Reklama:

kręgarz z krępy (451)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-03-2010, 02:35:16

Widać że ludzie są nie normalni. Najpierw narzekają, a później chwalą. To że za drogo to że za pierwszym razem nie przechodzi. Co za dupki.
Piszę żebyście nie byli zawiedzeni co do terapii i zabiegów.
Jedna kobieta po wizycie od Józka szukała pomocy gdzieś indziej i nie znalazła. Okazało się że podwija dyski z braku wiedzy gdzie nadaje się tylko do operacji nie do terapii przez dalszego zabiegu przez Pana Józka.
W każdym razie jest po operacji młoda kobieta. I co można zrobić ? odpowiem nic bo wchodząc do takiego gabinetu bez uprawień sam godzisz się na to i ten Pan nie ponosi odpowiedzialności żadnej. Tak stanowi wytłumaczenie w ustawie. Więc wasza sprawa gdzie chodzicie.
gość
10-04-2010, 15:08:59

Ciezko czytac co tu wypisujecie...
krytykowac latwo, gdy nie ma sie do czynienia z bolem kregoslupa niezaleznie od przyczyny, a pomocy znikad...
i nie zawsze nalezy sluchac co mowia ludzie, bo biegaja po roznych gabinetach, masuja sie wybieraja zabiegi i inne cuda, a pozniej zganiaja wszystko na P. Jozefa. czasem warto brac co mowia inni w nawias epistemologiczny....
nie zycze nikomu bolu kregoslupa, i ty czlowieku ktory rzucasz oszczerstwa, nie znajac calej prawdy, obys nie musial siegnac po pomoc tego, w ktorego rzucasz kamien!!!
gość
11-04-2010, 09:58:00

własnie taka jest prawda nie znacie go a gadacie takie rzeczy
ale chciałabym się dowiedzieć kto to wszystko pisze na niego
jak ktoś ma coś mu do powiedzenia to niech powie mu to prosto w twarz a nie mu dupe obrabiacie
aa jak nie macie odwagi to napiszcie i ja mu to powiem
gość
17-04-2010, 17:52:10

Witam
Ja już chyba wszystkiego próbowałam a ostatnio taki ból mi dokuczał że prawie błagałam o operację byle by przestało. To mój mąż znalazł Pana Józefa i zawiózł mnie do niego za co bardzo mu dziękowałam. Panie Józefie pragnę panu podziękować bo już po jednej wizycie u Pana wracałam do domu autem nie sycząc z bólu.
DZIĘKUJĘ BARDZO - OLGA
gość
02-05-2010, 07:40:28

Gość 2010-04-17 19:52:10 Witam
Ja już chyba wszystkiego próbowałam a ostatnio taki ból mi dokuczał że prawie błagałam o operację byle by przestało. To mój mąż znalazł Pana Józefa i zawiózł mnie do niego za co bardzo mu dziękowałam. Panie Józefie pragnę panu podziękować bo już po jednej wizycie u Pana wracałam do domu autem nie sycząc z bólu.
DZIĘKUJĘ BARDZO - OLGA

No i nie długo będzie trzeba operacji tak jak moja znajoma. Też chwaliła bo ból przeszedł, a później szok. Badanie komputerowe wykazały uszkodzenie korzenień nerwowych. Co się okazuje Pan Józek podwija uciskają nie dobrze kręg. Potem mówi że to wypuklina. Nie złe. Nie polecam gościa.
gość
02-05-2010, 10:34:02

nie polecasz, bo nigdy nie miales problemow z kregoslupem i nie pisze o takim kiludniowym bolu tzw korzonkow... a zapytaj lepiej znajomej co robila przed wizyta u jozka lub co po niej... bo z tego co wiem ludzie sami sobie szkodza... a skoro nawet lekarze popelniaja bledy to chyba kazdemu sie zdarza, nawet Panu Jozkowi, nie ma ludzi nieomylnych... Ja znam mnostwo ludzi, ktorzy korzystaja z pomocy P.Jozefa i zaden nie powie zlego slowa na niego...
ja mam pytanie do Pani Olgi, czy byla Pani ponownie u P.Jozefa? i czy poprawa jest znaczna?
gość
03-05-2010, 18:14:28

haha sami nie wiecie co gadacie zaboli was cos to gdzie odrazu lecicie ?? no ciekawe haha :)
a pozatym jak komuś coś nie w kolor to niech tam nie jeżdzi jak by żle robił to niemiałby tyle ludzi niema życia prywatnego a wy jeszcze gadacie takie głupoty

Córka Józka :)
gość
12-05-2010, 12:29:37

Racja piszecie tak na P.Józka, to może pojedźcie tam i zobaczcie czy nikt tam nie przyjeżdża.Tam są ludzie zawsze nawet P.Józek nie ma życia prywatnego bo zawsze przyjmuje tych ludzi którzy przyjeżdżają, a jak mówicie że źle nastawia to czemu ma tyle klientów???
gość
12-05-2010, 18:41:13

aa no łaśnie czemu hehe jak macie mu coś do powiedzenia to napiszcie ja mu to powiem jak nie macie odwagi :) cÓrka Józka :)
gość
16-05-2010, 18:24:20

hihi ja jak mam P.Jozkowi cos do powiedzenia to mowie mu w Twarz :) sama uniknelam operacji tylko dzieki jego pomocy ... nie zycze nikomu klopotow z kregoslupem , gadac mozna i sie wymadrzac, ale w zetknieciu z bolem wszyscy jestesmy mali tacy...
mozna isc pod noz... ale mozna tez malymi krokami z pomoca takich ludzi jak Pan Jozef pokonac choroby kregoslupa, tylko trzeba cierpliwosci, a ze czasem boli mocniej to nie ze od razu cos zle zrobil, wystarczy troche poczytac jak reaguje sie na terapie manualna...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: