Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
19-11-2009, 14:04:44

Gosiu nie ma takiej opcji ,że nie przybędziesz na spotkanie szyjek........w razie w Ja pogadam z Bodyguardem.

Czy przychodnie ,które podałaś przyjmują pacjentów na NFZ , czy to tylko prywatna działalność.
Idę jutro do neurologa zobaczymy co powie..............
Renia marku nocny....może zatrudnisz się jako ochroniarz do Klubów Nocnych albo strażnik miejski tylko na nocki..itp. w naszych kołnierzach wyglądamy dość pokaźnie i sprawa bezsenności nocnej zostanie rozwiązana
Ja nie mam problemu ze spaniem chyba ,że coś boli to owszem znam to uczucie........idę spać około 00.30 a wstaje około 8.00 rano
ADA
gość
19-11-2009, 15:02:46

witam wszystkich, przygotowujac sie do operacji (dyskopatia szyjna c5/6) trafilam na to forum, ale tu jest tyle stron ze ie mam szansy przeczytac wszystkiego, wiec bardzo prosze jezeli ktos byl operowany przez prof. podgórskiego (szaserów) albo dr baranowskiego (stocer, CKiR konstancin) zeby odezwal sie do mnie na maila (hr@hr.mail.pl) albo tu na forum. mam tez watpliwosci co do rodzaju implantu, niby wiekszosc mowi ze lepszy jest ruchomy.

pozdrawiam
helena
gość
19-11-2009, 16:40:13

Janusz, co tam u doktorów?
Mam nadzieję, że nie jest żle
Pisz szybko bo Nas kciuki już bolą.
Ewa
Forumowiczka
19-11-2009, 17:27:11

Witaj Helena!
Ja byłam operowana przez dr Arkadiusza Wilka z zespołu dr Podgórskiego więc nic z własnego doświadczenia Ci o profesorze niestety nie mogę powiedzieć. Mam implant sztywny, ruchome podobno także robią się sztywne - po kilku latach. Ale może niech wypowie się ktoś bardziej kompetentny - ja tu jestem głównie po to, żeby przekazywać postanowienia Komitetu Zarządzającego Zlotów i Spotkań SZYJEK .
Muszę Wam donieść Kochani, że Komitet bardzo nalega abyśmy się spotkali. Miejsce zaakceptował (Złote Tarasy w Warszawie), dzień także - 5 grudnia - ale pytają jeszcze o godzinę. Skoro uważacie, że 16.00 to za późno to proponuję 15.00. W weekend Złote Tarasy są oblegane cały czas więc w sumie nie ma znaczenia czy spotkamy się wcześniej, czy później - i tak będzie tłum.

Czyli:
Miejsce - Złote Tarasy - Warszawa
Data - 5 grudnia 2009
Czas - rozpoczęcie godz. 15.00

Czy ktoś jest w stanie odszukać i wkleić listę dziewczyn, które napisały, że przyjdą?
Komitet będzie wdzięczny .

Irku, oczywiście będę pamiętać o kawie podczas słuchania hejnału. Słyszałam w Radiu Zet, że szykują się u Ciebie w Krakowie jakieś ciekawe Targi Świąteczne... mają być beczki z grzanym winem.... .
To prawda? Może ja jednak powinnam do Krakowa pojechać... .

Gosiu, dziękuję za wszystkie kontakty. Tak jak ktoś wcześniej zapytał - tam można w ramach NFZ czy tylko prywatnie za pieniądze?
Twój bodyguard musi oczywiście przyjść (bo taka jego funkcja) , wyślij go na zakupy, jeśli daleko nie odejdzie to będzie Cię miał na oku .
Początkująca
19-11-2009, 17:49:44

Witam wszystkich po dłuższej przerwie.
Od kiedy wróciłam do pracy, to w domu nie mam już siły pisać już na komputerze. Wczoraj i dzisiaj miałam odpoczynek od komputera w pracy więc teraz w końcu czuje się na siłach żeby odezwać się na forum.
Spineczko,
Słyszałam, że dowiedziałaś się o ulubionym zapachu. Czy mogłabyś podać nazwę i firmę?
Spotkanie 5.12 oczywiście aktualne, tylko myślę, że godzina powinna być ranna, ponieważ po południu mogą być tam tłumy również ze względu na przedświąteczne zakupy.

przed rehabilitacją chcę zrobić USG łokcia (bo boli) i wspomnianego barku (bo ciągle trochę zamrożony). Gdzie radzicie?

