Elu, dziękuję Tobie za pochlebne słowa dla mojej skromnej osoby. Ale tego wszystkiego nauczyło mnie życie. Pokora, wiara w ludzi oraz wiara w samego siebie, uczyniły ze mnie przez ostatni czas na pewno innego człowieka. Dyskopatia kręgosłupa szyjnego czy operacja, mnie na tym forum nie powinno być. Dyskopatia kręgosłupa szyjnego a rehabilitacja, to forum dla mnie. Zmagam się z dyskopatią od 2008 r, wiem popełniłem wiele błędów, jak każdy człowiek który w początkowej fazie, nie zdaje sobie sprawy co to jest. Ale dzięki wielu ludziom, których napotkałem na swojej drodze(na forum również), mogę dzisiaj powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony ze stanu swojego zdrowia, lekko nie było. Na razie na operację się nie wybieram, nie mówię że nigdy.
Wiara naprawdę czyni cuda.
Alu, super że wszystko w porządku, tylko teraz wypoczywaj, w domu jesteś najważniejsza.
==================================
Pewnego dnia przychodzi mąż z pracy, a kran w domu cieknie. Żona pyta:
- Może byś naprawił kran?
Mąż mówi:
- A co ja, hydraulik?
Na drugi dzień ogródek jest nieskopany. Żona znowu pyta:
- Może byś skopał ogródek?
- A co ja, ogrodnik?
Na trzeci dzień mąż przychodzi, a krany nie ciekną i ogródek jest skopany. Mąż pyta żony:
- Kto wszystko zrobił?
A żona:
- Sąsiad powiedział, że zrobi to wszystko za Ciebie, jeśli upiekę mu jakieś pyszne ciasto, albo się z nim prześpię.
- No i co mu upiekłaś?
A żona:
- A co ja, cukiernik?
==================================
Miłego dnia
Irek