Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkujący
04-08-2019, 11:41:10

kawo 2019-08-04 12:53:49
Gość 2019-08-04 00:10:26
Kawo jasnowidzem jestes ?
Oczywiście.
Np. teraz zamknąłem oczy, skupiłem się i usiłowałem zlokalizować mój samochód.
Zlokalizowałem w myślach. Podchodzę do okna i jest. Stoi tam gdzie myślałem.
Jestem pod wrażeniem. Zapytam tylko czy taką moc miałeś też przed zabiebieg, czy też jest to 'wartoś dodana' zamontowanych implantów
Forumowicz
04-08-2019, 12:12:16

Rctomal 2019-08-04 13:41:10
Jestem pod wrażeniem. Zapytam tylko czy taką moc miałeś też przed zabiebieg, czy też jest to 'wartoś dodana' zamontowanych implantów
Ciut lepsza po zabiegu , .... wiesz bóle minęły to i lepsze spojrzenie na otaczający świat, lepsza moc, lepsze siły. Wszystko lepsze.
Początkujący
04-08-2019, 12:17:16

kawo 2019-08-04 14:12:16
Rctomal 2019-08-04 13:41:10
Ciut lepsza po zabiegu , .... wiesz bóle minęły to i lepsze spojrzenie na otaczający świat, lepsza moc, lepsze siły. Wszystko lepsze.
GRATKI za pozytywne myślenie! Siły i zdrówka!
gość
04-08-2019, 12:55:04

Witaski moje kochane Szyjki
W piątek miałam wizytę kontrolną ,Pan doktorek bardzo przyjemny .Na dzień dobry zapytał jak się czuję ,powiedziałałam że jestem zdrowa jak ryba i przyszłam.bo mi się w domu nudziło ha ha.Teraz na poważnie ,dostałam skierowanie na rezonans magnetyczny i tomografię komputerową .Trzeba zobaczyć co tam się dzieje że drętwieje ta lewą ręka i te bóle barków .Nic takiego nie powinno być ,czy wszystko się dobrze zrosło po operacji .Dopiero z opisami badań muszę udać się na wizytę do docenta który mnie operował i zobaczymy co się dalej będzie działo .Więc od piątku szukam gdzie i kiedy można zapisać się na te badania oczywiście NFZ . Terminy mnie przerażają ale nie odpuszczę i w poniedziałek dalej będę szukała. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę dużo zdrówka 😘
gość
04-08-2019, 14:33:03

i powstaje pytanie czy było warto?
Początkujący
04-08-2019, 14:50:36

Gość 2019-08-04 16:33:03
i powstaje pytanie czy było warto?
Przepraszam ale jestem uczulony na narzekanie kolego Gość.
Powiem tak. Jeśli jest duze ryzyko nieodwracalnych powikłań (mielopatia, porażenie, niedowłady), czy też bardzo duży dyskomfort w codziennym życiu umiemożliwiające funkcjonowanie (bóle, przeczulice, drętwienia, itp), to chyba operacja jest jedynym wyjściem i o tym wszyscy wiemy. Czasami człowiek nie powróci do pełnej sprawności, lub też będzie musiał na siebie uważać. Niestety nasz organizm starzeje się i nie jesteśmy niezużywalni od narodziń aż po grób.
To tyle w temacie i proponuję z optymizmem cieszyć się każdym dniem, nie ważne czy deszczowym, czy słonecznym.
Renato, wszystkiego dobrego, trzymamy kciuki!
Forumowicz
04-08-2019, 16:47:01

Rctomal 2019-08-04 16:50:36
...... proponuję z optymizmem cieszyć się każdym dniem, nie ważne czy deszczowym, czy słonecznym.
Renato, wszystkiego dobrego, trzymamy kciuki!
Bingo !!!! 10/10.
Forumowicz
04-08-2019, 16:54:30

renata071173 2019-08-04 14:55:04
.Trzeba zobaczyć co tam się dzieje że drętwieje ta lewą ręka i te bóle barków .Nic takiego nie powinno być ,czy wszystko się dobrze zrosło po operacji .
Renato, jak się nie mylę to Ty już pracujesz. Jeżeli tak, to do pracy poszłaś dużoooooo za wcześnie.
Ja bym chorował aż bóle miną.
gość
04-08-2019, 18:11:07

kawo
Tak ja już pracuję ,do pracy poszłam po 6 miesiącach od operacji ,więc wcale nie tak wcześnie .Mam nadzieję że to tylko chwilowe bóle i wszystko będzie dobrze .Nie należę do ludzi którzy się poddają ,walczę do końca .Wiem że było warto poddać się operacji i nigdy nie będę żałowała tej decyzji .Zrobię rezonans i tomografię i wtedy zobaczymy co będzie .Na tę chwilę mimo pobolewania cieszę się życiem i to jest najważniejsze .
Pozdrawiam serdecznie 😘
Forumowicz
04-08-2019, 18:54:28

renata071173 2019-08-04 20:11:07
kawo
.Na tę chwilę mimo pobolewania cieszę się życiem i to jest najważniejsze .
Pozdrawiam serdecznie 😘
.... i za to Cię lubię.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
Reklama: