Kochani!!!!
Serdecznie dziękuję Wam za pomoc zaczynam dzięki Wam intensywne poszukiwania terapeutów a jednocześnie nie omieszkam skonsultować się z neurochirurgiem z prawdziwego zdarzenia jakim jest doktor Janusz Witold chociaż kolejka do niego jest długa fakt (60 osób oczekujących w tym ja jednakże pani z rejestracji byłą tak uprzejma że wzieła ode mnie numer telefonu i ma oddzwonić z info kiedy mogę się zgłosić na wizytę) no to już jakiś postęp .Jeszce raz serdeczne dzięki .A pro po czy Ktoś z Was miał już przyznane świadczenie rehabilitacyjne z ZUS bo mnie 7 stycznia kończy się chorobowe oczywiście już złożyłam wniosek o świadczenie rehabilitacyjne za sugestią mojego ortopedy ale pytanie czy mi przyznają tego chyba nikt nie przewidzi mój lekarz mówi że gdybym była po konsultacji neurologicznej to by była silna podstawa do przyznania świadczenia a tak to mogę zostać na lodzie ....ale co tam potem się tym będę martwić jak nie będę miała co do gara włożyć dzieciom.O jejku ale się rozpisałam to pewnie dlatego że zaszczepiłyście mi wielką nadzieję która pobudza mnie do działania .Pozdrawiam Was wszystkich bardzo cieplutko jednocześnie życząc SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU BEZ BÓLU Z DUŻĄ DAWKĄ UŚMIECHU