Moja koleżanka bardzo chwaliła dr Małgorzatę Serafin-Król. Według niej jest to fantastyczny specjalista od USG ortopedycznego. Przyjmuje na ul. Bartniczej. Pozdrawiam Osia.
Pozdrawiam Osia
gość
19-11-2009, 18:01:24

Tak Spinko jak co roku w Krakowie na Rynku Głównym przed świętami są organizowane Targi Świąteczne są tam sprzedawane różne różności. A grzanego miodu jest w tym czasie pod dostatkiem i muszę przyznać że smakuje przednio. Fajnie jest gdy jest troszkę śniegu i maleńki mrozik to jest to co tygryski lubią najbardziej
Cala Wiara do Krakowa na Targi Świąteczne ZAPRASZAM!!!

Mam coś fajnego na dobranoc:

Przed ślubem:

On: Hura! Nareszcie! Już się nie mogłem doczekać!
Ona: Możesz ode mnie odejść?
On: Nawet o tym nie myśl!
Ona: Ty mnie kochasz?
On: Oczywiście!
Ona: Będziesz mnie zdradzać?
On: Nie, skąd ci to przyszło do głowy?
Ona: Będziesz mnie szanować?
On: Będę!
Ona: Będziesz mnie bić?
On: W żadnym wypadku!
Ona: Mogę ci ufać?

P.S.
Po przeczytaniu proszę przeczytać od dołu do góry

Miłego wieczoru, Irek
gość
19-11-2009, 18:09:54

Jestem już wróciłem od lekarza nie wiem czy się śmiać czy płakać Pan doktor obejrzał rezonans potem spokojnie i rzeczowo odpowiedział ze powodem moich bóli są osteofolity które sobie spokojnie narastają i bardzo nie podobał się poziom nad juz operowanymi czyli c4-c3 lecz po dłuższym namyśle i uzgodnieniu z zemną aby uniknąc dalszego operowania a przynajmniej odsunąć to w czasie ale do tego stopnia aby nie wpaść znowu w bardzo silne środki przeciw bólowe . Mam koniecznie chodzić na rehabilitację indywidualną i na początku przyszłego roku w okolicach marca ,mam się u niego pojawić by zobaczyć efekty teraz jak powiedział aby odsunąć wizje ingerencji najodleglejszy plan nawet mnie to ucieszyło bo już dosyć krojenia jeśli chodzi o operację odcinka lędźwiowego to konkretna data będzie znana w grudniu To tyle myślę że już mojej kochanej szyjki nie będą kroić no przynajmniej na razie Pozdrawiam Janusz
gość
19-11-2009, 18:19:34

Super Januszu czyli małe zwycięstwo, wiara czyni cuda

Irek
Wtajemniczona
19-11-2009, 18:37:10

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
19-11-2009, 19:58:33

Spine 2009-11-19 18:27:11
Gosiu, dziękuję za wszystkie kontakty. Tak jak ktoś wcześniej zapytał - tam można w ramach NFZ czy tylko prywatnie za pieniądze?
Twój bodyguard musi oczywiście przyjść (bo taka jego funkcja) , wyślij go na zakupy, jeśli daleko nie odejdzie to będzie Cię miał na oku .

Spinko z tego co mi wiadomo to przyjmują na NFZ-cie tylko musisz mieć skierowanie
Renatko ZUS chyba ma wenę twórczą do pisania listów bo ja też dziś dostałam tyle tylko, że to jest zaproszenie do lekarza orzecznika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: