Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
16-08-2010, 20:30:39

Alu,reagujesz najnormalniej na świecie. Płacz rozładowuje emocje,nie broń się przed tym co Ci pomaga.Myślę ,że pod koniec tygodnia a najdalej w poniedziałek napiszesz powitalnego posta z wielką ulgą
Główka w pionie, będzie dobrze

Wiesiu, Spinka dobrze Ci radzi. ZUS według swoich założeń szybko (ok.1-1,5 miesiąca) kieruje na prewencję.
Miejsce rehabilitacji wyznacza tzw.centrala a nie poszczególne oddziały ZUS według wolnych miejsc.
Jeśli wniosek złożysz już teraz to rehabilitacja nastąpiłaby zaledwie po 2-3 miesiącach od operacji.Spore ryzyko w tak wczesnym okresie zważywszy że nie każdy ośrodek dysponuje profesjonalną i zaangażowaną kadrą.

Grażynko, wyrazy współczucia i chyba tylko tyle .Reszta w głowie/rękach w mądrego neurochirurga.

Irek,prośba- zajrzyj do swojego @ i jak znajdziesz chwilę to ustosunkuj się do tego co napisałam-człowiek w pilnej potrzebie
Pozdrawiam Z.
Forumowiczka
16-08-2010, 20:50:06

Wiesiu,jeśli zależy Ci na rehabilitacji w Ustroniu to myślę,że mam dla Ciebie całkiem niezłą propozycję -Równica.

http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/webredir/?id=6509/

W pasku wejdź w ABC KURACJUSZA a następnie POBYT REHABILITACYJNY.
Znajdziesz tam potrzebne informacje i do pobrania plik ze skierowaniem.
Może dobrze byłoby zadzwonić z pytaniem jak długi jest okres oczekiwania na WCZESNĄ REHABILITACJĘ NARZĄDU RUCHU po operacji żeby wysłać skierowanie w optymalnym czasie. Z.
gość
16-08-2010, 23:29:05

Zosiu,
jesteś Aniołem:)
Taki mam dokładnie zamiar:)
Wiesia
gość
17-08-2010, 06:09:00

Ala Trzymam kciuki wszystko będzie ok

Wiesia jak pisze Spinka czy ty może na wyścigach jesteś? Czy też polowaniu jako zając uciekający przed nagonką ? Wiesia mam pytanie czy starałaś sie przeczytać nasze posty na tym forum ? W nich opisujemy jak zgubna może być tak wczesna rehabilitacja ile czasu zajmuje zrośnięcie się implantu z Twoim kręgosłupem to są wszystko cenne uwagi być może dla niektórych mało przemawiające lecz wybór należy do każdego indywidualnie

Pozdrawiam Janusz
gość
17-08-2010, 06:22:59

Witaj Januszu.
7 września mam kontrolę z rtg u neurochirurga. On zdecydował o wypisaniu wniosku do ZUS. Właśnie to mnie przeraża, że trochę za wcześnie mogę być rehabilitowana. Lekarz rehabilitant bez zgody neurochirurga sam nie podejmie decyzji o zabiegach w moim miejscu zamieszkania. Byłam zdziwiona, że rehabilitantka zadała mi pytanie, czy wiem co zrobiłam decydując się na implant?
Tylko, że ja nie miałam wyjścia. Na razie mam 1 implant. Powinny być 3. Zobaczymy czy na 1 się skończy. Mam nadzieję:)
Pozdrawiam,
Wiesia
gość
17-08-2010, 07:17:22

Wiesiu mam pytanie przez jakiego neurochirurga w Jastrzębiu byłaś operowana.
Bo przed trzema laty miałam styczność z P. Miodońskim który pierwszy zaproponował mi operację, ale stchórzyłam i teraz cierpię. Olga
gość
17-08-2010, 07:39:04

Olga,
prowadzi mnie dr ***. Młody, około 40 lat.
Konkretny i rzeczowy.
W szpitalu spotkałam pacjentów innych doktorów. Też byli zadowoleni.
Przy pierwszej konsultacji od razu zdecydowałam się na zabieg. Dr na podstawie rezonansu przedstawił mi dokładnie mój problem i wyczerpująco wytłumaczył na czym polega zabieg oraz co może mnie czekać ewentualnie w przyszłości /kolejne 2 implanty - hihihi/.
Pozdrawiam,
Wiesia
gość
17-08-2010, 07:39:56

Olga,
dr ***.
gość
17-08-2010, 07:41:02

Treść zablokowana przez moderatora

gość
17-08-2010, 07:41:47

Olga, nie wiem czemu jego nazwisko nie wchodzi:)
K O T A S
Wiesia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: