Piniutek rozumiem Twój niepokój itd....każdy z nas to przeszedł. Tu na forum chyba nikt Ci nie powie ile masz czekać, bo to nie odpowiedzialne z naszej strony by było. Możemy nakreślić Ci pewny kierunek co też myślę czynimy....
Jeśli jesteś z Bydgoszczy to masz w zasięgu ręki Macieja Dzierżanowskiego. Była tu na forum dziewczyna skierowana na cito na operację, która do dziś ma się świetnie bez operacji po terapii u Pana Maćka. Zachęcam. Potrzebujesz porządnej diagnozy niestety kilku osób (2 neuro, fizjo) A jeśli na MRI czegoś nie widać, to należy jak pisze Janusz go zwyczajnie powtórzyć i lekarz jak jest poważny to powinien dać skierowanie lub poprosić kumpla by obejrzal go wraz z nim. Uwierz mi byłam w sytuacji gdzie pół szpitala się zleciało oglądać MRI, może radiolog powiększyć skan itd. ostatecznie badanie powtórzyć z kontrastem... Więc zapisz się do dobrego fizjo, który Cię zbada!!! Masz wątpliwości idź do kolejnego neurochirurga. Wiem to kasa, ale albo wydasz ją teraz (a to lepsze) albo potem... Nie siedź i nie czekaj. Pamiętaj, że myślenie o objawach itd. może je nasilać, niestety psychika... Fizjo Ci powie co masz robić aby ich nie prowokować itd.
Działaj!!!! :)