Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
05-03-2019, 13:46:25

Dzień dobry wszystkim
Grzegorzu mąż chyba Mnie samochodemzawiezie jest i POLONUS z Warszawy ale w Olecku dopiero ok 17 więc trochę późno.Piszę z taką dziewczyną z Warszawy I pewnie razem pojedziemy zawsze to można się poznać ,czas szybciej zleci .Mamy też kuracjuszy z samochodem ale on mieszka z drugiej strony Warszawy i trzeba było się tam.do niego przez całą Warszawę tłuc komunikacją miejską a to piątek to korki wszędzie .
Pozdrawiam serdecznie😉
gość
05-03-2019, 13:48:10

Dzień dobry wszystkim
Grzegorzu mąż chyba mnie samochodem zawiezie jest i POLONUS z Warszawy ale w Olecku dopiero ok 17 więc trochę późno.Piszę z taką dziewczyną z Warszawy I pewnie razem pojedziemy zawsze to można się poznać ,czas szybciej zleci .Mamy też kuracjuszy z samochodem ale on mieszka z drugiej strony Warszawy i trzeba było się tam.do niego przez całą Warszawę tłuc komunikacją miejską a to piątek to korki wszędzie .
Pozdrawiam serdecznie😉
gość
05-03-2019, 13:58:00

Witaj Agnieszko z Krakowa
Moje objawy to odrętwiała lewa ręka i kciuk ,nie mogłam skręcać szyji w lewą stronę ,ból w ramionach i karku .Dziwne uczucie jakby mnie zawiało i ucisk z tyłu głowy .
Cieszę się z podjętej decyzji o operacji ,teraz wiem.że żyję !!!
Pozdrawiam cieplutko i zdrówka życzę😉
gość
05-03-2019, 14:57:32

Y
gość
05-03-2019, 14:58:37

Do Agnieszki z Krakowa jakie masz obiawy? Kaska.
gość
05-03-2019, 16:02:30

renata071173 2019-03-05 14:58:00
Witaj Agnieszko z Krakowa
Moje objawy to odrętwiała lewa ręka i kciuk ,nie mogłam skręcać szyji w lewą stronę ,ból w ramionach i karku .Dziwne uczucie jakby mnie zawiało i ucisk z tyłu głowy .
Cieszę się z podjętej decyzji o operacji ,teraz wiem.że żyję !!!
Pozdrawiam cieplutko i zdrówka życzę😉
Czy miała Pani w rezonansie modelowanie/ucisk na rdzeń ?
gość
05-03-2019, 16:10:24

Gość 2019-03-05 15:58:37
Do Agnieszki z Krakowa jakie masz obiawy? Kaska.
Objawów multum. Zawroty głowy, uczucie zapadania, omdlewania, odrealnienie, rwa barkowa a teraz mam wrażenie że osłabienie okresowe nóg... Mam też zaburzone przepływy tętnicy kregowej więc cześć objawów może z tego wynikać... Bardzo źle się czuję. Jeden neurochirurg stwierdził mielopatie i ucisk na rdzeń choć sygnał rdzenia nie był podwyższony. Czekam na następną konsultację neurochirurgiczną i dopiero podejmę decyzję co dalej. 😏 Pozdrawiam
gość
05-03-2019, 16:36:04

Agnieszko miałam dwie duże przepukliny z uciskiem na rdzeń kręgowy, oraz wypukliny ,brak płynu rdzeniowego .
Początkująca
05-03-2019, 17:30:40

Pani Agnieszko niech pani skonsultuje jeszcze z jednym neurochirurgiem ja tez juz mialam byc operowana 9 kwietnia ale za nim mialam podjac ost decyzje odwiedziłam jeszcze dwoch lekarzy ktorzy kazali sie wstrzymac A co nowy dzien pokarze tego nikt nie wie Nie pokojace u pani to osłabieńie nog ale ja nie jestem lekarzem Za nim pani podejmie decyzje to konsultacja z neurochirurgiem innym jest wskazana Pani Renato pozdrawiam i zycze miłego wypoczynku
gość
05-03-2019, 21:53:22

Magda38 2019-03-05 18:30:40
Pani Agnieszko niech pani skonsultuje jeszcze z jednym neurochirurgiem ja tez juz mialam byc operowana 9 kwietnia ale za nim mialam podjac ost decyzje odwiedziłam jeszcze dwoch lekarzy ktorzy kazali sie wstrzymac A co nowy dzien pokarze tego nikt nie wie Nie pokojace u pani to osłabieńie nog ale ja nie jestem lekarzem Za nim pani podejmie decyzje to konsultacja z neurochirurgiem innym jest wskazana Pani Renato pozdrawiam i zycze miłego wypoczynku
Jakie ma Pani objawy ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
RM glowy
Ognisko malacji12 X6 mam w prawej półkuli móżdżku W płacie czołowym prawym widoczny naczyniak zylni.
gość
Mama
Moja mama ma zdiagnozowaną chorobę otepienną z ciałami lewiego oraz PSP. Od ok roku drżą jej ręce i sporadycznie, ale bez powodu się przewracała . Neurolodzy mówili, że mama dużo leki zażywa więc jest osłabiona i tak musi być. Nie dałam za wygraną i po roku poszukiwań znalazłam dr Czarneckiego w Warszawie, który 24.04 tego roku zdiagnozował PSP. Przepłakałam 3 dni, jestem na lekach depresyjnych no nie umiem sobie z tym poradzić . Mama mieszka sama, chce jej za naleźć opiekunkę do wsparcia gdy jestem w pracy. Jak będzie? Jak szybko choroba unieruchamia człowieka ? Proszę o informację Mieszka zna
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
Reklama: