Reklama:

Anna Dymna (16)

Forum: Niepełnosprawność

Liderka opinii
21-12-2011, 22:13:09

Bardzo pociwiam tę kobiete i bardzo sie ciesze ze sa tacy ludzie jak ona że potrafi dowartosciowac tylu ludzi, za rowno przez programy muzyczne jak i sportowe i konkursy itp szacunek wielki dla niej oby takich ludzi było wiecej
Liderka opinii
21-12-2011, 22:22:41

Bardzo podziwiam tę kobiete i bardzo sie ciesze ze sa tacy ludzie jak ona że potrafi dowartosciowac tylu ludzi, za rowno przez programy muzyczne jak i sportowe i konkursy itp szacunek wielki dla niej oby takich ludzi było wiecej
musialam poprawic bo źle napisalamwczesniej
gość
21-12-2011, 22:23:37

Tak Kaju spodobał mi się ten program zwłaszcza jak Anna Dymna z nimi rozmawia.Tak Kaju,ale ten szacunek nie zawsze ją spotyka:)
gość
21-12-2011, 22:27:53

Anna Dymna ma coś takiego w sobie ,że przyciąga do siebie. Kaju ona gdybyś zobaczyla jej rozmowę jak przede wszystkim rozuimie ten ich pproblem:)
Liderka opinii
21-12-2011, 22:34:47

No własnie wiem że rozumie ma podejscie do ludzi, cierpliwosc, szacunek bardzo mi sie podoba jak organizuje w krakowie te wystepy muzyczne z gwiazdami
Liderka opinii
21-12-2011, 22:41:49

Osobiscie chcialabym sie kiedys z nia spotkac porozmawiac albo z ludźmi ktorzy z nia porozmawali
gość
21-12-2011, 22:59:10

Kiedyś zastanawiałam się jaka jest naprawdę Anna Dymna. Z relacji osób,które je znają to jest to bardo fajna osoba, posiada w sobie wiele ciepła i miłośći:)
gość
21-12-2011, 23:03:43

Kaju marzy mi się aby ją zobaczyć na żywo, porozmawiać o ludziach niepełnosprawnych z nią. Skąd ma w sobie tyle miłości do ludzi? Zadać jej tysiące pytań:)
Komentator
22-12-2011, 02:07:37

kajav 2011-12-21 23:34:47 No własnie wiem że rozumie ma podejscie do ludzi, cierpliwosc, szacunek bardzo mi sie podoba jak organizuje w krakowie te wystepy muzyczne z gwiazdami
Tak Kaju,i czesto uczestniczy w różnych uroczystośćiach w Krakowie,np.w Swieta Wielkanocne na Rynku uczestniczyła w poswieceniu koszyczków ze swieconkami, przez kardynała Dziwisza,a potem rozmawiała z rodzinami i dziecmi ktore trzymały te koszyczki,niektore z dzieci były w strojach krakowskich,bardzo fajnie to wszystko wyglądało.
Całość sfotografowałem,łacznie z Anna Dymna i dziecmi,a byłem od niej 1-2 m,poniewaz wkrecilem sie jak reporter.hehe
Komentator
22-12-2011, 02:17:46

nie28 2011-12-21 23:59:10 Kiedyś zastanawiałam się jaka jest naprawdę Anna Dymna. Z relacji osób,które je znają to jest to bardo fajna osoba, posiada w sobie wiele ciepła i miłośći:)
Tak Aniu,widzialem ją niezbyt długo,ale widać było Jej skromnosć w wygładzie i zachowaniu oraz ciepło jakie ma do wszystkich ludzi.
Jak byłem na wielkanoc w Krakowie,to widac było ile w Niej jest radosci i serca podczas rozdawania wszystkim ludziom żywnośći poswieconej przez Dziwisza, bulki,jajka itd.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Rezonans pomocy!!!
Co to wszystko oznacza co jest w opisie rezonansu Mam parestazje braki czucia popuszczam mocz i stolec.... Co to jest ??? Długi czas oczekiwania na wizyte
gość
Implanty c5 i c6
Witam ja jestem świeży , dosłownie 2 tygodnie po operacji szyjnego mam implanty c5 i c6 ktoś podpowie jak mam funkcjo owac dalej kiedy rehabilitację i tak dalej ? Bo niestety w takim szpitalu byłem że nic nie wiem a jak byłem na zdjęciu plastrów i kontroli to mi powiedzieli że oni z takimi pacjentami nie mają doczynienia i tylko przedłużyli mi zwolni3ni3
gość
Mielopatia - wymiar rdzenia 4mm
Cześć, mam zdiagnozowaną dyskopatia na poziomie C5 C6 i C6 C7. Dodatkowo też rozwinęła się już mielopatia / ucisk na rdzen bo wymiar strzałkowy wynosi tylko 4mm. Neurochirurg na razie nie widzi konieczności operacji bo nie mam ciężkich objawów. Aktualnie to lekko obnizona sila miesniowa w rekach, sporadyczne uciski w okolicach karku. Mam tez mrowienie lewej polowy twarzy ale powiedzieli ze to z innego powodu (mam tez zmiany w mozgu). Badania neurologiczne w normie. 2 fizjoterapeutów odmówiło rehabilitacji bo nic się już nie da zrobić a nie chcą zaszkodzić. Nie wiem co robić. Z jednej strony po co się operować jeśli objawy nie są mocno dokuczliwe, z drugiej strony nie chce żeby było za późno... Doradźcie proszę
At What Age Does a Man Stop Ejaculating – Here’s the Right Answer!
The relation between age and sexual tendency is very strong. Especially in men, sexual performance depends highly on the age of the person. We see a Man Stop Ejaculating after a certain age. This is normal and happens to almost every person at some time. Many men are very considerate about erection and ejaculation as these are important for intercourse and reproduction. However, most know very little about the problems related to ejaculation and how it will react to aging. In this article, we will be discussing the relationship between sexual performance and aging and enlightening how aging can stop a man from Ejaculating. Ensure you read the complete article to avoid missing any details.
Reklama: