co ci dokladnie bylo?
gość
15-03-2017, 10:12:22

to co wszystkim wcześniej
gość
25-04-2017, 11:29:56

Bol oczu jest niebezpieczny, moze to byc objaw jakiejs choroby badz powiklania po czyms a moze byc zupelnie inny powod. Uwazam, ze chore oczy w tek sytuacji powinien skontrolowac jak najszybciej lekarz okulista, w miejscu gdzie jest szybki dostep do diagnostyki.
gość
07-09-2017, 19:55:35

Witam ja mam bardzo podobny problem bolą mnie oczy przy unoszeniu ich w górę ale niestety nie zaczął się od bólu głowy ani przeziębienia i prześladuje mnie już parę lat :-/ myślałam że to zatoki bo cały czas cieknie mi z nosa lekarz jednak powiedział mi że na to choruje 89% Polaków i mam sobie wypić herbatę z cytryną a następny że zatok nie da się wyleczyć :-/ czy naprawdę nie da się nic zrobić?! Próbowałam już prawie wszystkiego

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: