Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
05-08-2009, 13:16:00

Wolał bym aby to komitet ogłosił że album jest otwarty jeśli będzie domagał sie hasła to joanna1 pozdrowienia dla wszystkich Janusz
Forumowiczka
05-08-2009, 13:21:00

05-08-2009 o 11:04, marttka :
(...) Spinko, ja właśnie mam kołnierz Campa z taką dziurą z przodu, polecił mi go sprzedawca, ze rana będzie się lepiej goiła, bo będzie dostęp powietrza.zobaczymy, okaże się "w praniu", najwyżej zainwestuję w kolejna Campę, bez dziury
Czy Was też boli mocniej po nocy?Mój prawy bark najbardziej mi dokucza rano, no ito drętwienie palców jest denerwujące! pzdr.

Racja, dostęp powietrza jest b. ważny, myślę, że się sprawdzi twój wybór, nie martw się na zapas.
Marttka, przed operacją bolało mnie nie tylko po nocy, bolało mnie całą noc! Na całego zaczęło się z barkiem w Wielkanoc. Byłam wtedy w Paryżu a potem u mojej siostry w Afryce - na urlopie. Napięty plan, same atrakcje, dużo zwiedzania a ja cały czas na ketonalu, który nic nie pomagał tylko mnie przymulał. Nieprzespane noce i potworny ból w czasie jazdy samochodem, na każdym, nawet małym wyboju.
Widzisz, mamy taki los...
Spinka
Spinka
Forumowiczka
05-08-2009, 13:29:00

UWAGA! UWAGA!

KOMUNIKAT
Niniejszym informujemy, że na www.fotosik.pl otwarty został ALBUM "szyjkowi" - dla ludzi z forum neurologicznego !

Użytkownik: Zanzibar1244

Wszelkie pytania, sugestie i wnioski prosimy kierować do Janusza - autora i koordynatora projektu.
Życzymy przyjemnego użytkowania.
KZZSz

----
Spinka
gość
05-08-2009, 13:43:00

Spinko jak już nie masz szacunku na wiek to chociaż na siwy włos
gość
05-08-2009, 13:50:00

To był żart mam nadzieje ze nie obrazisz się
gość
05-08-2009, 14:44:00

No proszę nie było mnie kilka godzin a wy rozpisaliście się i dobrze tak trzymać.
Witam Agnieszkę już po , najważniejsze jest ze już , teraz co dzień będzie lepiej. Agnieszko głowa do góry będzie ok.
Janusz zdjęcie jest super , tylko dlaczego takie z daleka, nie masz nic wyraźniejszego.
Dzisiaj może będę w lepszej formie to może rozkręcimy imprezkę , ja właściwie już rozkręciłam z koleżanka wypiłyśmy po dwa browarki .Pozdrawiam Gosieńka
gość
05-08-2009, 15:31:00

Gosieńko pewno trzeba skupić uwagę że to zdjecie idzie powiększyć no ale po 2 browrkach to sie nie dziwie że nie wyraźne chyba browarki w beczkach podawane ?
robisz tylko smak spragnionym ja dzisiaj nie moge bo sie objadłem lekarstwami ale jutro jak będzie lepiej odbije sobie wypije cztery beczki
gość
05-08-2009, 16:19:00

Witaj Agnieszko!
Cieszę się, że już jesteś po operacji. Ściskam Cię bardzo serdecznie i bardzo delikatnie. Buziaki. Pa!
gość
05-08-2009, 17:14:00

Witajcie zapraszam do umieszczania zdjęć na stronie fotosik http://zanzibar1244.fotosik.pl/albumy/669690.html Jeszcze raz zapraszam i życzę miłej zabawy Janusz
Forumowiczka
05-08-2009, 17:25:00

Januszu ale ja jestem technicznie nie za bardzo.... eeee.... no wiesz, jak to baba .

Czy mogę do Ciebie wysłać kilka moich fotek na priv a Ty je umieścisz na Fotosiku w naszym albumie???

Spinka
Spinka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
niewydolność żylne?
Witam proszę o wskazówki bo nie wiem co robić od 4 lat brałam tabletki antykoncepcyjne, odstawiłam od około 3 miesięcy i po odstawieniu mam ciągle objawy takie jak, kłucie w brzuchu, kołatanie serca, obrzęk żył na rękach, żyły powiększają się i drętwieją ręce, i nogi nie dam rady spać w nocy,lekarze rozkładają ręce nie znają diagnozy, zaczęłam zdjęcia już nie wiem co robić
Reklama:
Reklama:
Reklama: