Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
17-09-2009, 12:19:32

Lekarz skacowany po ostrym weekendowym pijaństwie... Nagle wchodzi pacjent, w dodatku w doskonałym nastroju i pyta:
- Panie doktorze, jak tam moje wyniki?
Na to opryskliwie lekarz:
- Ma pan raka!
- Jak to raka? A przecież wcześniej mówił pan, że to tylko kamienie!
- Kamienie, kamienie... A pod każdym kamieniem rak!
Irek
Forumowiczka
17-09-2009, 12:27:35

zanzibar 2009-09-17 13:30:14 Spinko czy szok już minął może trzeba pomocy albo nie daj panie Boże pogotowie internetowe wezwać DZWONILI do mnie z KOMITETU że zaniedbujesz obowiązki a przy okazji i mnie się oberwało i to nie źle że nie wysyłacie zdjęć na fotosik Renata nie dostała jeszcze rozgrzeszenia a juz ma następny grzech lenistwa Z poważaniem Ksiądz po nominacji Prałat Janusz

Jaki szok ? Ten poranny ? Minął już dawno...
Były później kolejne szoki... Nie kłam, że Komitet dzwonił do Ciebie... wszyscy są u mnie i nikt nie dzwonił do nikogo od północy...
Spinka
gość
17-09-2009, 12:50:00

Jaki szok ? Ten poranny ? wink Minął już dawno...
Były później kolejne szoki... Nie kłam, że Komitet dzwonił do Ciebie... wszyscy są u mnie i nikt nie dzwonił do nikogo od północy... cool
Spinka

Ślicznie ślicznie to Ty z tym komitetem nie źle rządziłaś skoro pamięć zawodzi rejestratory już nie działały??????????????Księdza o nie pamięć posądzasz???????????????? Spinko mam nadzieję że na filmie to odtworzysz Pozdrawiam Ciebie Janusz
gość
17-09-2009, 12:57:25

Teraz dopiero do szafki zajrzałem i szok Tyle wina mszalnego wypiliście to nic dziwnego że pamięć zawodzi nie omieszkam 19 października wspomnieć o tym Benkowi na spotkaniu
gość
17-09-2009, 13:11:46

10 przykazań pijaka
Jam spirytus twój,który cię wywiódł ze stanu trzeźwości pełnego nie doli:
1.Nie będziesz miał drinków cudzych przede mną.
2.Nie będziesz lał alkoholu swego nadaremno.
3.Pamiętaj abyś dzień święty oblał.
4.Pij zdrowie ojca i matki swojej.
5.Nie wylewaj.
6.Nie spijaj.
7.Nie mieszaj.
8.Nie rozcieńczaj.
9.Nie pożądaj kieliszka bliźniego swego.
10.Ani żadnej nalewki która jego jest.
Początkująca
17-09-2009, 13:22:25

Zarejestrowałam sie no ciekawa jestem co mi z to wyszło . Będziemy musieli sie przyzwyczaić do nowego forum tylko żeby sie nasze kocane szyjki sie nie zniechęciły . Buziaczki dla wszystkich
Forumowiczka
17-09-2009, 14:16:32

Nie wypowiem się już w kwestii 10 przykazań...
Może to niepotrzebne ale napiszę... jeżeli chcecie cytować, należy przed napisaniem kolejnego komentarza kliknąć na ikonkę z niebieską strzałką - w prawym górnym rogu...
Otworzy się "okno komunikacji" z cytatem...

Czy nie ma podglądu tematu podczas pisania wiadomości, czy to ja nie widzę ?

Spinka
gość
17-09-2009, 16:10:37

Witam wszystkich dyskopatowiczow:)Mam na imie Ewa.Jestem nu nowa,ale podobnie jak wszyscy tutaj mam problem z kregoslupem.Mam 32 lata,od 6 choruje na dyskopatie ledzwiowa, ale zdecydowanie bardziej dokucza mi szyja c5/c6,c6/c7.po poradach 3 neurochirurgow jeden werdykt,implant ruchomy szyjny na poziomoe c6/c7 zalozono mi tego rioku w czerwcu.Miejsce zabiegu to WCM opole-neurochirurgia.Powod operacji przepukliny szyjne z uciskiem na korzenie itp.obecnie jestem po 3 miesiacach od zabiegu,mam bole barkowe,szyjne,dretwienie reki prawej,ogolnie zle samopoczucie,czasem bol glowy.Zglosilam lekarzowi moje problemy,po wykonaniu rtg czynnosciowego odc szyjnego (z glowa w przod i z glowa odchylona do tuylu,) lekarz najpierw stwierdzil ze zalozony implant przyb pochyleniu do przodu dziala ,ale gdy glowa jest odchylona do tylu nie dziala.potem jednak szybko sie z tej teorii wycofal twierdzac iz to moze bole przeciazeniowe,badz efekt przepukliny na poziomie c5/c6.rece mi opadaja,rechabilitacja nie przynosi efektu.mialo byc tak pieknie:(.Co o tym sadzicie.
gość
17-09-2009, 16:36:33

Droga Ewo czy ten lekarz nie mówił by zrobiono ponowny rezonans by zobaczyć co tam się dzieje? Dobrze było by byś skonsultowała to zdjęcie czynnościowe z dobrym neurochirurgiem i nie koniecznie tym który Ciebie operował będziesz miała pewien pogląd na twój stan zdrowia i może uzyskasz konkretna odpowiedź na pytanie co tam sie dzieje
Początkująca
17-09-2009, 17:14:37

Droga Ewo tak jak radzi Janusz skontaktowałabym sie z innym lekarzem i to jak najszybciej .

Dzisiaj wieczorem zaliczam pierwszy prawdziwy spacer z psem , trochę sie boję aby mnie nie szarpnął .Kawał zbója z niego i lubi walczyć z dużymi rasami , małych psów boi sie jak ognia i ucieka . Spacer mam jeszcze jutro cały dzień bo mąż wyjechał na slub siostry córki.

Słuchajcie chyba przez nas zostało rozbudowane to forum bo jesteśmy aktywni i to bardzo. Miłęgo wieczoru . Gosieńka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: