Reklama:

NEUROCHIRURG - ARKADIUSZ WILK (125)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Forumowiczka
16-08-2009, 08:40:00

Malwinko, możesz zapytać . A może chciałabyś znać mój PESEL?

W styczniu tego roku skończyłam 39 lat.
Spinka
Początkująca
16-08-2009, 18:39:00

Witam. Jak długo się czekała na operację od wizyty u doktora Wilka?
pozdrawiam[addsig]
goja
Forumowiczka
16-08-2009, 19:09:00

Jutro mam wizytę u dr AWilka na Mokotowskiej, zapytam. Myślę, że zależy gdzie - na Kasprzaka czy w Garwolinie ? Zajrzyj do tego tematu. W temacie DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA, zgodnie z przyjętymi tam zasadami, napiszę więcej o wizycie kontrolnej.
Spinka
Spinka
Początkująca
16-08-2009, 19:16:00

Byłam u doktora Wilka w zeszły wtorek (11.08.)i mam mieć zabieg w trybie pilnym. Zrobiłam już badania. Z tego co zrozumiałam to zabieg ma się odbyć w Garwolinie lub na Kasprzaka w zależności gdzie będzie szybciej. Bardziej interesuje mnie jak szybko ty miałaś zabieg od pierwszej wizyty u doktora.[addsig]
goja
Forumowiczka
16-08-2009, 19:30:00

W moim przypadku było prawie tak samo. Prawie, bo dr Wilk rozważał także operację na Szaserów. Odbyła się na Kasprzaka bo tam było najszybciej - także miałam pilne / bezwzględne wskazanie na operację.
Na pierwszej wizycie byłam u dr AWilka 4 maja, operacja była 25 czerwca. Jeszcze jakieś pytania?
Spinka
Spinka
Początkująca
16-08-2009, 19:35:00

Tak też myślałam. Ile razy byłaś u doktora na wizycie przed operacją?[addsig]
goja
Forumowiczka
16-08-2009, 19:42:00

goja... nie pamiętam ile razy . Jeśli bardzo ci zależy na tej informacji to mogę sprawdzić w mojej karcie na Mokotowskiej. Uważam jednak, że nie ma to żadnego znaczenia.
Spinka
Spinka
Początkująca
16-08-2009, 19:45:00

Dziękuję za cenne informacje i odezwę się jak poznam już datę zabiegu [addsig]
goja
Forumowiczka
17-08-2009, 08:28:00

16-08-2009 o 10:10, gość :
WITAM!!!! spinka o to odpowiedzi : infekcje wyleczylam w 3 dni ODPOWIEDZ 2:złamałam noge prawa w kostce potknełam sie o zabawke mojego synka i uderzyłam sie w futryne . ODPOWIEDZ 3: jeszcze nie wiedza co to za guzek ale na rtg bylo go widac w czwartek pobiora mi wycinek poniewaz mialam najpierw zastosowane leczenie zastrzykami i nie pomogło . lekarz mowi ze to moze byc narosl wodna i ja tez mam taka nadzieje ale i tak trzeba go usunac .ODPOWIEDZ 4: mam dwuch synkow wojtek starszy ma 4 latka ! piotrus młodszy ma 2 latka ! ( łobuzy nie z tej ziemi musze miec oczy dookola głowy) . mam nadzieje ze wyjasniłam ci jakos to wszystko spinka a jesli moge zapytac to ile masz lat jestes bardzo opiekuncza ! to chyba zaleta bede w kontakcie papapa malwina

Malwina, jak tak czytam to co piszesz to mam wrażenie, że ty wcale nie jesteś chora. Cóż, to cecha większości z nas . Jednak niepokoi mnie bardzo guzek, o którym piszesz. Bardzo Cię proszę żebyś tej sprawy nie zaniedbała. Masz dzieci w bardzo młodym wieku, 24 lata to niewiele na bycie mamą (nie gniewaj się, ale tak myślę). Dobrze, że pomaga ci teściowa.

Piszemy tu i piszemy... ciekawe co by dr AWilk powiedział na taki "spam" w Jego temacie...

Spinka
Spinka
gość
17-08-2009, 08:28:00

witam spinka to tylko jestes 15 lat starsza odemnie!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
Reklama: