Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
24-01-2012, 10:57:54

Raf nie rozumiem twojego ostatniego posta (tego do annao). Źle coś na szybko doczytałeś, czy ja słabo kumam i nie wiem o co chodzi?
tak trochę dziwnie to "wisi" w tamtym temacie, spojrzyj proszę, czy miało tak być?
Asia Buraczek
Forumowicz
24-01-2012, 11:26:03

Wszystko gra normalnie jak w naszych kręgach :)
Nie czujesz tej nutki ironii w stosunku do "Gościa" że my tu tylko o bzdetach i nikt nikomu nie pomaga ??
Pewnie masz katar dlatego nie czujesz wyznacz sobie jakąs pokutę i będzie git......... możesz mi zatankować samochód i zapomnę o sprawie.
gość
24-01-2012, 12:30:07

ok, ale odpowiedziałeś do Annao (bo od niej wziąłeś cytowanie) a nie do Gościa :)
A Annao tu niewinna :)
papa
Asi Buraczek
gość
24-01-2012, 12:39:03

MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH SZYJEK
Beata
gość
24-01-2012, 13:01:23

Miłego dnia Beatko :)
A dla mnie jest szczególnie miły bo w końcu powoli "puszcza" moja migrena pokoncertowa.
Cały dzień wczoraj musiałam brać prochy a i tak w sumie ulgę dawał mi tylko lód na głowie.
Ale już jest lepiej..... ufffff.
Asia
Buraczek (w domu będzie z avatarem - teraz to tylko małe spojrzenie na minutkę przy śniadaniu :)
gość
24-01-2012, 17:41:53

Asiu.......
ja mam problem ze spaniem.....jak leżę boli mnie cały kark.
Wstaję b.obolała....kupiłam poduszkę ort.i też nie mogę leżeć. Jestem już 3 m. PO i mam dosyć.
fajnie,że można się tutaj wygadać....
miłego wieczorku
Beata
Forumowicz
24-01-2012, 18:17:36

Buraczkowa i Beatka nie chce być nie miły ale to co piszecie o waszych dolegliwościach to szczerze mówiąc dla mnie to kosmos.......
Czekam na dolegliwości "Gościa"
gość
24-01-2012, 18:50:46

Raf......ciesz się,że nie masz żadnych dolegliwości
jak mówią" w młodości siła".....
zazdroszczę CI.....
miłego.......
Beata
Forumowicz
24-01-2012, 19:02:55

Nie to że nic mi tam nie pstryka i puka ale generalnie to jest całkiem ok .
Ale ucho mnie tak na .... boli masakra , chyba muszę iść do neurochirurga
gość
24-01-2012, 19:06:12

Raf, jesteś szczęściarzem!!! Zapytam wprost-z jakimi objawami trafiłeś na stół operacyjny?
Te objawy które u mnie zostały:czasami migreny, światłowstręt na mrugające światła, wysokie i głośne dżwięki, problem ze spaniem bez ortopedycznej poduchy itp. to nic w porównaniu z czasem przedoperacyjnym.Jeśli to dla Ciebie kosmos niech tak Ci zostanie na wieki!!!!
Vika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
Reklama: