Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
21-09-2009, 16:22:09

ale się tu pięknie bawicie... ja niestety nie umiem pisać wierszy... lepiej mi wychodzi proza science-fiction .
Coś futurystycznego najlepiej... tak naprawdę to nie wiem co robię tu i teraz... chyba przez maszynę czasu mnie wysłali za karę... w przeszłość... żebym naprawiła błędy... i dlatego będę Telimeną...
Czy wszyscy dobrze się bawią? Bo może nowe osoby, które chciałyby na serio porozmawiać o kłopotach z kręgosłupem, dziwnie się czują? Nie martwcie się... co nas nie zabije, to nas wzmocni... ja jestem prawie trzy miesiące po operacji... minie 25 września... nie jest tak źle... trochę wypadłam z rytmu na forum. Kto jest przed operacją? Kto się boi? Ja się bardzo bałam...
Spinka
gość
21-09-2009, 16:36:12

Spineczko pisałaś o14-tej księdze więc ją zacząłem pisać. Ja jestem przed zabiegiem i nie wiem czy się poddam.Opis mojego MRI na stronie 156 forum
A cha.. i te wypociny to są na razie moje nikt się nie chce przyłączyć. Nawet Spinka która to wymyśliła.

Irek
gość
21-09-2009, 17:10:27

ja chce gadac powaznie o kregoslupie, ale jak slysze , ze ludzie sie bawia to i mi sie humor poprawia!!!

I ciagle uparcie tkwie przy swoim, ze jak dobry humor to i dolegliwosci mniejsze!!!!!!

Jestes AGNIESZKO po operacji SUPER...obys juz byla zdrowa, bardzo mocno zdrowa!!!!

A ja dzis znowu wsiadlam na swoja klaczke , bez siodla, bylo takie fajne sloneczko i pojezdzilam terapeutycznie i znowuz dol kregoslupa odpuscil....tak cieplutko bylo. Konik przeze mnie ulozony to i grzeczny....

Bedziemy jakos życ!!!!
Ja mam w planach, mimo tej choroby, sama ulozyc mlodziutkiego swego konika pod siodlo....zrobie to tak, ze bedzie bezpiecznie....ale to za pol roku, teraz sie bawimy...
Oby Staruszek zechcial byc ze mna nie tylko przy piwie!!!

Piszcie wiersze, bawcie sie, smiejscie....normalnie nie mozna sie dawac i tyle!!!!!
gość
21-09-2009, 19:00:49

Oznajamiam społeczności Szyjkowej iz Ksiądż Janusz dziś o godz.20 ,,powił wnuka . W związku z tą radosną okolicznością prosi o wyrozumiałość .Jutrzejszejej spowiedzi będzie słuchał bliżej zmroku z powodu słabosci członków wszelkich spowodowanych radością ogromną ,kiedy to czynić będzie próbę generalna przed premierą ,,Pana Tadeusza''
W imieniu Wielebnego- Zosia
Początkująca
21-09-2009, 19:09:30

Janusz GRATULUJĘ drugi wnuk z Ciebie już prawdziwy dziadek . Ja też chce być babcią
Dalej jestem pod wrażeniem pisania 14 księgi , na mnie nie liczcie jestem cienka z polskiego .
Zosieńko a Tobie kiedy sie urodzi ???????
Miłej i spokojnej nocy Gosieńka
Forumowiczka
21-09-2009, 19:11:00

Wielka to radość, Dobra Nowina i wspaniałe rokowanie na przyszłość ... chłopiec
Zosiu, wysłałam do Ciebie e-mail. Dobranoc.
gość
21-09-2009, 19:45:57

Małgosiu ,moje babciowanie przewidziane na początek listopada .
Spineczko ,dopiero wieczorem miałam dostep do netu .Zaraz odpiszę .Zosia
Wtajemniczona
21-09-2009, 20:07:19

GRATULACJE dla Dziadka Janusza, to ważne wydarzenie w jego życiu, ale słyszę ,że niebawem będziemy mieli i Babcię.....Zosiu czy będziesz taką prawdziwą babcią, czy tylko żoną dziadka.ADA.Spokojnej nocy
gość
21-09-2009, 21:14:26

mam na imię Brayan ważę 3.930 mierzę 59 cm za pozwoleniem mojego dziadka wpadłem wam się pokazać

Dziękuje za gratulacje a zwłaszcza Zosi że była tak dobra i przekazała wam wieści prosto z szpitala serdecznie dziękuje Ksiądz Dziadek Janusz
gość
21-09-2009, 21:50:33

Tak jak piszesz Tamaro trzeba bawić się i żyć w tedy jest łatwiej przeżyć nie dogodności związane z choroba nie można rozpamiętywać się nad i tak rozlanym mlekiem lecz w obliczu tej choroby trzeba być wyrozumiałym dla siebie oraz jak już pisałem nauczyć się słuchać własnego ciała i kiedy ono nie pozwala na dużo odpuścić sobie nie robić nic na siłę bo skutki mogą być opłakane trzeba dużo czasu poświęcić na rehabilitacje a prze de wszystkim to co najgorsze przestawić styl życia i bycia to jest trudne ale jak chce się bardzo idzie to zrobić i można być szczęśliwym będąc chorym

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: