Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
14-02-2013, 21:50:19

http://www.youtube.com/watch?v=r4p8qxGbpOk
I nie trzeba nic więcej mówić w Walentynki ... Wszystko czego ci potrzeba to miłość :)
Pozdrawiam Walentynkowo
Taki, co lubi wcześnie wstawać - ranny ptaszek w głowę
Wtajemniczona
14-02-2013, 21:52:14

Witam
Przecież i tak będziemy jechać latem nad morze . Nie możemy się nie spotkać z Piotrem.On jest marynarzem i chyba na czymś pływa , chyba że znowu coś pomyliłam .Proponuję zeby Piootr zabrał nas na wyspę Wolin.A potem pojedziemy do Rewala , Niechorza itd
Karolina
Wtajemniczona
14-02-2013, 21:56:55

Peerpetuum
Walentynki już minęły.Trzeba patrzeć przyszlościowoi przyjemnościowo więc lato i morze.Pomijam Dzień Kobiet i Wielkanoc .Za mala skala przyjemności .W poim wieku ma się juz duże zaopotrzebowanie na przyjemności .
karolina
Wtajemniczona
14-02-2013, 22:00:55

Witam
Przepraszam, głupawka mnie chyba sięgnęła.
Karolina
Wtajemniczona
14-02-2013, 22:05:42

Karolino, operację mam mieć w Opolu. Co do wakacji, to fajnie jest choć przez chwilę pomyśleć o morzu, słońcu, ciepełku...
Głupawka to dobry znak
Wtajemniczona
14-02-2013, 22:16:45

PEERPETUUM
Jak twoje gardło ? Martwię się o mój glos , ktory czesto muszę podnosić niestety. Chyba utknę w domu i po pracy ale po co. Sprzątać nie wolno , czytać nie wolno , ręcznych robótek nie wolno a sufit mam nudny i bialy a malować też go nie wolno tylko ogladać.Chyba deprecha.
Karolina
Wtajemniczona
14-02-2013, 22:21:19

Ktoś kiedyś o takich jak my mówił zwierzętka ozdobne.Jakbym go dopadła to wszystkie dyski bym mu powybijała o swoich nie myśląc ani przez moment
Karolina
Forumowiczka
15-02-2013, 07:55:42

du250669 Sprzątać nie wolno , czytać nie wolno , ręcznych robótek nie wolno a sufit mam nudny i bialy a malować też go nie wolno tylko ogladać.Chyba deprecha.
Karolina
eeee tam. Czytać wolno i czytać należy. Po prostu robisz to leżąc na boku :)
ja dostałam dosyć dużo z ubezpieczenia po operacji, kupiłam dobrej jakości tablet i leżąc na boku w przytulnym łóżeczku korzystałam z dobrodziejstw "chomikuj" :)
Asia
Początkująca
15-02-2013, 08:21:15

Witam,głos mam normalny może trochę słodszy jak proszę synową o pomoc z nudów podszkalam niemiecki .Pozdrawiam
Forumowicz
15-02-2013, 08:21:57

Dobry dzionek PERTSKOPKOM tym z bólem i bez.Z pochmurnej wyspy Was pozdrawiam.No i płeć piekna sie rozkreciła-Swietnie jest i zajecie.Wczoraj długo byłem na nogach-lezakowalem 3 godziny.Dzisiaj jest z doładowaniem.Elba masz racje małżeństwo nic nie zmienia u partnerow-to bajka.Ale pracować nad soba trzeba i to cięzko.Dana nieobchodze tych swiat,bo świat byłby nudny i skazany na kilka radosnych dni w roku.Świetuję kazdy dzien w szczególności kazdy w ktorym moge być z żona nad morzem przejść sie.To jest tak jak kocha sie Kobietę i morze.Między wyspami Uznam i Wolin kursuja promy w centrum miasta o nazwie "BIELIK" od 1 do 4.To aktualnie mój warsztat pracy.Taki prom nie wyjdzie na rede i w morze wiec dalszy rejs jest niemozliwy.Agachrab Uwielbiam siedzieć na plazy oczywiście latem,teraz bardzo modne są spotkania na plazy wieczorem i puszczanie lampionów.Taki wieczor zostaje w pamieci na dlugie lata.Co roku tak spędzamy czas z przyjaciółmi.Dnia bez bólu no i optymizmu na dni następne dla wszystkich szyjek.Jak dekielek się porusza to zapraszam do galerii mam troszke zdjeć z nad morza-piotr.to na razie
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
RM glowy
Ognisko malacji12 X6 mam w prawej półkuli móżdżku W płacie czołowym prawym widoczny naczyniak zylni.
gość
niewydolność żylne?
Witam proszę o wskazówki bo nie wiem co robić od 4 lat brałam tabletki antykoncepcyjne, odstawiłam od około 3 miesięcy i po odstawieniu mam ciągle objawy takie jak, kłucie w brzuchu, kołatanie serca, obrzęk żył na rękach, żyły powiększają się i drętwieją ręce, i nogi nie dam rady spać w nocy,lekarze rozkładają ręce nie znają diagnozy, zaczęłam zdjęcia już nie wiem co robić
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
gość
Operacja dyskopatii szyjnej
Miał ktoś ostatnoo u dr. Baranowskiej w Stocerze ,jak opinie ?
Reklama: