Witaj Helena!
Ja byłam operowana przez dr Arkadiusza Wilka z zespołu dr Podgórskiego więc nic z własnego doświadczenia Ci o profesorze niestety nie mogę powiedzieć. Mam implant sztywny, ruchome podobno także robią się sztywne - po kilku latach. Ale może niech wypowie się ktoś bardziej kompetentny - ja tu jestem głównie po to, żeby przekazywać postanowienia Komitetu Zarządzającego Zlotów i Spotkań SZYJEK .
Muszę Wam donieść Kochani, że Komitet bardzo nalega abyśmy się spotkali. Miejsce zaakceptował (Złote Tarasy w Warszawie), dzień także - 5 grudnia - ale pytają jeszcze o godzinę. Skoro uważacie, że 16.00 to za późno to proponuję 15.00. W weekend Złote Tarasy są oblegane cały czas więc w sumie nie ma znaczenia czy spotkamy się wcześniej, czy później - i tak będzie tłum.
Czyli:
Miejsce - Złote Tarasy - Warszawa
Data - 5 grudnia 2009
Czas - rozpoczęcie godz. 15.00
Czy ktoś jest w stanie odszukać i wkleić listę dziewczyn, które napisały, że przyjdą?
Komitet będzie wdzięczny .
Irku, oczywiście będę pamiętać o kawie podczas słuchania hejnału. Słyszałam w Radiu Zet, że szykują się u Ciebie w Krakowie jakieś ciekawe Targi Świąteczne... mają być beczki z grzanym winem.... .
To prawda? Może ja jednak powinnam do Krakowa pojechać... .
Gosiu, dziękuję za wszystkie kontakty. Tak jak ktoś wcześniej zapytał - tam można w ramach NFZ czy tylko prywatnie za pieniądze?
Twój bodyguard musi oczywiście przyjść (bo taka jego funkcja) , wyślij go na zakupy, jeśli daleko nie odejdzie to będzie Cię miał na oku .