Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
28-08-2010, 10:07:44

Witajcie szyjki !!

Alu masz racje ,ja miałam operację w Bydgoszczy w Wojskowym i tam kołnierzy nie ma w góle,od razu jestes tylkoz opatruneczkiem na szyji

Pozdrawiam Marysia
Początkująca
28-08-2010, 10:16:08

Udalo sie, nie jestem juz anonimowa, ale druga czesc prosby do panów jest aktualna.
Ala
Początkująca
28-08-2010, 10:25:15

Marysiu, jakie inplanty mialas wstawiane i jak przebiegala u Ciebie rekonwalescencja? Jesli pisalas na forum o tym, to na jakiej stronie? Mysle, ze Ela chetnie poczyta, ona jest przed.
Pozdrawiam. A.
Ala
gość
28-08-2010, 11:07:36

Witajcie szyjki Pękne i brzydkie

Alina jeśli chodzi o zmiękczenia typu ą ę ś ć to wciskasz alt

Grażyna prośba do Ciebie wiem że będziesz pierwszego u lekarza napisz mi na którą masz wizytę podejdę i porozmawiamy na Temat szpitala i ewentualnych rzeczy Ciebie interesujących bo ja muszę doktora o coś poprosić może mi się uda.

Marysia opowiedz o swoich odczuciach szpitalnych Grażynie napewno napisze do Ciebie

Ja dzisiaj czuję się obolały być może przez swój upór i nadgorliwość w czasie rehabilitacji

Pozdrawiam Janusz
gość
28-08-2010, 11:22:59

Witaj Ala !!!

Podawalam juz swój adres meilowy niech tam Ela sie odezwie 1964marysia@wp.eu

Janusz tak podaje poczte i moga dziewczyny sie odezwac tam chetnie opowiem ,tylko niewiem czy o wszystkim jak sadzisz ???? Ala ja podam jak mam na wypisie Implant LFC wypełniony Cerasorb M. Niewiem co to znaczy 27 wrzesnia mam kolejna kontrolę. Janusz jestes 1 w Bydgoszczy ???? Ja jestem tylko ,że na onkologii jesli jestes to może jakas szybciutka kawusia???
Grażyna Ty masz operację w Bydgoszczy ???
Ja czuję sie fatalnie dopadła mnie rwa kulszowa i wiadomo jak to boli

Miłego bez bólu dnia życze i pozdrawiam
Marysia
Początkująca
28-08-2010, 12:01:03

Marysiu, odezwę się mailowo, dziękuję za zainteresownie. Wszystko co dotyczy zbliżajacej się operacji bardzo mnie interesuje. Mam być operowana w Krakowie w szpitalu wojskowym, a na tym forum chyba nie ma nikogo, kto by tam był, szkoda. - Ela
Początkująca
28-08-2010, 12:19:45

Zosiu, słusznie, jak zwykle, radzisz. Zadzwonię, zapytam.
Może wszyscy ,, wojskowi" - jak w Bydgoszczy, nie potrzebują kołnierzy.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alu, wracam do pracy od 1 września. Chodzę na lekach (różne NLPZ). Niestety przez lata pracy przyzwyczaiłam moją szefową do tego, że odwalam część roboty za nią, szczególnie na początku roku szkolnego. Gdybym nie przyszła, szkoda na pewno by się nie zawaliła, nie ma wszak ludzi niezastapionych. Ale jak będę, wiele osób bedzie miało łatwiej. Do tej pory, na każdym chorobowym i tak bywałam w pracy, a ze szpiatala prowadziłam telefoniczny poradnik. Teraz planuję zmienić nr komórki. Trochę spokoju chyba mi się należy?

Pozdrawiam - Ela
Początkująca
28-08-2010, 12:20:03

Początkująca
28-08-2010, 12:20:05

Zosiu, słusznie, jak zwykle, radzisz. Zadzwonię, zapytam.
Może wszyscy ,, wojskowi" - jak w Bydgoszczy, nie potrzebują kołnierzy.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alu, wracam do pracy od 1 września. Chodzę na lekach (różne NLPZ). Niestety przez lata pracy przyzwyczaiłam moją szefową do tego, że odwalam część roboty za nią, szczególnie na początku roku szkolnego. Gdybym nie przyszła, szkoła na pewno by się nie zawaliła, nie ma wszak ludzi niezastapionych. Ale jak będę, wiele osób bedzie miało łatwiej. Do tej pory, na każdym chorobowym i tak bywałam w pracy, a ze szpiatala prowadziłam telefoniczny poradnik. Teraz planuję zmienić nr komórki. Trochę spokoju chyba mi się należy?

Pozdrawiam - Ela
gość
28-08-2010, 13:59:38

Witam Szyjki.
Dziś okropnie cierpię,cała noc w foteliku już mam dość tego bólu,ołowianej ręki a kiedyś chyba ją przytnę piłą (mąż ma dobrą Makitę) i będzie po wszystkim.
Janusz tak mam wizytę 1.09. godż 14.45 i chyba na kolanach będę prosić doktora o jak najszybszy termin operacji ,bo jestem już u kresu wytrzymałości na ból.Mój próg bólowy wyczerpał się chyba do zera.Miło będzie się spotkać, porozmawiać co nas boli.

Zosiu zachowałam się jak prawdziwa baba -pomaga mi to pomoże i tobie.Człowiek czepia się wszystkiego byle trochę sobie ulżyć.

Marysiu oczywiście napiszę @.Dziękuję.

Pozdrawiam cieplutko Grażyna.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: