Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
26-09-2012, 19:49:48

.... a ja zaliczyłam dzisiaj pierwszy zabieg u osteopaty.
Fajne to nawet, lekkie naciskanie, rozcieranie skóry, kołysanie w stawach, bo tak delikatne są te ruchy, że inaczej nie pasuje mi ich nazwać.
A mimo tego mam jutro dać znać, czy mnie boli po tym zabiegu.
Coś tam może faktycznie czuję ale to jest tylko mikro dyskomfort. Czyli nic.
Pozdrawiam, Asia
gość
26-09-2012, 20:41:40

Ja też dziś coś zaliczyłam :( Kolejne omdlenie...Uparłam się, że nie chcę iść do szpitala i wszyscy mają do mnie teraz pretensje, że jestem nieodpowiedzialna. Ehhh.
Rozpiera mi całe plecy znów i mrowi w dłoniach przeokropnie.
Ściskam was gorąco..
Forumowicz
26-09-2012, 21:48:49

Dzisiaj przyjaciele zawiezli mnie na spotkanie wysiedzialem 1,5 godz. teraz mam plecy przypalane ogniem a prawa reka rwie, a pod lopatka ktoś mi wbija gwożdż.A telefonicznej rozmowie moj lekarz powiadomił mnie że mam siezczędzać i ................mało ruszać .To coś nowego jak na trzeci miesiac zwolnienia.Ciekawe co mnie jeszcze zaskoczy.No może chyba dzisiejsza pogoda,jak po 2 tyg. wyszedlem na zewnątrz to nogi ugieły mi się z nadmiaru tlenu.piotr
Forumowicz
27-09-2012, 09:01:14

piotr19 2012-09-26 23:48:49 Dzisiaj przyjaciele zawiezli mnie na spotkanie wysiedzialem 1,5 godz. teraz mam plecy przypalane ogniem a prawa reka rwie, a pod lopatka ktoś mi wbija gwożdż.A telefonicznej rozmowie moj lekarz powiadomił mnie że mam siezczędzać i ................mało ruszać .To coś nowego jak na trzeci miesiac zwolnienia.Ciekawe co mnie jeszcze zaskoczy.No może chyba dzisiejsza pogoda,jak po 2 tyg. wyszedlem na zewnątrz to nogi ugieły mi się z nadmiaru tlenu.piotr
A Ty jakiś przed czy po operacyjny jesteś bo jakoś mi coś uciekło.....
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Forumowicz
27-09-2012, 09:42:16

Jestem przedoperacyjny,,kiedy niewiem 2 razy zmiana nie terminu tylko terminu dowiedzenia sie kiedy, a pare dni temu :radosna" nowina w przyszłym roku.Moje pyt. wiaza sie z obaw............
Forumowicz
27-09-2012, 10:41:35

Dasz radę
Forumowicz
27-09-2012, 13:07:15

W samolocie do Chicago tuż po starcie blondynka przesiada się z klasy ekonomicznej do klasy biznes. Podchodzi do niej stewardessa.
- Czy mogę zobaczyć pani bilet?
Blondynka pokazuje bilet. Stewardessa:
- Niestety, pani bilet nie jest ważny w tej klasie, musi pani wrócić do klasy ekonomicznej.
Blondynka na to:
- Jestem piękną blondynką i będę tu siedzieć, aż dolecimy do Chicago!
Stewardessa poszła po pomoc do drugiego pilota.
Pilot przyszedł i mówi:
- Niestety, muszę panią poprosić o powrót do klasy ekonomicznej.
- Jestem piękną blondynką i będę tu siedzieć, aż dolecimy do Chicago!
Pilot wraca do kabiny i skarży się głównemu pilotowi.
Ten mówi:
- Poczekaj, moja żona jest blondynką, wiem jak z nimi rozmawiać.
Pilot udaje się do blondynki, szepce jej coś na ucho, po czym ona zabiera torebkę i wraca do klasy ekonomicznej.
Drugi pilot nie może się nadziwić:
- Jak ty to zrobiłeś?
- To proste, powiedziałem jej, że klasa biznesowa nie leci do Chicago.
Forumowicz
27-09-2012, 14:56:28

Dam rade tak mesle.Kawalek niezly.To i chumor wraca.Ale ciezko.Poza tym jak wiesz l4 togola pesja 80% bez dodatkow...............I WSZECHOBECNA NIEMOC,,,,TYLKO ZALEZNOSC OD INNYCH
gość
27-09-2012, 15:43:29

Tutaj zawsze wiedzą jak poprawić nastrój ;)
Co do pensji to znam ten ból, jak to mówią - ja dostaję chorobowy z ZUS, ale firma nie odsyła moich zwolnień na czas i non stop muszę kontrolować ten stan, bo nigdy nie wiadomo kiedy dostanę pieniądze.
Teraz jestem też w takiej beznadziejnej sytuacji, bo nie mam nawet na lekarza a ból jest mocny bardzo i nie mogę podnieść głowy do góry. Zastanawiam się nad szpitalem.
Forumowicz
27-09-2012, 20:40:01

Wiesz co mi powiedzieli o bólu ze w takich schorzeniach to norma, a jak mnie bedzie znowu rwać w nocy to pogotowie moze nieprzyjechac ich operator jest oddalony ok 120 kilometrow. Najlepiej wyjsc przed blok i wtedy wezwac to przyjada no chyba ze napitemu beda udzielac niezbednej pomocy.Mam za slabe leki lub organizm sie uodparnia,wczoraj niezdazylem tego zalatwic a dzisiaj gabinet zamkniety wiec ala noc przedmna i cztery ściany do wyboru i koloru.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
Reklama: