Dziękuję za odpowiedź. :) Tak Alina;) na NFZ nawet nie szukam rehabilitacji .parę paprochow się mną zajęło i dlatego zdecydowałam się na operację. Brak słów. No ale jak udało mi się uniknąć noży .to spróbuję innych metod jak narazie byłam u Pana niewidomego masażysty super gość po pierwszym masażu ulżyło ale wiadomo mam pracę fizyczną wiec muszę tych masaży trochę wybrać. Jestem umówiona na zabiegi z akupunktury..pijawki i takie cuda.zobaczymy.czy dobrze zrobiłam nie wiem.okaze się. Jestem dobrej myśli. Muszę nauczyć się z tym żyć lekarze mówili że nic mi nie jest że wymyślam na własną rękę zrobiłam rezonans byłam pewna że nic tam nie ma w tu jednak. Ponieważ sparaliżowało mi lewą rękę .co chciałam coś podnieść nawet telefon ta ręka sprawiało mi ból.nie wspomne już o karku i szyi. Dwa miesiące żyje z myślą że mam pęknięty dysk i no ciężko.nie mogłam się pozbierać mysalalam że jest jedno wyjście operacja. teraz trochę inaczej myślę chodź wiem że kiedyw na ten stół położyć się muszę pozdrawiam