Ja mam 3 poziomy I za kilka dni zbieg. Bardzo się modlę, żeby moje bole były od tej dyskopatii. Trzymajcie za mnie kciuki.
G.
Gość 2019-07-13 21:39:10
Kawo, jak się nabawiles tego co jest w opisie ?.G.
Gość 2019-07-13 21:25:32
Ja mam 3 poziomy I za kilka dni zbieg. Bardzo się modlę, żeby moje bole były od tej dyskopatii. Trzymajcie za mnie kciuki.
G.
Gość 2019-07-14 11:37:05
kawo- mysle ze dobrze zrobiles, ze zdecydowales sie na jedna operacje a nie dwie. Aga
Gość 2019-07-14 12:23:30
Kawo, Aga - dziękuję za wsparcie. Kawo masz rację z tą nerwicą - odcinek szyjny daje tyle różnych objawów: i w górę i w dól i na boki. Czasami trudno uwierzyć, że te bóle i inne objawy to jego zasługa. Jak już się odważyłam zapytać neurochirurga o bóle międzyłopatkowe to pojawiły się inne, w innym miejscu. Dlatego dużo daje to forum ponieważ od Was dowiaduję się co może boleć a to mnie uspokaja.
Będę mieć operację w właściwie zabieg koblacji - można go robić od razu na kilku poziomach ale pod warunkiem, że nie doszło do wylania jądra. Ja mam wypukliny ( nie przepukliny) dotykające rdzenia. Zabieg będzie robiony prywatnie, dlatego może nie powinnam mówić przez kogo i gdzie, żeby uniknąć wrażenia, że jest to jakaś reklama. G.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.