Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-01-2010, 11:50:11

Pobudka?

Ja już nie śpię od dawna spacer zaliczyłem gimnastykę też .

Witam wszystkich w Nowym Roku 2010

Bale zaliczone?????????

choroby morskie wyleczone????

Pozdrawiam Janusz
gość
01-01-2010, 12:55:00

Witam wszystkie Szyjki w roku 2010 Ładna liczba.

Januszu wszystko pod kontrolą

[Notatka z encyklopedii]
Przeciętny człowiek umiera po spożyciu 7.5 promila alkoholu.
(Polaków i Rosjan nie dotyczy).

Kiedyś jednego pijaczka zapytano, ile razy w życiu się upił. A on:
- Tylko raz. Alem dotąd jeszcze porządnie nie wytrzeźwiał.

Pozdrawiam, zdrowego dnia
Irek
gość
01-01-2010, 13:36:35

Ja nie śpię Mąz do pracy pojechał sobie. Siedzę przy kompie i "odrabiam" ze zdjęcia przecudny sweter, w którym zakochała się moja córa. Takim sposobem rączki mam zajęte trzymaniem drutów.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego.
Nie wiem czy nie zapeszę, ale chyba znalazłam kogoś, kto się nade mną ulituje. Zadzwoniłam do pewnego doktora i kazał mi przyjechać w poniedziałek rano do siebie na oddział, to zobaczy co się da zrobić.
No i nowy doktor w Wałbrzychu obiecał pomoc... zobaczę jak to wszystko się posunie, a Wy trzymajcie za mnie paluszki.
Początkująca
01-01-2010, 14:21:38

Witam wszystkich w Nowym 2010 roku .
Gosieńka
Forumowiczka
01-01-2010, 15:25:05

Bal zaliczony. Było ... no cóż, lepiej nie będę opowiadać...

Witajcie w NOWYM ROKU !!!

Ada, zgadzam się z Tobą i Komitetem Zarządzającym, że trzeba zorganizować spotkanie. Renata też jest za, prawda? Po co czekać do marca?

Chciałabym Was serdecznie zaprosić na moje 40-ste urodziny...

29 stycznia 2010 (piątek) - w jakiejś fajnej knajpce w Warszawie, powiedzmy od godz. 17.00...

Tego dnia nie tylko ja mam urodziny o ile dobrze pamiętam...

Co Wy na to?

Wiem, że 30 stycznia - w sobotę byłoby lepiej ale w tym dniu niestety wyjeżdżam na dwa tygodnie na ferie zimowe...
gość
01-01-2010, 15:52:46

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2010 ! Bożena
Wtajemniczona
01-01-2010, 15:56:18

Witam w 2010 r.))
Wyspałam się, odpoczęłam...i SPINECZKO jestem za Twoimi urodzinami!!!!

Mam nadzieje, że pozostałe Szyjki tez )) Mnie nie przeszkadza czy piątek, czy sobota - nie pracuję przecież

Mam również nadzieję, że nie będę jeszcze w Konstancinie na oddziale, bo byłoby to drugie spotkanie, na którym nie mogłabym być

Spinka, czy Ty już jesteś na świadczeniu rehabilitacyjnym, czy pracujesz?
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
Wtajemniczona
01-01-2010, 18:10:38

Spineczko jestem za spotkaniem 29.01 bo to też moje urodziny to może razem je wyprawimy ale Ja mogę tylko po południu bo już pracuję i nie łatwo będzie mi się tego dnia wymknąć się z pracy bo uczniowie by mi tego nie wybaczyli.
Rozmawiałam z Zosią wszystkich serdecznie pozdrawia Noworocznie, obiecuje się odezwać jak tylko wróci, na razie spędza czas turystyczno - relaksacyjnie. Mam nadzieję, że na nasze spotkanie w marcu przyjedzie więcej szyjek.
ADA
Początkująca
01-01-2010, 19:46:55

Witam w Nowym Roku - mam nadzieję, że lepszym.

Spinko i Ado
Jestem za. Oczywiście, że pomysł jest świetny. I tak chciałam Was namawiać na spotkanie po powrocie Zosi z sanatorium. Chociaż 29 stycznia to piatek, ale od czego jest urlop.

Dorota
Forumowiczka
01-01-2010, 21:12:24

Jestem na świadczeniu rehabilitacyjnym.
renbaz 2010-01-01 16:56:18 Mam również nadzieję, że nie będę jeszcze w Konstancinie na oddziale, bo byłoby to drugie spotkanie, na którym nie mogłabym być

Jak się załatwia taki pobyt?

29 stycznia proponuję spotkanie o 17.00.
Ada - zdążysz dojechać?
Zrobimy podwójne urodziny Siostro .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
RM glowy
Ognisko malacji12 X6 mam w prawej półkuli móżdżku W płacie czołowym prawym widoczny naczyniak zylni.
Reklama: