Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
08-12-2009, 11:55:20

Staruszku Świecie , jakoś udaje Ci się chodzić tak boczkiem , boczkiem Ajak tam Twoja PILNA DIAGNOSTYKA
Pozdrawiam
Początkująca
08-12-2009, 17:14:12

Dzięki za spotkanie , oby więcej ich było.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
Spinko nie znamy się ale myślę, że na następnym spotkaniu już się zapoznamy.
Wszystkim życzę zdrówka i ściskam serdecznie
Ela K.
Ela z Legionowa
Początkująca
09-12-2009, 13:28:15

No dziewczyny mało cos tych zdjęć ale wyglądacie rewelacyjnie .
Pozdrawiam Serdecznie i biegne do ksiązek w ten weekend 2 egzaminy , trzymajcie kciuki Gosieńka
Wtajemniczona
09-12-2009, 19:40:16

Dziś miał być mój rezonans........miał być bo mi go nie zrobili ponieważ nie miał zaświadczenia od lekarza,że z moim implantem można robić badanie rezonansu......możecie sobie wyobrazić moją minę, jak się zapisywałam to mówiła ,że mam implant....taki i taki i nikt nic o zaświadczeniu mi nie powiedział/ Czy ktoś miał podobną sytuacją.........kto wie gdzie mogę złapać dr.Wilka na cito, oprócz szpitala na saszerów.......
ADA
gość
09-12-2009, 22:16:58

Witam wszystkie szyjki,właśnie przyjechałam z Wawy od doktora Wilka.Troszkę sie na Niego dziś zezłościłam.Zaraz powiem dlaczego- byłam umówiona na Mokotowskiej we wtorek ,na dowiezienie klisz szyjki, dowiozłam - pooglądał stwierdził,że trzeba podjąć męską decyzję i poddać się op.
Ja na to -ok (już mnie "moje"szyjki przeszkoliły jak trzeba to robimy.Na to ON -czy mogę zostać w Wawie i jutro(czyli dziś)na 9.00 zjawić się na Szaserów.NO to ja zupełnie nie przygotowana wziełam hotel i dziś zjawiłam się na "umówione" spotkanie....wiecie po co a no po to aby Doktor wyznaczył datę op. na 04.10.10! i dał mi karteczkę co mam zrobić przed zabiegiem.
Troszkę chyba nie pomyślał.
Spinka zdrówka życzę
gość
10-12-2009, 10:11:20

Dzień Dobry Szyjkom.

Tak fotki super ilość mała tak jak grono uczestników.

Ja dzisiaj dostałem skierowanie w ramach prewencji rentowej ZUS, do Centrum Rehabilitacji w Krakowie i zaczynam od 4-01-2010. Mam nadzieję że popracują solidnie nad moim kręgosłupem. Czekam też na sanatorium w Swoszowicach w trybie dziennym. Czyli Nowy Rok nowe wyzwania i nowe cele, zapowiada się ciężka praca oby z dobrym skutkiem.

Pozdro, Irek
gość
10-12-2009, 10:37:55

Witam szyjki, przez parę dni przeczytałam wszystkie strony forum! Jest fajne, chociaż stało się ostatnio tematycznie prywatno- towarzyskie a dyskopatie poszły w kąt! Szkoda fajnie radziliście ludziom a teraz chorobowe wątki są mniej ważne od spotkań, prywatnych problemow..... Jestem trochę zawiedziona.
Pozdrawiam Marta
Forumowiczka
10-12-2009, 11:59:05

Irek, ja trzymam kciuki za Twoją rehabilitację, oby Ci się udało uniknać operacji ! Jutro wybieram się do przychodni na kontrolę do lekarza pierwszego kontaktu, porozmawiam o wniosku do sanatorium, powinnam go złożyć w grudniu, zanim upłynie pół roku od operacji (Zosia mówiła, że w tym czasie dostaje się poszpitalne, bezpłatne).
Gość 2009-12-09 23:16:58
NO to ja zupełnie nie przygotowana wziełam hotel i dziś zjawiłam się na "umówione" spotkanie....wiecie po co a no po to aby Doktor wyznaczył datę op. na 04.10.10! i dał mi karteczkę co mam zrobić przed zabiegiem.
Troszkę chyba nie pomyślał.

Czy Twoja złość na doktora jest spowodowana odległym terminem operacji? Bo nie do końca zrozumiałam...
gość
10-12-2009, 12:02:57

Marta, dyskopatii nie wyleczysz jedną pigułką. Jest to choroba długo trwała są tu ludzie po operacji lub przed. Każdy chwyta się różnych sposobów dojścia do zdrowia jeżeli można być w pełni zdrowym z tym schorzeniem.
Piszesz że forum stało się tematycznie prywatno-towarzyskie. Zapraszam Ciebie do tego towarzystwa a gwarantuję że każdy Twój problem nie pozostanie bez odzewu. Są tu super ludzie i wszystkich nas łączy jedno DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO.

Dziękuję Spineczko za wsparcie

Pozdrawiam
Irek
Forumowiczka
10-12-2009, 12:43:55

Witaj Marta
Tak jak napisał Irek wszystkich nas łączy jeden problem ale zmagając się z nim nie możemy zapomnieć ,że razem z chorobą toczy się normalne życie w tym również towarzyskie co w naszym wypadku ma duże znaczenie. Nasze doświadczenia a zwłaszcza kondycja pokazana w realu dla osób tuż przed podjęciem decyzji lub w oczekiwaniu na termin operacji bywa najlepszym wsparciem .
Jeśli pojawia się post z problemem wymagający dobrego słowa lub porady to na miarę naszych doświadczeń lub wiedzy to zwykle jest odzew.
Z czasem w sprawach wymagających szybkiej reakcji przechodzimy na kontakty prywatne.
Marta to ciągle to samo forum
DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA
Jesteś we właściwym miejscu
Czy możemy Ci w czymś pomóc ?
Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
Reklama: