Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
27-02-2020, 16:11:48

Bardzo ciekawy film tez zwiazany z kregoslupem szyjnym jak by ktos chcial ogladnac zwiazany z tym wszystkim na youtube dr Bodo Kuklinski - niestabilność stawu szyjnego
Wtajemniczony
27-02-2020, 16:22:01

Gość 2020-02-27 17:02:26
https://www.youtube.com/watch?v=zXgwXWAD0L4 Bardzo ciekawy film tez zwiazany z kregoslupem szyjnym jak by ktos chcial ogladnac zwiazany z tym wszystkim
Po obejrzeniu tego filmu, wnioskuję, że chyba powinniśmy poddać się operacji. U mnie ewidentnie doszło do urazu dawno temu a konsekwencje widzę teraz. Jakby zebrać wszystko co mnie męczyło przez ostatnie lata to by się zgadzało. Do bani ta nasza konstrukcja.
gość
27-02-2020, 16:31:00

U mnie z tego filmu duzo sie zgadza a odcinek szyjny jest wlasnie bardzo wrazliwy i bardzo trzeba na niego uwazac bo moze dawac objawy praktycznie wszystkich narzadow choc nikt by sie nie spodziewal dlaczego niestabilnosc w odcinku szyjnym to masakraTaka nasza konstrukcja
Wtajemniczony
27-02-2020, 16:47:33

Czyli jak są te cholerne uciski na rdzeń to nie ma możliwości abyśmy się dobrze czuli. Mnie też masa złych objawów męczy - kichy mi szaleją, jakieś dziwne prądy przeszywają a to może przez ten ciagly ucisk. Przy obracaniu głowy też słyszę delikatne szuranie. Coś mi się wydaje, że praca biurowa ma ogromny wpływ na nasze zdrowie. Książkę zaraz zamawiam. Myślę, że jest warta zakupu.
Wtajemniczony
27-02-2020, 16:53:03

A tu zestaw ćwiczeń na szyjny
https://www.dexak.pl/strefa-pacjenta/zestawy-cwiczen/odcinek-szyjny-kregoslupa/
gość
27-02-2020, 16:53:31

Warta jest zakupu tym bardziej ze jest to wszystko smutna prawda ze sa takie objawya jakos trzeba z tym zyc
gość
27-02-2020, 16:56:53

tltester 2020-02-27 17:53:03
A tu zestaw ćwiczeń na szyjny
https://www.dexak.pl/strefa-pacjenta/zestawy-cwiczen/odcinek-szyjny-kregoslupa/
Cieawe cwiczenia ja robie osemki jak mie denerwuje szyja to naciagam miesnie boczne szyjii
Początkująca
27-02-2020, 17:13:57

Po 6 tyg mozesz pójść na basen nie ma nic lepszego zwlaszcza że jest to w odciążeniu te ćwiczenia sa raczej rozciągające są ok ale myślę że najpierw trzeba zbudować gorset mięśniowy a potem je rozciągać warto posluchac na youtube Patryka Sobotki a jesli chodzi o cwiczenia to wszystko ze stabilizacji środka
Wtajemniczony
27-02-2020, 17:36:17

Tutef, właśnie ćwiczenia na gorset mięśniowy to podstawa. Praca biurowa rujnuje mięśnie. Na basen bym spróbował pojechać tylko sam nie mogę. A czy jak olejemy operację to się w miejscu wylanego dysku nie zrobi jakąś masakra? U mnie ostry stan bólu minął i mam teraz ogromny dylemat - takie obawy, że ona może popsuć chociaż są tu wpisy osób, które po operacji czują się jak nowe poza pewnymi ograniczeniami. Źle ułożonych kręgów w szyjnym i tak nie naprawię a terapia powięziowa trochę mnie przeraża po tym co niektórzy opisują.
gość
27-02-2020, 17:40:42

Tltester mi tez kichy strzelaja, ale na bank to po tych wszystlich lekach ktore mam przepisane na przepukline

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: