Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
31-12-2011, 11:01:21

Irek odpuśc sobie te inne tematy czy warto się denerwowac a na nowy rok nie warto psuc sobie nerwów
ks Janusz
gość
31-12-2011, 11:30:31

chłopaki przestańcie bo mnie już brzuch boli i nie będzie tak git a też mam jeszcze dużo do zrobienia...
明けましておめでとうございます
te robaczki, to mnie faktycznie rozczuliły...
spakowałeś już plecak coby po Giewoncie pobrykać?
Do Siego Roku wszystkim Szyjkom, spełnienia marzeń oraz dużo zdrowia i samozaparcia w walce z dyskopatią
anTosia
gość
31-12-2011, 11:36:46

Witajcie....:)
Czytam ,czytam i uśmiecham się do WAS!....
Wesoło się zrobiło na tym naszym "obolałym" forum...:))...I niech tak zostanie!!!
Pozdrawiam Wszystkich Bardzo serdecznie
i życzę Zdrowia..Zdrowia i Jeszcze raz Zdrowia
trochę "kasiorki"...bo trudno bez niej żyć...
a przecież potrzebujemy jej aby się ratować i uchronić od bólu!...
Halina z mielopatią...:)))
gość
31-12-2011, 12:14:10

zanzibar 2011-12-31 12:01:21 Irek odpuśc sobie te inne tematy czy warto się denerwowac a na nowy rok nie warto psuc sobie nerwów
Janusz ja uważam, że te inne tematy dotyczą również, mnie Ciebie, i wielu z nas. Wiem, ze gówna się nie rusza, bo k..rwa zacznie czuć( przepraszam). Ale sobie nie życzę, żeby " pustak " robił wiele koło swojej osoby, poto by zostać " pustakiem". Chciałem pomóc ludziom i wiedziałem jak to zrobić, ale są ..............I kiedyś to się przeskoczy. Mam pomysł, doświadczenie, chęć, kiedyś to zrealizuję.
Niech to zostanie moim marzeniem na nowy rok. Tępić głupotę, pomagać potrzebującym.

Ir
krak62
gość
31-12-2011, 12:30:58

Zosiu, proponuję spotkanie nad przestrzenne, Jaworzyna - Kasprowy. 12-01-2012 godz.12,00
Zimowe popołudnie. Piękna dama wychodzi na spacer w futrze i spotyka na ulicy członków organizacji ekologicznej.
- Jak pani nie wstyd nosić futro zdarte z żywych norek?
- To nie norki, to poliestry.
- A czy pani wie, ile poliestrów musiało oddać życie, żeby pani miała futro?
Ir
krak62
gość
31-12-2011, 12:31:36

Tępić głupotę, pomagać potrzebującym. !!!!!
Irku...nie wkurzaj się....Sam piszesz,że na głupotę nie mamy wpływu!!!!.....
Bądż sobą i OLEJ....."przemądrzałe"....baby...
Pozdrawiam.....
a do plebana mam chęć od dawna się zgłosić...:))
Serdeczności...
Halina z mielopatią.....:))
gość
31-12-2011, 12:37:44

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2012 ROKU !!!!
krak62
Forumowicz
31-12-2011, 12:48:29

Irek wiem że czasmi nie warto sie unosic może zostaw te nie potrzebne wymiany zdań i rzeczywiście zacznij pomagac a emocje opadną i sprawa przycichnie jak wiesz ja też na pewien czas zniknąłem z forum ale przemyślałem i zwyczajnie nie będę odpowiadał na zaczepki
Halinko pleban czeka z otwartymi rękoma możesz pisac nawet na priv janusz-kur2@wp.pl
Pleban nie gryzie jedynie jakąś pokutę zada
====================================
Chodzi ksiądz z organistą po wsi i zbierają pieniądze na budowę kaplicy. Lecz była zima i noc szybko zapadła i postanowili pójść do pierwszego lepszego domu i zapytać o nocleg. Pytają gospodarza, gospodarz mówi że mają tylko jeden luźny pokój w którym śpi Marysia i jest tylko jedno łózko ale jak Marysia się zgodzi to ok. Marysia się zgodziła. Śpią. Marysia w środku ksiądz z jednej a organista z drugiej strony. Księdza aż skręca Marysia tez chętna ale jak tu sprawdzić czy organista śpi? Wyrwał mu kłaka z "torby" organista śpi nie zareagował wiec bierze Marysie w obroty i co chwilę wyrywa mu kłaka by sprawdzić czy śpi. Na drugi dzień ksiądz odprawia poranna msze rozkłada ręce i mówi:
- Aby była jeszcze kiedy noc taaaaaka!!!
Na to organista z góry:
- To bym nie miał na torbie ani jednego kłaaaaaaaka!!
ks Janusz
gość
31-12-2011, 13:07:27

Chciałem pomóc ludziom i wiedziałem jak to zrobić, ale są ...I kiedyś to się przeskoczy. Mam pomysł, doświadczenie, chęć, kiedyś to zrealizuję.
Niech to zostanie moim marzeniem na nowy rok. Tępić głupotę, pomagać potrzebującym.
Życzę Ci Irku spełnienia tych marzeń, bo są zacne, ważne że masz pomysł i chęć realizacji, a resztą się nie wkurzaj (tutaj brak lekarstwa)- taka postawa oburza każdego.
krak62 2011-12-31 13:30
- A czy pani wie, ile poliestrów musiało oddać życie, żeby pani miała futro?
Ir
I tak trzymaj! Ale czapkę w Zakopcu kup z baranków, bo poliestry są ze sztucznej hodowli, karmione chemią i często uczulają
Zosiu, dobrej zimy życzę i dobrego samopoczucia w kurorcie - miłego pobytu i dobrych rączek rehabilit.
anTosia
gość
31-12-2011, 13:08:37

no nie....)))) pękam ze śmiechu...)))))))
Januszu....miej litość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i dzięki....
czy zdajesz sobie sprawę Drogi Plebanie,że podając mi swój priv... nie pozbedziesz się mnie tak łatwo?......
Pozdrawiam:))))))
Halina z mielopatią.....
No i nie znikaj nam.....Januszu.....!!!! Już nigdy!..

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: