Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
20-02-2023, 16:29:09

Jestem po wizycie
Dostałam skierowanie na tomograf komputerowy i nowe leki .
Pań doktor powiedział że trzeba sprawdzić co się dzieje I to w sumie tyle .
Początkująca
20-02-2023, 16:30:28

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
20-02-2023, 20:57:04

Hej chwilke mnie nie bylo gorsze dni bol lopatek barkow rano okropny bol karku mimo poduszki ortopedycznej i rwa barkowa ehh jutro mija miesiac od operacji i juz czulam sie lepiej ma szczescie bolu gardla juz nie mam ale maly problem z jedzeniem jeszcze zostal trzymajcie sie szyjki i glowka do gory
Forumowiczka
20-02-2023, 21:20:22

Początkująca
20-02-2023, 21:22:53

Zumba123 2023-02-20 17:29:09
Jestem po wizycie
Dostałam skierowanie na tomograf komputerowy i nowe leki .
Pań doktor powiedział że trzeba sprawdzić co się dzieje I to w sumie tyle .
no to troszkę słabo ale dobrze, że zlecił jakieś badania, oby coś podpowiedziały, długo musisz czekać na tomograf?
Forumowiczka
20-02-2023, 21:23:09

Serio tylko tyle? Nic Ci to Zumba za bardzo nie wnosi w życie ehh trzymaj się dzielnie
Forumowiczka
20-02-2023, 21:24:20

Początkująca
20-02-2023, 21:26:55

andzia1989andzia 2023-02-20 21:57:04
Hej chwilke mnie nie bylo gorsze dni bol lopatek barkow rano okropny bol karku mimo poduszki ortopedycznej i rwa barkowa ehh jutro mija miesiac od operacji i juz czulam sie lepiej ma szczescie bolu gardla juz nie mam ale maly problem z jedzeniem jeszcze zostal trzymajcie sie szyjki i glowka do gory
oby było tylko lepiej! na długo dostałaś zwolnienie? właśnie pytanie do ogółu, ile zwyczajowo ma się zwolnienie po operacji? 4-6 tyg? pozdrówka i zdrówka ;)
Początkująca
20-02-2023, 21:27:51

To fakt
Niewiele wnosi ale chociaż tyle że doktor jutro kazał mi przyjechać do siebie do szpitala i zrobi mi tomograf także wynik będę miała pewnie w przyszłym tygodniu
Początkująca
20-02-2023, 21:29:47

Zumba123 2023-02-20 22:27:51
To fakt
Niewiele wnosi ale chociaż tyle że doktor jutro kazał mi przyjechać do siebie do szpitala i zrobi mi tomograf także wynik będę miała pewnie w przyszłym tygodniu
tyle dobrego! a to tomograf lepszy niż rezonans?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Mama
Moja mama ma zdiagnozowaną chorobę otepienną z ciałami lewiego oraz PSP. Od ok roku drżą jej ręce i sporadycznie, ale bez powodu się przewracała . Neurolodzy mówili, że mama dużo leki zażywa więc jest osłabiona i tak musi być. Nie dałam za wygraną i po roku poszukiwań znalazłam dr Czarneckiego w Warszawie, który 24.04 tego roku zdiagnozował PSP. Przepłakałam 3 dni, jestem na lekach depresyjnych no nie umiem sobie z tym poradzić . Mama mieszka sama, chce jej za naleźć opiekunkę do wsparcia gdy jestem w pracy. Jak będzie? Jak szybko choroba unieruchamia człowieka ? Proszę o informację Mieszka zna
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
gość
Bardzo proszę o interpretację wyników eeg
Bardzo proszę o interpretację wyników eeg mojego syna
Reklama: