Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
17-11-2009, 00:04:50

Słuchajcie SZYJKI !!! A teraz coś dla poprawienia humoru i uczczenia naszego ostatniego spotkania...

głośniki włącz i wejdź na:

http://sendables.jibjab.com/view/A2NEoJqCiiOaygXZ

oraz

http://sendables.jibjab.com/view/Vbxpz1XrT1jWVuIn
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
Forumowiczka
17-11-2009, 00:39:49

Witam w rozmowach nocą
Aniu w końcu u Ciebie pora na drogę ku zdrowiu .Dla Taty będziesz potrzebna zdrowa i radosna a to masz szansę osiągnąć dzięki operacji .
Głowa do góry,przeszłaś już tak wiele ,dasz radę i tym razem .

Ada z namiarów,które podała Dorotka Radilogica na Wiertniczej jest najtańszą płacówką prywatną 350 pln przy bardzo dobrej jakości badań w systemie otwartym -na wypadek gdybyś nie miała alternatywy.
Spotkanie 5.12 oczywiście potwierdzam ,sądziłam,że ta data jest oczywista przy braku zmian terminu.

Dorotko wyszło jak wyszło.
Jedź Swieradowa ,wypoczywaj ,rehabilituj się efektywnie i efektownie Ja wrócę z Zakopanego i zachęcimy pozostałe koleźanki do wojaźy

Iwonko 24 za kilka dni ,pozostaw interpretacją doktorowi Wilkowi. Nie potrafię odpowiedzieć na ile możliwe jest cofnięcie się zaawansowanych zmian .

Irek z takim podejściem sukces na komisji murowany

POZDRAWIAM
Forumowiczka
17-11-2009, 00:45:10

Hej Renatko nocna Sówko -cichutkie nocne pozdrowienia od drugiej Sówki . Chyba same pozostałyśmy na dzisiejszą noc
gość
17-11-2009, 00:56:35

EWA ,dopiero odebrałam Twojego maila .Odpiszę w czwartek po powrocie do domu .Pozdrawiam ZOSIA
gość
17-11-2009, 08:56:07

Witam!!! Ada jesli chodzi o rezonans ,to możesz spróbować na Płockiej 26 tel.(022) 4312406 ,ja dzwoniłam 4 listopada proponowali na koniec grudnia ale dla mnie to było za późno. pozdrawiam Iwona.....
Początkująca
17-11-2009, 09:25:36

Aniu nie martw sie wszystko bedzie dobrze , trzymam za Ciebie i za Twojego tatę kciuki .

Ja od poniedziałku latam po lekarzach i zaczyna mnie sie to coraz mniej podobać .
Trzymajcie kciuki dzisiaj o 13,20 .

Irek daj znać jak wizyta w ZUS-ie

Za oknem ciepło i to jedyna dobra wiadomośc .
Pozdrawiam wszystkie szyjki .Gosieńka
gość
17-11-2009, 09:47:13

Witam Was wszystkich i bardzo dziękuję za trzymane kciuki..... POMOGŁO!!!. Pani lustrator przewertowała moje papiery i stwierdziła że L-4 zasadne a leczenie wymaga bardzo dużo czas. Co do wskazań operacyjnych trzeba się bardzo zastanowić w tym temacie należy wykorzystać wszystkie możliwe środki podreperowania szyjki oraz lędźwiowego.
Dostałem skierowanie w ramach prewencji ZUS na rehabilitację do Centrum Rehabilitacji w Krakowie(słyszałem że tam są dobrzy fachowcy)miałem też możliwość wyjazdu do sanatorium lecz na termin w którym będzie Zosia w Zakopanem na pewno bym się nie załapał wybrałem to pierwsze.
A.... slipki założyłem ale wyskakiwałem tylko z butów i koszuli :)
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za wsparcie dla mojej osoby. Zaraz lecę na ciężko wywalczony termin oraz miejsce rehabilitacji z NFZ

Przychodzi facet do lekarza twierdząc, że jest ogólnie w złej kondycji fizycznej. Doktor poddał go całej serii badań, po czym mówi:
- Wie pan co? W tej chwili nie mogę dokładnie stwierdzić co panu dolega, ale myślę, że to wszystko przez alkohol.
- A jest tu jakiś trzeźwy lekarz? - zapytał z ciekawości facet.

Pozdrawiam, miłego dnia
Irek
Wtajemniczona
17-11-2009, 09:52:22

Dziękuje wszystkim za pomoc w znalezieniu miejsca na MRI.
Dorotko ja też weszłam na tą stronę i dzwoniłam do tych miejsc, ale niestety.......po 1.01.2010
Dziś zadzwonię na Fieldorfa , dzięki Renatko, na Płockiej pani powiedziała żeby dzwonić może coś się zwolni.
Reniu obejrzałam http://sendables.jibjab.com/view/A2NEoJqCiiOaygXZ
polecam super mi w nowej fryzurze..muszę pomyśleć o zmianie i ten pies do towarzystwa,,,,,,,super

ADA
Początkująca
17-11-2009, 12:55:13

dorakami 2009-11-17 10:52:22 Dziękuje wszystkim za pomoc w znalezieniu miejsca na MRI.
Dorotko ja też weszłam na tą stronę i dzwoniłam do tych miejsc, ale niestety.......po 1.01.2010
Dziś zadzwonię na Fieldorfa , dzięki Renatko, na Płockiej pani powiedziała żeby dzwonić może coś się zwolni.
ADA

Ada spróbuj jeszcze zadzwonić do Instytutu Kardiologii w Aninie pod nr tel. (22) 343 46 55 może coś ci się uda załatwić, a ja jak wróci ze zwolnienia moja koleżanka spróbuję ci jakoś pomóc. Od tygodnia czuję się potwornie. drętwieje mi łapka i boli mnie między łopatkami powiedzcie czy to tak ma być?
gość
17-11-2009, 14:56:29

Od tygodnia czuję się potwornie. drętwieje mi łapka frown i boli mnie między łopatkami frown powiedzcie czy to tak ma być? cry(cytat)

Gosiu tak nie powinno być no lecz jest i wielu z nas to trapi ja osobiście zaczynam się bać tego że któregoś pięknego dnia obudzę się bez bólu to będzie na pewno ten dzień kiedy umrę trzeba się do tego przyzwyczaić i nauczyć się brać ból jak kolegę lub partnera który zawsze daje znać o sobie że jest blisko i wku....? swoją obecnością Pozdrawiam Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: