Witam Za tydzien mam termin operacji coraz bardziej sie boje zeby nie bol i dretwienie reki to bym zrezygnowal czytajac wasze wypowiedzi wiem ze nie mam wyjscia ale psychika siada Moze macie jakis pomysl
andrea43 2013-10-03 20:11:19Witam !baszas 2013-10-03 18:53:51Witam,andrea43 2013-09-30 14:45:02 Witam,czy może ktoś był operowany na dyskopatię szyjną w szpitalu w Łomży przez dr.Podgórskiego
Witam !
Andrea...tak,mnie operował ,tyle ,że w Suwałkach...
Pozdrawiam wszystkich cieplutko......
A mogłaby Pani napisać coś więcej o operacji tj. jaki jest kontakt z tym lekarzem w szpitalu,wiem ,że dr.Podgórski operuje np. w Łomży z dr.Skrzyneckim,czy osobiście Panią operował?czy jest Pani jego pacjentką,jak Pani ocenia go jako lekarza?,jak szybko Pani wróciła do normalnego trybu życia po operacji?Przepraszam za tyle pytań ,ale mam za tydzień termin operacji i odczuwam pewien lęk.
Pozdrawiam wszystkich na forum
To prawda.....prof.Podgórski i dr Skrzyński to zespół i operują tak w Łomży i Suwałkach.Szyjny to działka raczej dr Skrzyńskiego.Obaj Panowie rzeczowi,konkretni...osobiście polecam i jak pisałam wcześniej-jestem bardzo zadowolona i pełna wdzięczności i podziwu.W szpitalu,przed i po operacji mogą być mało dostępni,ale pewnie sam się pan zorientuje dlaczego.Nie wiem jak w Łomży,ale w Suwałkach opieka jest na najwyższym poziomie.
Pobyt w szpitalu to w sumie 4 dni-pojechałam w piątek....w sobotę operacja....a we wtorek w domciu.
Panowie operatorzy są tam tylko w dzień operacji,czyli sobota i niedziela...Proszę mi wierzyć.....nie ma czego się bać,choć rozumiem ten stan
gdyż też jechałam pełna obaw.Po operacji ustąpiły bóle,drętwienia....odzyskałam prawą rękę i nadal czuję się dobrze,aczkolwiek oszczędny tryb życia wskazany nadal.
Będzie dobrze....uszka do góry....teraz wiem,że byłam w" dobrych rękach"i z czystym sumieniem polecam te ręce każdemu.
Miesiąc po operacji,na konsultacji prof. Podgórski stwierdził,że już jestem zdrowa i tego się trzymam
Pozdrawiam cieplutko.....
piotr19 (...) jak do tej pory to grzybki tylko jem -zbierac bede ale w nastepnym roku (...)
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.