Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
12-11-2009, 17:03:25

Trudno jest mi się pozbierać do sensownego bytowania.Jutro wypisują moją Ciocie ze szpitala, wyobraźcie sobie ,że jak się dowiedzieli w Domu Pomocy Prywatnym gdzie przebywa,że będzie leżąca to od razu podwyższyli opłatę za pobyt o 500 zł. Nie mam słów"PODŁOŚĆ LUDZKA NIE ZNA GRANIC" nie ma chyba nic gorszego jak bogacić się n cudzym nieszczęściu.
Szukamy nowego domu prywatnego dla osób starszych, jak ktoś a was zna jakiś uczciwy w warszawie niech da znać, wiem ,że nie jest to łatwe ale może się uda.

Dziś spowiedzi nie ma ......no ,cóż i Wielebnemu należy się chwila wytchnienia.
Dorota nikt nie odezwał się na apel, więc myślę ,że nie uda nam się przenieść spotkania ......bynajmniej tak z tego wnioskuję.Ale nie martw się to nie nasze ostatnie spotkanie.........jak przyjedziesz z sanatorium będziesz miała co opowiadać.
Zosi myślę, o sobie w tym całym chaosie ale czasem mi ręce opadają żeby to wszystko dobrze połączyć. Boje się ,że wizyta mojego syna w grudniu u lekarza też skończy się szpitalem.........badania na to wskazują....więc proszę zrozum moje działanie, choć sama czasami nie wierzę ,że to robię

Tym ,którzy chcą uniknąć przeziębienia albo już są przeziębieni, proponuje herbatkę z pędów malin jak ktoś ma w ogrodzie. Wyciąć jeden umyć w gorącej wodzie pokroić na kawałki , tak aby zmieściły się w garnku zaleć zimna woda i zagotować aż puszczą kolor bordowy. Taką gorącą herbatę pić przed snem.....naprawdę działa, rozgrzewa i chroni lepiej niż owoce .............
ADA
gość
12-11-2009, 17:21:24

Dziękuję Spineczko za relacje z wizyty w ZUS-sie, cholera mnie każda pani doktor neurolog każe się rozbierać do slipek. Później mnie łaskocze po dłoniach, nogach, cholera jakieś dziwne te lekarki. Nie wiem jak będzie na przesłuchaniu, abym tylko slipek nie zapomniał założyć z nerwów.
Mam jeszcze jedno fajne wspomnienie z badania u pani neurolog, złamała na pół patyczek do badania gardła..... i wbijała go od twarzy po stopy. niestety nie podjąłem tych zalotów, a drzazgi z palców prawej dłoni wyciągałem jeszcze po godzinie.

Dzięki , Irek
Wtajemniczona
12-11-2009, 21:16:57

Spineczko - strasznie śmieszne, co????????? Zazdrościsz, że kazał mi się rozbierać???

Irek - jeśli to będzie PANI orzecznik, to OK jak żeś przystojny facet, to nic dziwnego, że każe Ci się do slipek rozebrać, ale jak to będzie PAN orzecznik, to......
U mnie p. orzecznik przejrzał tylko opisy badań i wypis ze szpitala a potem wybadał mnie z każdej strony, na stojąco, na leżąco, na kucająco twarzą do ścianyoj działo się działo!!!!

Ludziska, jutro mam rezonansik kontrolny...aż się boję wyniku....ale aparacik jest otwarty, wreszcie nie będę musiała leżeć w tunelu!!!!

Ada, a Ty już załatwiłaś sobie MRI??? Bardzo dobry dom opieki jest w Pułtusku...ale to chyba troszkę daleko
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
Forumowiczka
13-11-2009, 07:07:05

renbaz 2009-11-12 22:16:57 Spineczko - strasznie śmieszne, co????????? Zazdrościsz, że kazał mi się rozbierać???

Oczywiście, że zazdroszczę .
Wiesz przecież, że ten mój tylko klikał...
gość
13-11-2009, 07:48:48

Oczywiście, że zazdroszczę wink .
Wiesz przecież, że ten mój tylko klikał... (cytat)

Tylko klikał czy gilgał?

Witajcie w ten piątkowy Ranek pogoda sie stabilizuje może i humorki będą dopisywały ciekawe jak Tam Zosia z Leonkiem ale to dzielna kobieta daje radę Zosia trzymaj się . pozdrawiam Janusz
Początkująca
13-11-2009, 10:47:12

No własnie Zosia nam na dobre znikneła ale wcale sie jej nie dziwie tez bym znikneła .
Zosiu wysłałm Ci fajny filmik na prv mam nadzieje ze za jakis czas bedziesz czas to go obejrzysz .

Ja mam weekend zawalony bo zjazd nawet nie bede wam pisała ile godzin bo już sie martwie co z moja szyjka bedzie . Moja mama zaprpopnowała baym siedziała w kołnierzu ale to sie przeciez nie da notowac . W poniedziałek napisze wam czy jeszcze żyje

Miłego weekendu kochani mnie cały wekend nie b edzie ale bede o wam myslała i teskniła Gosieńka
Wtajemniczona
13-11-2009, 12:33:45

Witajcie, właśnie wróciłam z MRI, wynik o 16.00, ale skocze po niego jutro. Robili z kontrastem (ale się przyłożyli). Gorąco polecam ten ośrodek - Multi-med Al. Stanów Zjednoczonych 51 - wszystko na czas, miła obsługa (nie tak jak na Mokotowskiej ), aparat otwarty, cichy (!), kawka, herbatka do wyboru.A do tego nie było pielęgniarki...tylko młody pielęgniarz
Super. No, ale za klisze trzeba płacić jak wszędzie już chyba (ja 60 zł), ale cóż to jest w porównaniu z kwotą za prywatne badanie???

Czy na Mokotowska do Wilka trudno się dostać, jak odległe są terminy? Musze skonsultować wynik, a na Wolskiej będzie dopiero w grudniu((

Zosiu, żyjesz???? Czy mały Leonek nie eksploatuje Cię zbyt mocno?
Ada, w Multi-medzie zapisy na MRI są już na luty 2010((
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
gość
13-11-2009, 14:45:01

Renatko,dr. Wilk na Wolskiej będzie 24 listopada(wiem bo jestem zapisana) pozdrawiam Iwona
gość
13-11-2009, 14:54:57

Ja robiłam MRI na Gilarskiej w Enel -medzie ,też mają otwarty a za kliszę płaci się 20 zł.
Wtajemniczona
13-11-2009, 15:55:35

Renatko ja najpierw muszę dostać skierowanie, wizytę mam dopiero 20.11 u neurologa , wcześniej się nie dało załatwić a rodzinny nie da mi skierowania na MRI........więc cała nadzieja w neurologu.
Wiem ,że będę miała problem z zrobieniem rezonansu na NFZ ale będę próbować ...........
Dziś boli mnie bardzo szyja po prawej stronie odwrotnie niż zawsze bolała.W piątek byłam na prześwietleniu lędźwiowego opis we wtorek.Tak mnie bolał ,że zaczęłam się obawiać ,że kolejny odcinek ma do kitu.....ale to się okaże.
Byłam ostatnio w jednym z marketów ale tak chyba już jest we wszystkich.......Święta na całego......kiedyś było to nie do przyjęcia. Ludzie już teraz się nakręcają a jak przyjdzie prawdziwa magia świąt to nie są w stanie się już nimi cieszyć bo są już zmęczeni i opatrzeni wszystkim..........
ADA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: