Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
19-10-2009, 15:04:00

Spineczko
Zapomniałaś o mnie. Już wcześniej się zgłaszałam na spotkanie.
Wtajemniczona
19-10-2009, 17:08:08

Witajcie

Goja mój mąż miał już dwie operacje na przegrodę nosową, i tak jak mówisz oprócz opuchlizny nie było nić widać a teraz idzie na rekonstrukcję przegrody i plastykę małżowin nosowych, na pewno wszystko jest do przeżycia tylko wiecie jak to jest kiedy mężczyzna choruje...
Moje drogie cieszę się ,że spotkamy się tak dużą grupą ORGANIZACJA SIĘ ROZRASTA......ponoć jest tak jakaś kafejka na 2 poziomie, ale trzeba sprawdzić.
Spinko w porównaniu z naszym Campem to w Florydzie będziemy prawdziwymi laskami.
Chciałabym aby wypowiedzieli się Ci którzy mieli coś wspólnego z dr. Górskim lub wiedzą coś na jego temat, ja poczytałam sobie to i owo na www.***
Moi znajomi mi go polecają.......
Pozdrawiam.ADA
Forumowiczka
19-10-2009, 17:56:39

e_d_g 2009-10-19 17:04:00 Spineczko
Zapomniałaś o mnie. Już wcześniej się zgłaszałam na spotkanie.

1. ADA
2. Spinka
3. goja35
4. Zosia
5. Renata
6. Osia
7. Dorota

5 grudnia, Warszawa, Złote Tarasy.
Forumowiczka
19-10-2009, 18:02:30

dorakami 2009-10-19 19:08:08 Witajcie

Moje drogie cieszę się ,że spotkamy się tak dużą grupą ORGANIZACJA SIĘ ROZRASTA......ponoć jest tak jakaś kafejka na 2 poziomie, ale trzeba sprawdzić.

Pozdrawiam.ADA

http://www.rp.pl/artykul/80908_CH_Zlote_Tarasy___Najciekawsze_restauracje_i_kawiarnie.html

Ada - myślę ,że będzie w czym wybrać a jak nam nie podpasuje to konkurencja tylko czeka na tak urocze towarzystwo
Wtajemniczona
19-10-2009, 20:51:20

Ada, Górski to też świetny specjalista, neurochirurgia na Bródnie stoi na wysokim poziomie...czasami żałuję ( po kontakcie z dr M.), że nie zdecydowałam się na operacje na Bródnie ((a miałam tam wyznaczony termin miesiąc później niż na Szaserów ...i kultura obsługi znacznie lepsza miałam się zgłosić do szpitala 13 września, a pani z oddziału zadzwoniła do mnie do domku i zapytała, czy przyjdę!!!! miał mnie właśnie operować Górski...

Jeśli o młodego neurochirurga na Bródnie, to polecam jeszcze dr Bujko...skierowanie, konsultacja w szpitalu i gwarantuję Ci, że dowiesz się o wiele więcej niż u swojego dr S. i mojego de M. razem wziętych...
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
Wtajemniczona
19-10-2009, 20:52:13

Ośka, kiedy Wilk wyznaczył Ci termin operacji???
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
Początkująca
20-10-2009, 06:06:15

Renatko,
termin operacji mam wyznaczony na 5 stycznia 2010 roku w Instytucie Matki i Dziecka na Kasprzaka.
Byłam wczoraj u neurologa i wyprosiłam zezwolenie na pracę.
Jeżeli nie dam rady pracować (a myślę, że należy spróbować) to czeka mnie po prostu dalsze zwolnienie aż do operacji.
Przebywając w domu nie mogę jednoznacznie stwierdzić czy ośmiogodzinna praca przerasta moje możliwości.
Z tego co pamiętam Ty Renatko pracowałaś cały czas do terminu operacji.
Do pracy mam iść 28 października. Pozdrawiam Osia.
Pozdrawiam Osia
Początkująca
20-10-2009, 07:46:57

Osiu jesli masz pracę siedząca i przy komputerze to może być Ci cieżko wytrzymać .Ja wróciłam po 3 miesiącach po operacji i na szczęście nie mam całkowicie siedzącej i przy kompiuterze i nie było żle myśle żeby nie sters związany ze zwolnieniami to pewnie dałabym rade pracować .
Pamietam swoja prace po wypadku( a przed operacją) to musiałam co 15 minut wstawac od biurka i,rozciągac plecy , robic gimnastyke bo ból był nie do wytrzymania .
Osiu zyczę Ci dużo zdrowia i powodzenia może Tobie sie uda .Pozdrawiam serdecznie.Gosieńka
Początkująca
20-10-2009, 09:30:50

Gosieńko,
niestety mam pracę siedząca i przy komputerze. Zobaczymy czy wytrzymam, jeśli nie to czeka mnie po prostu dalsze zwolnienie, chociaż w takim przypadku wykorzystam przed operacją ponad 4 miesiące zwolnienia z 6-ciu przysługujących.
Niestety wracam do pracy w najgorszej porze roku, kiedy jest już ślisko na ulicach, a ja przecież nie mogę patrzeć pod nogi. Pewnie będę się poruszała w ślimaczym tempie.
Gosieńko Tobie również życzę zdrowia i powodzenia. Pozdrawiam serdecznie, Osia.
Pozdrawiam Osia
Forumowiczka
20-10-2009, 10:51:14

dorakami 2009-10-19 19:08:08 Chciałabym aby wypowiedzieli się Ci którzy mieli coś wspólnego z dr. Górskim lub wiedzą coś na jego temat, ja poczytałam sobie to i owo na www.***
Pozdrawiam.ADA

Pisałam o mojej konsultacji u doktora Rafała Górskiego wcześniej na forum, poszukaj .

Ale u mnie deszczowy, wilgotny dzień... a u Was?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
Reklama: