Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
28-03-2011, 19:21:42

Vega, ja jeszcze Ci podpowiem, jak nie wracać wciąż do początku. Po prostu ostatni przeczytany post, czyli stronę, na której jesteś dodaj do ulubionych. Po ponownym otworzeniu kompa wejdź w ulubione i kliknij na ten link-znajdziesz się w tym samym miejscu.
W czwartek miną 4 tyg. od operacji, jest dobrze...
Jola z Opola
gość
29-03-2011, 08:34:13

Witajcie Kochani!...

Wrocław...mogę dojechać nawet bez przesiadki.Pociąg mam bezpośredni zza Poznania!..Ale dla mnie jeszcze za wcześnie:(..8 tyg.po operacji...Szkoda..:(.Może następnym razem..dojadę na spotkanie ...Bardzo bym chciała. Choroba..ból..tylko rozumieją te osoby,które ezz to wszystko przeszły!...

Vega...Jola z Opola sugeruje,że masz dodawać stronę do ulubionych to chyba to samo..jak ja dodaję do zakładek.Tylko nie potrafię dobrze wytłumaczyć...I z komputerem też jeszcze nie nie "zaprzyjażniona"..Od niedawna klikam!!..Bo tak to mozna nazwać- pracę z komp.

Pozdrawiam Wszystkich!!!!

Halina z mielopatią...:))
gość
29-03-2011, 12:55:27

Halinko !

Ja myślę , że do spotkania może dojdzie na początku maja no bo w kwietniu święta . Ja tez operacje miałam 9. 03 .
Tez muszę się oszczędzać.
Pozdrawiam
gość
29-03-2011, 16:59:07

Halinka i Jola z Opola, dziekuje za pomoc dodaje do ulubionych i dziala!
Spineczko wlasnie przeczytalam , ze Grazyna poznala osobiscie Janusza wiec sledztwa nie bede robic czy jest wielebnym.Ciekawosc moja- pierwszy stopien do piekla.
Wczoraj moja znajoma miala zabieg na ledzwiowym, gdyz cierpiala z powodu rwy kulszowej, nie bylo wymiany lecz pilowanie, powiedzialam jej o naszym forum, jakie jest fajne , mile szyjki , pomocne i wspierajace, same super babeczki ... i Irek.
Co poczac z pykaniem i klikaniem w odcinku szyjnym, pilnuje sie zeby raptownie nie spojrzec w bok , bo nagly skret powoduje piekacy bol, jak ogien piekielny.
Pozdrowka dla wszystkich Vega
gość
29-03-2011, 20:00:45

Treść zablokowana przez moderatora

gość
30-03-2011, 08:17:09

Kochane koleżanki

Podejmijcie decyzję o spotkaniu !!
Forumowiczka
31-03-2011, 12:27:38

Gość 2011-03-29 18:59:07
Spineczko wlasnie przeczytalam , ze Grazyna poznala osobiscie Janusza wiec sledztwa nie bede robic czy jest wielebnym.
Niektórzy twierdzą, że jest a niektórzy, że nie jest

Zgłosiłam post Gościa do moderacji. Dziękuję za usunięcie.
gość
01-04-2011, 15:57:54

No i całe szczęście że wielebny już nie pisze taki kit może wciskać niedoświadczonym , sam jest po kilku operacjach. Ja wiem że jedyną słuszna decyzją jest nie poddawanie się operacji .
gość
01-04-2011, 16:12:04

Mysiu..
.ja odpadam...Dla mnie jeszcze za wcześnie.:(..Może dlatego,że już "stary" ze mnie babsztyl i tak szybko nie dochodzę do zdrowia po operacji...:))

Viki...piszesz....
.Co poczac z pykaniem i klikaniem w odcinku szyjnym, pilnuje sie zeby raptownie nie spojrzec w bok , bo nagly skret powoduje piekacy bol, jak ogien piekielny.
...nie myśl,że żartuję albo się śmieję...:))....odpowiadam...
Pilnować sie...i nie skręcać głowy..jeżeli już to obracać się całym ciałem...Trudne to..ale lepsze..jak ból...

Pozdrawiam Wszystkie Szyjki... bardzo serdecznie:))

Halina...
gość
01-04-2011, 17:14:09

Halinko dziekuje za wszystko , jestes aniolem wszystkim wspolczujesz i dobrze radzisz, tak masz racje w moim przypadku musze obracac sie calym cialem aby nie doznac szarpniecia i palenia przy naglym skrecie glowy w bok. Dobrze chociaz ze taka sensacja trwa tylko sekundy , ale jest niemila.Moja znajoma Ela dzisiaj ma silne bole glowy po pilowaniu3 kregow ledzwiowych, ale to dopiero tydzien od zabiegu.Dziekuje za wsparcie i pomoc , unoszenie glowy robie prawie caly dzien. U mnie w odcinku szyjnym kilka dyskow usunelo sie a kregi zaczely zrastac sie ze soba . Widze tylko czubki butow kiedy ide, sylwetka pochylona .Ani chirurg ani ortopeda nie moga niczego sensownego poradzic.Mam zalecone noszenie kolnierza, nosze w domu do pracy nie zakladam.Pozdrawiam Halinko serdecznie Vega

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
Reklama: