Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
15-10-2012, 20:18:52

Bogna mam się kiepsko gdyż wczoraj się przeforsowałem ale nic to jak mawiał Wołodyjowski jutro będzie lepiej . Widzisz jesteś piszcząca dziewczyna dobrze że Ci kontroli osobistej nie zrobili Pozdrawiam
ks Janusz
Początkująca
15-10-2012, 20:45:54

bognaj
Dzięki za wsparcie. Bardzo się cieszę, że 6 m-cy po czujesz się dobrze i Twoje samopoczucie jest dla mnie bardzo budujące. Koniecznie chcę za pół roku znalezć się w Twoim
klubie.Życzę Ci aby tak pozostało na zawsze i żebyś była dla wielu osób z naszego grona przykładem sukcesu medycyny.
Pozdrawiam.

Mogę dzwonić na każdej bramce- aby nie bolało.
Iwa
gość
15-10-2012, 20:58:14

janusz dziekuję za obszerne wyjaśnienie ty normalnie encyklopedia jesteś :)
jutro wizyta u neurochirurga zobaczymy co powie na to
a tak na marginesie....nigdy nie miałam tylu badań i wyników co w przeciągu tych 3 tygodni..... nie ma to jak nie chorować chociaż teraz cieżki szok dla mnie latać za tym wszystkim
bognaj dziekuje za maile.... podtrzymujesz mnie na duchu
heh efektów dzwiękowych nie zazdroszcze :D musieli mieć niezły zgryz z toba :D
Forumowicz
16-10-2012, 06:19:05

Kasiafo nie masz za co dziękować to tylko cytata zaczerpnięty z internetu nie świadczy to wcale o mojej wiedzy .
Bogna daj znać ja czekam z nadzieją
Pozdrawiam wszystkich
ks Janusz
gość
16-10-2012, 06:21:32

Witajcie
Iwa i reszta Szyjek PRZED, pisała niedawno o tym Asia (buraczek), w innych postach Zosia, że PO bywa różnie, że każdy z nas jest inny...Ja jestem 3 m-ce PO, jest różnie...trzeba pamiętać, że mamy różne zmiany, na różnych poziomach (też tych, które nie są zoperowane), fajnie jak zmian jest mało, ale jak jest więcej to niestety z tych poziomów niezoperowanych dyskomfort, ból nadal nawet po doskonale przeprowadzonej operacji może się utrzymywać...to nie żeby straszyć, tylko żeby za bardzo potem nie przeżywać, że maiło być pięknie i czemu nie jest....
Słońca
gość
16-10-2012, 06:26:01

Bogna daj namiar na krem/żel, który stosowałaś?
Czy blizna jest już całkiem blada? Kiedy należy spodziewać się, że czerwona kreseczka zniknie?
gość
16-10-2012, 07:18:25

Dzień dobry.
Pawik krem który stosowałam poleciła mi koleżanka mgr. farmacji. W ofercie na rynku jest cała masa kremów i niektórych cena przysparza zawrót głowy. Krem który ja stosowałam nazywa NOSCAR jest z masy perłowej. Ja nie mam już śladu po cięciu. Miałam zrobione cięcie prawostronne z przedniego dostępu w tym zgięciu, zmarszczce na szyi. Jak się dobrze przyjrzysz no to dopiero widać coś tam ale nie ma śladu czerwonych czy też brązowej kreski. Cena kremu to coś około 50 złotych. Sprawdziłam na sobie - efekt super.
Cała przyjemność po mojej stronie dawać nadzieję, że można dobrze się czuć po operacji szyjki. Jest tak jak była uprzejma napisać Pawik, każdy ma po prostu inaczej, odczuwanie bólu też mamy różne. Dla mnie fakt, że nie przyjmuję tabsów, nawet tych z kiosku, jest oznaką, że nie boli mnie nic. Oczywiście, że w moim wieku już coś tam skrzypi hi hi...ale daję radę jak mi strzeli w kolanie na rowerku. To efekt starzenia się.
Dobrego dnia dla Was
Pozdrawiam
Bogna
Forumowicz
16-10-2012, 08:13:42

Dzień dobry .
Życzcie mi dziś powodzenia i szczęścia.
Do widzenia .
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Forumowicz
16-10-2012, 09:19:31

Raf Powodzenia i szczęścia z uśmiechem na twarzy
ks Janusz
gość
16-10-2012, 09:28:51

aaaa... mam stracha przed wizytą
o co mam pytać szyjki drogie bo w głowie czarna dziura.... nigdy nie byłam w takiej sytuacji...
wyjaśnienia MR i TK to jedno...cos jeszcze konkretnego sie wam nasuwa?
pozdrawiam wszystkich w mokry wtorek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: