Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
10-02-2010, 19:59:39

Janusz - melduję się :D
Będąc w styczniu w Ciechocinku myślałam, że uda mi się zobaczyć Toruń. Aura spowodowała zatrzymanie tylko w Ciechocinku.:[

Icek jedzie pociągiem i pyta się współtowarzysza, gdzie się udaje.
On na to - jadę do kurorty BADEN BADEN.
Icek na to a je do kurortu CIECHOCINEK CIECHOCINEK:-
Ela z Legionowa
Początkująca
10-02-2010, 20:00:57

Witam
chciałam spytać to ile czasu już czekacie i do jakiego lekarza?
Pozdrawiam
Początkująca
10-02-2010, 20:11:52

to jeszcze raz ja to pytanie było do Viki i Ani. :D:D
Dorek
gość
10-02-2010, 20:44:55

No cóż, ja zdecydowałam o zabiegu w styczniu/niby czekam krótko/ ale jest to w zasadzie ciąg dalszy leczenia i tu mnie traktują inaczej. Poza tym mam abonament na neurochirurgii w gdańskiej akademii -będę piąty raz u nich na stole.
Zapisując mnie lekarz powiedział: mogę czekać tydzień albo trzy miesiące. Więc sobie czekam.
Na pierwszy zabieg czekałam 2miesiące, na drugi 8 miesięcy, dwa lata na trzeci/ w ciągu tygodnie cieli mnie dwa razy/. Mam już wprawę!!!
Wtajemniczona
10-02-2010, 20:58:45

Dziewczyny, myślę, że powinnyście wywietrzyć swoje walizki, bo się ubranka "przyduszą" ))

Janusz, jakoś nie mam grzechów...:]:]:]

Pani w ZUS-ie powiedziała, że skierują mnie jeszcze raz na prewencję...czyżby też Ciechocinka??? Chyba jakaś moda nastała na GRACJĘ;););)

Musze się pochwalić, w niedzielę (14.02) idę z mężem na koncert do Sali Kongresowej na "All you need is love" 50-lecie The Beatles:D:D:]:]:] Ada była na Starym Dobrym Małżeństwie, a ja idę na starych dobrych Beatlesów!!! Już się nie mogę doczekać

Janusz, po koncercie na pewno będę musiała przystąpić do konfesjonału:]:]:]
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
gość
10-02-2010, 21:25:26

Witajcie. Cóż, chyba długa zima źle wpływa na naszą psychikę. Też nie czuję się najlepiej, oprócz kręgosłupa przyplątały się inne komplikacje zdrowotne. Jestem po operacji ucha, cóż też blisko głowy. ( Viki, Twoja mama ma rację. Ty faktycznie nie stawiaj diagnoz, niestety miałaś rację z tym perlakiem). Nie wiem jak Wy ale ja boję się wychodzić, kiedy jest tak ślisko, cóż mam bujną wyobraźnię i jej oczami widzę jak rujnuje się moje rusztowanie pod wpływem upadku. Tak też z jej powodu ( wyobraźni) stałam się więźniem własnego domu, chyba do wiosny. Muszę się ruszyć 19 lutego- wtedy mam rezonans. Boję się wyniku, ale też mam nadzieję, że okażę się tylko histeryczką i hipochondryczką, a wynik będzie prawidłowy, czyli adekwatny dla kilku implantów i płytki.
Niestety w czasie ostatniego badania neurologicznego okazało się, że mam dodatni objaw Babińskiego, jeżeli dobrze zrozumiałam oznacza to już zmiany w rdzeniu. Cóż, czekam na rezonans. Chyba dzisiaj taki dzień na wylewanie swoich żali. Jednak jutro będzie nam lepiej. Pozdrawiam Was serdecznie i z uśmiechem. Bożena:?
gość
10-02-2010, 21:26:44

No Fajnie że sie meldujecie ale jeszcze to nie wszystkie owieczki z tej owczarni dawać czekamy na znak że wszystko ok . Renatko do spowiedzi macie czas do 17 kwietnia a potem mnie nie będzie do 9 maja też jadę się kurować do Zdroju Busko Busko no oczywiście jeśli nic nie przewidzianego się nie zdarzy . Pozdrawiam Janusz

Czekamy na resztę z naszej listy
Początkujący
11-02-2010, 13:35:41

Wywołany przez Janusza, zgłaszam się i melduję:
U mnie nic nowego, główka, karczek, ramionka, rączki i nóżki bolą, ale tak jak wszyscy staram się żyć normalnie, oczekując na sierpniowy zabieg.
Renata wspomniała, że wybiera się na koncert i fajnie, a ja właśnie wczoraj byłem na Depeche Mode w Łodzi. W związku z tym chciałbym przyznać się do małego grzechu (to do Janusza). Nie mogłem odmówić sobie i wylądowałem pod sceną, gdzie w ferworze koncertu poruszałem trochę kończynami i dzisiaj czuję się ... o wiele lepiej.
Nie wiem czy wczorajsza euforia jeszcze nie minęła, czy własnie taka forma rehabilitacji byłaby dla mnie skuteczna .
pozdrawiam Wszystkich. Piotr
Wtajemniczona
11-02-2010, 14:18:22

Podpisuję listę obecności:
- za oknem strasznie pada ,że świata nie widać!
- samopoczucie do bani bo wokół znów umierają znajomi,
- wiadomości o sanatorium 00000000000000,
- od poniedziałku rozpoczynam rehabilitację......chyba nic ciekawego,
- KONIEC FERII SIĘ ZBLIŻA A JA NIE ODPOCZęŁAM,
- Reniu też bym poszła na starych dobrych Beatlesów !!!!

ADA
gość
11-02-2010, 16:01:08

Jak Fajnie że sie odzywacie Bożenko może tak częściej zaglądaj do nas Piotrze w związku z tym że lepiej się czujesz po koncercie to może by tak zapraszać ich częściej lub stosować terapie tańcem ,
.Ada szkoda że musiałaś poświęcić na pracę zamiast dać odpocząć ciału i szyjce . Pozdrawiam Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
Reklama: