hej, trzymajcie się Kobitki, będzie dobrze! :) ja narazie walczę o rehabilitację, ale na NFZ dopiero lipiec ;/ idę prywatnie., ale zaskakujące to jest, że na NFZ to 5 miesięcy a prywatnie, już w najbliższy pon...
Daagula 2023-02-17 17:16:25
Hejka.
Widzę ,że forum zaczęło znów działać. I widzę nowe szyjki (chociaż wolałabym Was tu nie widzieć) :) jak już mowa była o rocznikach to ja chyba najmłodsza po naprawieniu 🙈 rocznik 89,ponad dwa lata po operacji.
Zumba123 2023-02-17 19:37:58
Cześć Daagula
Ale ty naprawdę młodziutka A powiedz proszę jak się czujesz Czy wszystko okej?
Zumba123 2023-02-17 19:41:55
Kasiaka86
Pięć miesięcy to pewnie jeszcze nie tak źle nie wiem czy to prawda ale w Poznaniu ponoć około roku🤣
Ja 20 lutego i do lekarza i Zapytam go czy już mogę mieć rehabilitację po operacji to wtedy bardziej będę się interesować tematem.
A w marcu chcę składać wniosek o sanatorium poszpitalne Ciekawe jak długo będę czekać😊
Halina1967 2023-02-17 05:10:43
Mojra, przecież wiesz, ze będzie dobrze 🥰 mój czas tez się zbliża nie ubłaganie, dzisiaj idę na RM głowy bo od tego kręgosłupa mnie nawet poduszka razi jak leżę na wznak, jednak warto sprawdzić co jest w środku. 22 ide na wizytę u operatora 😀 mam do niego milion pytań 😂 MOJRA będzie dobrze
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.