Reklama:

Padaczka skroniowa - czy to mozliwe? (324)

Forum: Padaczka

gość
28-09-2017, 20:24:40

Polecam doktora Nicponia!! Bydgodzcz Osielko tam przyjmuje prywatnie w klinicr epimigrat! CYTAT]Gość 2014-08-03 16:08:42
Witam . Ja od kilku lat mecze sie z takimi objawami.Co najlepsze od 2011 rok rocznie mialam wykonywane badania tomografi komputerowej i rezonansu magnetycznego .Procz małych zmian nic z tego nie wynikalo .W tamtym roku miala takie napady ze 3 razy bylam na izbie przyjec w szpitalu i stwierdzono ze uroilam to sobie.Za 4 tym razem powiedzialam ze bez podpisania lekarki ze jestem zupelnie zdrowa i ze jak mi sie cos stanie ona odpowie ze to .Przyjeto mnie na oddzial neurologiczny.Znowu wykona o Eeg glowy oraz rezonas Tk oraz Agio Tk .Stwierdzwnie lekarzy ze w sumie mi nic nie ma .Oczywiście guz sie powiekszyl ale nie przejeto sie tym .Zostala odeslana do domu i oczywiscie mialam byc pod opieka neurologa .I tu zostalam skierowana znoqu na Eeg i dopiero wtedy sie okazalo ze mam rowniez padaczke skroniowa .Zero lekow niczego .Az do lipca. W lipcu te same objawy i wogole skierowanie na pogotowiea tak bez przebadania stwierdzenie zeto nie przychodnia. Oczywis ie brak terminow na ten rok jakos doatalam sie do naurologa ide w srode .Ale dostaje nowe objawy mowi do ludzi ci mnie noe rozumieja a wie ze mowke wyraznie do ttego jakieś dretwiwnia co mam robic nie wiwm juz sama moze ktos ma podobne objawy przezycia .prosze o maile w razieczego dagmarka90@wp.pl Pozdrawiam
gość
06-05-2022, 07:03:05

Zmień lek na nowej generacji depakina to samo zło a nie lek
gość
18-04-2025, 20:31:32

gość 29-07-2009, 21:24:00
co z solarium wesolym miasteczkiem alkoholem papierosami rodzeniem dzieci czy saunom jezeli ktos ma padaczke skroniową
gość 29-07-2009, 21:24:00
co z solarium wesolym miasteczkiem alkoholem papierosami rodzeniem dzieci czy saunom jezeli ktos ma padaczke skroniową
co to znaczy saunom ?
gość
12-07-2025, 22:40:07

Jest tu może ktoś kto może ma takie same objawy aury bo ja mam coś takiego: Mam wrażenie że to znowu się dzieje, że nikt inny na świecie tak nie ma, że jestem w tym sam, życie jest bez sensu bo zaczynam żyć "na prawde" tylko gdy mam atak bo tylko wtedy czuje ze rozumiem życie, coś jakbym przypomnial sobie że śnie że to jest nierealne i że nie mogę zrobić nic żeby to zmienić

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: